محتوا
برگزاری اجلاس بین المللی پیرغلامان در یزد
به گزارش یزدامروز، مسئول دبیرخانه بین المللی یزد حسینیه ایران از برگزاری اجلاس بین المللی پیرغلامان در سال ۹۸ در یزد خبر داد.
سیدحسن حسینی از برگزاری این اجلاس بین المللی به عنوان یک فرصت بسیار مهم برای معرفی بیشتر جاذبه های گردشگری مذهبی یزد یاد و افزود: باید از این فرصت به بهترین نحو ممکن استفاده شود.
وی با اشاره به اتفاقات مهمی که سال گذشته با محوریت دبیرخانه بین المللی یزد حسینیه ایران، رقم خورد، گفت : تجمع هیئت های مذهبی با یک نوحه و یک علم در میدان امیرچخماق برای سومین سال متوالی از مهمترین رویدادهای مذهبی یزد بود که در سال ۹۷ باشکوه تر از قبل برگزار شد و امیدواریم این برنامه با شکوه بیشتری در سال ۹۸ نیز اجرا شود.
حسینی برنامه ریزی برای حضور گردشگران خارجی در برنامه های عزاداری و مذهبی با همکاری میراث فرهنگی و توزیع کتاب و بروشورهای مختلف با زبان انگلیسی، برگزاری اجلاس کشوری گردشگری مذهبی در قم، ادامه مستند سازی زندگی پیرغلامان، برنامه ریزی برگزاری حضور هیئت های مذهبی در حرم رضوی را از برنامه های این دبیرخانه در سال گذشته برشمرد.
انتهای پیام/
Related Assets:
-
تجلیل از خانواده شیخ زکزاکی در یزد
-
اجلاس بین المللی پیرغلامان حسینی معرف یزد به جهانیان خواهد بود
-
وقتی شهدا میزبان میهمانان نوروزی در یزد می شوند
-
«کافه شهدا» میزبانی متفاوت از مهمانان نوروزی یزد
-
فیلم/بارش باران و جاری شدن آبشارهای استان یزد
-
علت اصلی سیل گلستان مشخص شد
-
یزد از نگاه مهمانان نوروزی
-
چهاردهمین اجلاس تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی به روایت تصویر
-
از سیر تا پیاز ماجرا سیلاب دروازه قرآن+فیلم