Skip to Content

نمایش محتوا نمایش محتوا

قالیباف در بروجن:

در جامعه ای که فقر باشد، نمی توان از فرهنگ صحبت کرد


محمدباقر قالیباف، کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر سوء تدبیر را از حوزه های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور حذف کنیم، یقین بدانید کشور ظرف مدت دو سال سامان پیدا می کنند.

به گزارش سروابرکوه، محمدباقر قالیباف، که در ساعت ۱۵:۱۵ وارد شهرستان بروجن شد، با حضور در گلزارشهدای بروجن، با آرمان های شهیدان تجدید پیمان کرد.

وی در جمع مردم این شهر حضور یافت و به مدت بسیار کوتاهی سخنرانی کرد.

محمد باقر قالیباف با بیان اینکه، در جامعه ای که فقر باشد، نمی توان از فرهنگ صحبت کردگفت: من به عنوان یک فرد خدمتگذار به شما عزیزان اطمینان می دهم، ظرفیت های زیادی در منابع انسانی واقتصادی کشور وجود دارد و در راه تحقق این ظرفیت ها به عمل تلاش خواهم کرد.

وی بیان داشت:اگرسو تدبیر راازحوزه های کشور دور کنیم وبه افراد صاحب نظر اجازه اظهار نظردهیم ظرف مدت ۲سال کشورسامان می یابد

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ضمن خداحافظی از مردم ساعت ۱۵/۳۰، بروجن را به مقصد شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری ترک کرد.

منبع:جهان بین




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


شهرستان ابرکوه شهرستان ابرکوه

استان یزد استان یزد