نمایش محتوا
مذاکره با 6 ابر قدرت نشان دهنده برتری ایران در منطقه/ توافق لوزان رهین مقاومت ملت است/ هدایت های رهبری اساس مشروعیت مذاکرات
حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم حسینی امام جمعه شهرستان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار سرو ابرکوه، در راستای نتیجه مذاکرات هسته ای اظهار داشت: توافق لوزان فعلا در حد بیانیه است اما می تواند سر فصلی فرصت زا برای دولت و ملت باشد. زیرا این توافق بزرگترین پیروزی سیاسی، علمی، اقتصادی و اجتماعی برای ایران است که به یقین رهین مقاومت ملت در احقاق حق مسلمش می باشد.
دولت با تدبیر امیدواری ملت را مضاعف کند
حجت الاسلام حسینی افزود: ما شاهد همسویی عناصر ریز و درشت در اردوگاه استکبار جهت نادیده گرفتن و ضایع کردن این حق بودیم اما سرانجام این مقاومت دولت و ملت بود که بدخواهان را مجبور به تسلیم کرد. در این خصوص مسئولین باید با ملت همچنان همدلی و همصدایی داشته باشند و دولت هم با تدبیر امیدواری ملت را مضاعف نماید.
هماهنگی بخش های تصمیم گیرنده، باعث قدرت و استحکام مذاکرات شد
حسینی گفت: یقینا هماهنگی همه بخش های تصمیم گیرنده در موضوع هسته ای، باعث قدرت و استحکام در مذاکرات شده و به نظر بنده صاحب نظران هم باید در این خصوص هماهنگی داشته باشند و تا زمانی که تیم مذاکره کننده مورد تایید مقام معظم رهبری هستند، دیگران حرف و امایی نداشته باشند.
هدایت های رهبری اساس مشروعیت مذاکرات است
وی با اشاره به راهگشا بودن هدایت های رهبری در بحث هسته ای تصریح کرد: این هدایت ها اساس مشروعیت مذاکرات بوده و تیم مذاکره کننده هم به رقم فشارهای پیچیده و مشکل زا موفقیت خوبی را برای دولت و ملت تحصیل کردند و مورد تقدیر ملت هستند.
امام جمعه ابرکوه ضمن تحسین ایستادگی مردم در برابر تحریم ها و تلاش های دیپلماتیک نیروها متذکر شد: ما بر این باوریم که فشارها هیچ گونه تأثیری در مذاکره نداشته بلکه مقاومت دولت و ملت ایران بوده که اردوگاه استکبار را مجبور به پذیرش مذاکره کرده؛ وگرنه همیشه گزینه های کذایی آنان روی میز بوده است.
حسینی با توجه به پیشرفت های ایران در زمینه های مختلف به ویژه نظامی خاطر نشان کرد: گرچه به رخ کشیدن قدرت نظامی در چشم دشمن جلوه دارد، اما قدرت اصلی ملت و دولت در نظام اسلامی، قدرت معنوی است و این ایمان و مقاومت مردم است که تا کنون کارساز بوده و خواهد بود و برای ما مهم این است که بازیگری ایران، قدرت سیاسی نظام را متجلی کرد و نظر دنیا را به توانمندی خود معطوف داشت.
مذاکره با 6 ابر قدرت نشان دهنده برتری ایران در منطقه است
وی در پایان تاکید کرد: مذاکرات 6 قدرت برتر جهان با کشور ما نشان دهنده صلح و دوستی و پذیرش قدرت برتر ایران در منطقه است زیرا ایجاد توازن بین قدرت های جهانی 1+5 که سخنگوی حق ستیزان و زورگویان ریز و درشت هستند با یک کشور حق طلب، کار آسانی نیست. که یک ملت بتواند اراده حق طلبانه خود را به سران زیاده خواه استکبار و قدرت جهانی بقبولاند.
Related Assets:
یادداشت
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
گفتگو
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
شهرستان ابرکوه
-
برداشت ۱۵ هزار تن زردآلو در ابرکوه (Opens New Window)
-
رادیو شهری ابرکوه راه اندازی شود (Opens New Window)
-
ثبت نام 100 نفر در طرح اقدام ملی مسکن ابرکوه (Opens New Window)
-
کاهش 20 درصدی برداشت هلو و شلیل در ابرکوه (Opens New Window)
-
اختصاص ۷۰ میلیارد کمک بلاعوض برای توسعه سامانه آبیاری نوین در ابرکوه (Opens New Window)
-
آغاز ضدعفونی محل نگهداری احشام در ابرکوه (Opens New Window)
-
کودک کتابخوان ابرکوهی برگزیده پویش ملی «با کتاب در خانه» شد (Opens New Window)
-
اجرای تعزیه در اسدآباد ابرکوه با قدمت نیمقرن به روایت تصویر (Opens New Window)
-
اردی؛ محلهای عاشورایی در دل شهر مهردشت به روایت تصویر (Opens New Window)
-
اجرای نخستین مانور مشترک «مدیریت ازدحام مصدومان ترافیکی» در ابرکوه+ عکس (Opens New Window)
-
عزاداری واقعی با معرفت و شناخت همراه است/ برخورد قاطعانه و بیتعارف قوه قضائیه با مفسدان نماد امربهمعروف و نهی از منکر است (Opens New Window)
-
افتتاح نخستین نمایشگاه عکس «نمای محرم» در سیدون علی نقیا ابرکوه به روایت تصویر (Opens New Window)
-
بدحجابی و پوشش نامناسب زنان ریشه در بیغیرتی مردان دارد/ با حفظ دین و ناموس، امام زمان را یاری کنیم (Opens New Window)
-
آیین تکریم و معارفه مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه ابرکوه+ تصاویر (Opens New Window)
-
علت کنسل شدن اجرای ورزش زورخانهای بخش بهمن در جشن غدیر ابرکوه چه بود؟ (Opens New Window)
-
عزاداری سکولار و بدون خروجی سیاسی در بین مردم جایگاهی ندارد (Opens New Window)
-
استقبال از محرم و تعویض پرچمهای امامزاده احمد (ع) ابرکوه به روایت تصویر (Opens New Window)
-
کتابخوان 8 ساله ابرکوهی برگزیده نخستین جشنواره ملی «هدهد سفید» شد+ عکس (Opens New Window)
-
نامگذاری دو خیابان به نام «زکات» در بخش بهمن شهرستان ابرکوه+ عکس (Opens New Window)
-
دستگیری 3 سارق در ابرکوه و اعتراف به 20 فقره سرقت (Opens New Window)
استان یزد
-
افزایش 10 میلیون تومانی سقف تسهیلات مسکن روستایی (Opens New Window)
-
موزه آب یزد تعطیل شد (Opens New Window)
-
خسارت 5 درصدی آفت مگس مدیترانه ای در یزد در سال گذشته (Opens New Window)
-
فعالیت ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در استان یزد (Opens New Window)
-
تولید ماسک در یزد 100 درصد افزایش یافت (Opens New Window)
-
افشای هویت تروریستی ارتش آمریکا در کتاب «حام» (Opens New Window)
-
خرید تضمینی بیش از هزار تن گندم از کشاورزان یزدی (Opens New Window)
-
تامین 90 درصد گوشت یزد از خارج استان/ پایین نگهداشتن قیمت گوشت در استان موجب کاهش واردات دام است (Opens New Window)
-
مدیران شایسته باید جایگزین مریدان وابسته شوند (Opens New Window)
-
ثبت نام 100 نفر در طرح اقدام ملی مسکن ابرکوه (Opens New Window)
-
خانوادهها با بهانهگیری جلوی راه ازدواج فرزندان خود سنگاندازی نکنند (Opens New Window)
-
حضور پیرغلامان 25 کشور اسلامی در یزد/ با برگزاری اجلاس پیرغلامان بار دیگر شور حسینی را شاهد خواهیم بود (Opens New Window)
-
در مجالس روزهای پایانی ماه ذیالحجه، جریان مباهله تبیین شود/ لزوم توجه به مجالس شادی اهل بیت (ع) (Opens New Window)
-
اینجا خیلی حس و حال خوبی دارم/ دوست دارم دوباره به حج بیایم (Opens New Window)
-
هشتگ "یزد_دیدنی" و "یزد_شهر_بادگیرها"ترند نخست توئیتر فارسی شد (Opens New Window)
-
تجلیل از خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار اسفندآباد ابرکوه به روایت تصویر (Opens New Window)
-
مرحله دوم توزیع میوه در یزد آغاز شد (Opens New Window)
-
کاهش ازدواج و افزایش طلاق در 11 ماهه سال 97 در یزد (Opens New Window)
-
رونق تولید گردونه اقتصادی کشور را به حرکت درمیآورد (Opens New Window)
-
به عملکرد خودم نمره 16 میدهم (Opens New Window)