محتوا
خوراکی هایی که بدن را در برابر تشنگی مقاوم می کنند
به گزارش یزدامروز، به گفته پژوهشگران، این خوراکی ها بدن را در برابر تشنگی مقاوم می کنند:
پرتقال: علاوه بر آن که سرشار از آب است و به رطوبت بدن کمک می کند؛ احساس خستگی و استرس را نیز از شما دور خواهد کرد.
خیار: حدود 96.5% از وزن خیار را آب تشکیل می دهد.
کاهو: 95.6% از وزن کاهو را نیز آب تشکیل می دهد.
کرفس: 95.5% از وزن آن را آب تشکیل می دهد از این رو به رطوبت بدن کمک و احساس گرسنگی را محدود می کند.
گوجه فرنگی: از سبزی هایی است که حتما باید به بشقاب سالاد اضافه شود و حدود 94.5% از وزن آن را آب تشکیل می دهد.
فلفل سبز: 93.3% آن را آب تشکیل می دهد.
گل کلم: 92.1% وزن آن را آب تشکیل می دهد.
طالبی: حاوی 90.2% آب است.
اسفناج: 91.4% آن آب است.
توت فرهنگی: 91% وزن آن را آب تشکیل می دهد.
کلم بروکلی: 90.7% وزن آن آب است.
گریپ فروت: 90.5% وزن آن آب است. البته بیماران باید این میوه را بعد از مشورت با پزشک مصرف کنند چون با بسیاری از داروها واکنش نشان می دهد.
هندوانه: 91.5% وزن آن آب است.
منبع: العالم
Related Assets:
-
تواشیح زیبای منتخبین یزد اشک را بر دیدگان رهبری جاری کرد
-
ویژه برنامه «ضیافت الهی» در45 امامزاده و بقعه متبرکه استان یزد برپا می شود
-
نمایندگان یزد بعد از نمایندگی به چه کاری مشغولند؟
-
پیامک های تبریک ماه بندگی
-
درگیری روز گذشته مجلسی ها به روایت تصویر
-
چرا رهبر انقلاب در جماران مستقر نشدند؟
-
اگر به پارتی شبانه نروی بیکار میشوی!
-
شرط پذیرش شما به عنوان نفر اول المپیاد!برداشتن چادر است
-
جان باختن کارگر جوان به علت سقوط از ارتفاع
-
محرومیت زدایی؛رسالت اصلی کمیته امداد امام خمینی(ره)/اعلام برنامه های امداد در ماه مبارک رمضان
-
اعزام 600 مبلغ به مناطق مختلف استان یزد/استقبال بی نظیر یزدی ها از دبیرستان های صدرا