نمایش محتوا
مظلوم نمایی؛ ترفند جدید طیف اصلاحات یزد و فشار بر شورای نگهبان
به گزارش سرو ابرکوه، با اعلام نتایج بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیاری از جریان های سیاسی نیروهای خود را برای فرستادن به کارزار انتخابات شناختند. در این میان برخی جریان های سیاسی در راستای استراتژی خود برای فتح مجلس و فشار بر شورای نگهبان تاکتیک ثبتنام حداکثری را در پیش گرفتند اما در مواجهه با فیلترهای شورای نگهبان بسیاری از افراد ناشایست این جریان از ادامه کار بازماندند.
به گزارش عصر سیاست، در روزهای اخیر برخی از افراد متصل به این جریان با هجمه به شورای نگهبان خواستار تایید صلاحیت کاندیدای خود شدند. این هجمه ها در حالی صورت می گیرد که این جریان در شهرستان های استان پنج کاندیدا و جریان رقیب سه کاندیدای شاخص دارند اما با این وجود رئیس شورای اصلاح طلبان یزد در راستای روحیه تمامیت خواهی و انحصارطلبی این جریان، تاکید کرده است که از 29 کاندیدای اصلاح طلب یزد تنها یک نفر تایید شده است.
این اظهارات در حالی صورت می گیرد که این جریان در تمام حوزه انتخابیه کاندیدای مورد حمایت خود را دارد و این اظهارات صرفا جنبه مظلوم نمایی و در راستای فشار بر شورای نگهبان تلقی می شود. این تحرکات غیر قانونی و تنش زا در حالی است که جریان رقیب این جریان نیز تنها سه کاندیدای شاخص در انتخابات آتی دارد.
یکی دیگر از مسائلی که با اندک توجهی با آرایش کاندیدای استان یزد و سراسر کشور می توان ان را دریافت، گرایشهای جناحی کاندیداهای بدون پرچم و یا به عبارت دیگر مستقل ها است به صورتی که بسیاری از کاندیداها در راستای برنامه های جناحی خود برای جلب آرای عمومی خود را مستقل معرفی می کنند اما در حقیقت پیگیر برنامه های حزبی خود بوده و خواهند بود. در استان یزد نیز همین رویه به خوبی دیده می شود و بسیاری از کاندیدای مستقل وابسته به جریان اصلاحات بوده و برای جلب آرای عمومی خود را مستقل معرفی می کنند.
برخی دیگر علت این اظهارات سفید را رد صلاحیت خود وی می دانند به صورتی که وی رد صلاحیت شدن خودش را رد صلاحیت کلیت این جریان دانسته است که باید آن را در راستای روحیه تمامیت خواهی شخصی وی دانست که وی هنوز توانسته است رد صلاحیت شدنش را باور کند.
با این تفاسیر سخنان استاندار سابق چیزی جز شوی انتخاباتی این جریان و در راستای پروژه مظلوم نمایی نیست که بر مبنای آن این جریان قصد دارد اردکانیزه کردن دیگر حوزه های انتخابیه را در دستور کار خود قرار داده و رویکرد تمامیت خواهی خود را پیگیری کند.
انتهای پیام/آ
Related Assets:
یادداشت
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
گفتگو
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
شهرستان ابرکوه
-
برداشت ۱۵ هزار تن زردآلو در ابرکوه (Opens New Window)
-
رادیو شهری ابرکوه راه اندازی شود (Opens New Window)
-
ثبت نام 100 نفر در طرح اقدام ملی مسکن ابرکوه (Opens New Window)
-
کاهش 20 درصدی برداشت هلو و شلیل در ابرکوه (Opens New Window)
-
اختصاص ۷۰ میلیارد کمک بلاعوض برای توسعه سامانه آبیاری نوین در ابرکوه (Opens New Window)
-
آغاز ضدعفونی محل نگهداری احشام در ابرکوه (Opens New Window)
-
کودک کتابخوان ابرکوهی برگزیده پویش ملی «با کتاب در خانه» شد (Opens New Window)
-
اجرای تعزیه در اسدآباد ابرکوه با قدمت نیمقرن به روایت تصویر (Opens New Window)
-
اردی؛ محلهای عاشورایی در دل شهر مهردشت به روایت تصویر (Opens New Window)
-
اجرای نخستین مانور مشترک «مدیریت ازدحام مصدومان ترافیکی» در ابرکوه+ عکس (Opens New Window)
-
عزاداری واقعی با معرفت و شناخت همراه است/ برخورد قاطعانه و بیتعارف قوه قضائیه با مفسدان نماد امربهمعروف و نهی از منکر است (Opens New Window)
-
افتتاح نخستین نمایشگاه عکس «نمای محرم» در سیدون علی نقیا ابرکوه به روایت تصویر (Opens New Window)
-
بدحجابی و پوشش نامناسب زنان ریشه در بیغیرتی مردان دارد/ با حفظ دین و ناموس، امام زمان را یاری کنیم (Opens New Window)
-
آیین تکریم و معارفه مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه ابرکوه+ تصاویر (Opens New Window)
-
علت کنسل شدن اجرای ورزش زورخانهای بخش بهمن در جشن غدیر ابرکوه چه بود؟ (Opens New Window)
-
عزاداری سکولار و بدون خروجی سیاسی در بین مردم جایگاهی ندارد (Opens New Window)
-
استقبال از محرم و تعویض پرچمهای امامزاده احمد (ع) ابرکوه به روایت تصویر (Opens New Window)
-
کتابخوان 8 ساله ابرکوهی برگزیده نخستین جشنواره ملی «هدهد سفید» شد+ عکس (Opens New Window)
-
نامگذاری دو خیابان به نام «زکات» در بخش بهمن شهرستان ابرکوه+ عکس (Opens New Window)
-
دستگیری 3 سارق در ابرکوه و اعتراف به 20 فقره سرقت (Opens New Window)
استان یزد
-
افزایش 10 میلیون تومانی سقف تسهیلات مسکن روستایی (Opens New Window)
-
موزه آب یزد تعطیل شد (Opens New Window)
-
خسارت 5 درصدی آفت مگس مدیترانه ای در یزد در سال گذشته (Opens New Window)
-
فعالیت ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در استان یزد (Opens New Window)
-
تولید ماسک در یزد 100 درصد افزایش یافت (Opens New Window)
-
افشای هویت تروریستی ارتش آمریکا در کتاب «حام» (Opens New Window)
-
خرید تضمینی بیش از هزار تن گندم از کشاورزان یزدی (Opens New Window)
-
تامین 90 درصد گوشت یزد از خارج استان/ پایین نگهداشتن قیمت گوشت در استان موجب کاهش واردات دام است (Opens New Window)
-
مدیران شایسته باید جایگزین مریدان وابسته شوند (Opens New Window)
-
ثبت نام 100 نفر در طرح اقدام ملی مسکن ابرکوه (Opens New Window)
-
خانوادهها با بهانهگیری جلوی راه ازدواج فرزندان خود سنگاندازی نکنند (Opens New Window)
-
حضور پیرغلامان 25 کشور اسلامی در یزد/ با برگزاری اجلاس پیرغلامان بار دیگر شور حسینی را شاهد خواهیم بود (Opens New Window)
-
در مجالس روزهای پایانی ماه ذیالحجه، جریان مباهله تبیین شود/ لزوم توجه به مجالس شادی اهل بیت (ع) (Opens New Window)
-
اینجا خیلی حس و حال خوبی دارم/ دوست دارم دوباره به حج بیایم (Opens New Window)
-
هشتگ "یزد_دیدنی" و "یزد_شهر_بادگیرها"ترند نخست توئیتر فارسی شد (Opens New Window)
-
تجلیل از خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار اسفندآباد ابرکوه به روایت تصویر (Opens New Window)
-
مرحله دوم توزیع میوه در یزد آغاز شد (Opens New Window)
-
کاهش ازدواج و افزایش طلاق در 11 ماهه سال 97 در یزد (Opens New Window)
-
رونق تولید گردونه اقتصادی کشور را به حرکت درمیآورد (Opens New Window)
-
به عملکرد خودم نمره 16 میدهم (Opens New Window)