نمایش محتوا
بابایی:جهت گیری های ما در بخش های ضروری ضعیف است/صباغیان:در جامعه ای که قانون نباشد، هر مسول طرحی را اجرا می کند
به گزارش سرو ابرکوه، گروه دوستداران میراث ابرکوه با دو کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه ابرکوه، مهریز، بافق، خاتم و بهاباد دیدار کردند.
این گروه متشکل از تعدادی علاقه مندان و دوستداران میراث می باشد، با هدف شناسایی، معرفی و ثبت آثار ملموس و ناملموس ابرکوه، به صورت خودجوش و مردمی راه اندازی شده است.
در این دیدارهای صمیمانه که با محمد رضا صباغیان و محمد رضا بابایی برگزار شد، اعضا گروه اهداف خود را از تشکیل این گروه بیان کردند و خواستار حمایت این کاندیداها از میراث ارزشمند و ماندگار که در واقع هویت را می رسانند، شدند.
دیدار با صباغیان...
محمدرضا صباغیان یکی از این کاندیداهای حوزه مهریز که به دور دوم کشیده شد در جمع گروه دوستداران میراث ابرکوه اظهار کرد: میراث فرهنگی و جذب توریست یکی از زمینه های رشد فرهنگ در هر شهری است که نمی توان آن را رد کرد.
صباغیان بیان کرد: نگاه عدالت در تخصیص بودجه ها در هر بخشی باید رعایت شود. در جامعه ای که ضوابط نباشد، سلایق شخصی بیشتر نمو پیدا کرده و برخی مسئولین بیشتر نظرات خود را اعمال می کنند.
در جامعه ای که قانون نباشد، هر مسول طرحی را اجرا می کند
کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بزرگترین حوزه انتخابی کشور، ضمن تشکر از تشکیل گروه دوستداران میراث ادامه داد: این گروه ها که برای شهرستان پتانسیل هستند و باید حمایت شوند، می توانند جلوی اعمال این سلایق را گرفته و کنترل کنند. به حرکت مسئولیت کمک کرده و در راستای هرگونه توسعه ای فعالیت کنند.
وی عنوان کرد: فعالیت این تشکل ها در هر زمینه ای می تواند موثر باشد و همچنین این تشکل ها می تواند پشتوانه ای برای نماینده مجلس و پل ارتباطی مردم و نماینده ها باشند. چرا که هر جامعه و هر حکومتی که بخواهد موفق باشد باید از توانایی های مردم و اغشار مختلف حمایت کند.
صباغیان که در حال حاضر در سمت معلم و فرهنگی مشغول می باشد، تصریح کرد: مشکل جامعه ایران یک کلمه بیش نیست و آن این است که چون در کشور ما قانون رعایت نمی شود، هر مسئولی برای خود طرح و برنامه ای اجرا می کند و تا این مشکل حل نشود به اهداف والا نمی رسد.
مرا به عنوان یک دبیر نگاه کنید
وی ضمن بیان اینکه اهل شعار دادن نیست، تاکید کرد: علت عدم رعایت عدالت در توزیع امکانات این است که افراد تقاضا نمی کنند و ازمسئولین بالا نمی خواهند و این وظیفه نماینده است که مشکلات را به وزرا ارجاع داده و در صورت عدم پیگیری، در صحن علنی مجلس از آنها جواب بخواهد. دغدغه ما این است که جلو بی عدالتی ها را بگیریم.
صباغیان گفت: کسی که نماینده می شود لازم نیست قول بدهد، چراکه باید وظیفه اش را انجام دهد. مرا به عنوان یک دبیر نگاه کنید که انشااله در مجلس تجربیات بیشتری کسب خواهم کرد.
دیدار با بابایی...
محمد رضا بابایی یکی دیگر از کاندیداهای حوزه مهریز، ابرکوه، بافق، خاتم و بهاباد در جمع گروه مذکور اظهار کرد: میراث فرهنگی یک مجموعه ارزشمندی از آثار گرانبهای گذشتگان است که ما باید پاسبان و پاسدار خوبی برای حراست و مراقبت از آن باشیم و موضوع بهره برداری و استفاده بهینه از آن را که می تواند در بحث حوزه اقتصادی و توسعه شهرها در اولویت باشد، مورد توجه قرار دهیم.
کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بزرگترین حوزه انتخابی کشور، افزود: چرا که صنعت هزاره سوم با توجه به حوزه گردشگری در میراث فرهنگی پایه گذاری شده است و نباید از آن غفلت کنیم.
میراث فرهنگی باید در عرصه بین المللی معرفی شوند
بابایی گفت: شهرهای مختلف یزد مخصوصا ابرکوه؛ که به اندازه یک استان آثار تاریخی دارد و مجموعه ای از آثار بسیار غنی و ارزشمند است، ضمن اینکه در زمان حال می توان نهایت بهره برداری از آنها در حوزه گردشگری را داشته باشیم، باید در حفظ و نگهداری آن میراث دقت و به نسل آینده تقدیم کنیم.
وی عنوان کرد: بعضأ مجموعه آثاری داریم که همچون طلای نهفته ای در جعبه ای هستند که هیچ وقت رویت نشده و برای اینکه مورد حظ بصری قرار گیرند، باید از لاک شهرستان و منطقه خارج شوند. در اینجا دو نکته باید رعایت شود؛ یکی حفظ و صیانت از این آثار و دیگری بحث اطلاع رسانی و معرفی آنها در بیرون مرز شهرستان ها حتی در عرصه بین الملل.
بابایی که در حال حاضر رئیس هیئت مدیره بندر خشک پیشگامان یزد می باشد، تاکید کرد: در استان یزد در بحث بهره برداری و درآمدزایی از این میراث تا حدی ضعیف عمل کرده و تنها 30 الی 40 درصد استفاده می شود.
وی با اشاره به تخصیص بودجه در بخش های مختلف بیان کرد: اعتبارات تخصیص داده شده کم هست ولی ناعادلانه نیست. زیرا شاخصه بودجه آن چیزی است که بر اساس معیارهایی در سطح ملی به استان ها تخصیص داده شده و سپس بین شهرستان ها تقسیم می شود. بنابراین بحث بودجه در هر بخشی مربوط به مدیریت ارشد شهرستان و مدیر کل بخش مربوطه، می باشد.
جهت گیری های ما در بخش های ضروری ضعیف است
بابایی در بخشی از سخنان خود خاطر نشان کرد: جهت گیری های ما در بخش های ضروری ضعیف است، به این صورت که مناطق برخوردار روز به روز قوی تر و مناطق محروم روز به روز ضعیف تر می شوند. هر نماینده در اینجا می تواند اثرگذار بوده و در بعد نظارتی ایفای نقش کند و ضمن کمک به دستگاه های اجرایی، آنها را به چالش بکشد.
وی با بیان این مطلب که شهرستانی برد می کند که در رسیدن به حق قانونی خود بیشتر تلاش کند، گفت: نکته دیگر جذب بودجه های ملی است که نماینده به عنوان رابطه مسئولان شهرستان و وزرا، باید بر همه مسائل و امور مشرف باشد تا بتواند در این زمینه کمک هایی را دریافت کند.
انتهای پیام/ ف
Related Assets:
-
هر کاندیدا در ابرکوه می تواند تنها 2 ستاد تبلیغاتی داشته باشد/ 350 رأی اولی در ابرکوه
-
شرایط اتحاد در ابرکوه فراهم است/ نامزدها و هواداران در خصوص بداخلاقی انتخاباتی و تخریب اشخاص هوشیار باشند
-
صلاحیت 21 نامزد انتخابات مجلس در بزرگترین حوزه انتخابی کشور تایید شد
-
جلسه انتخاباتی در ابرکوه با حضور کاندیدای اصولگرای بزرگترین حوزه انتخابی کشور
یادداشت
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
گفتگو
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
شهرستان ابرکوه
-
برداشت ۱۵ هزار تن زردآلو در ابرکوه (Opens New Window)
-
رادیو شهری ابرکوه راه اندازی شود (Opens New Window)
-
ثبت نام 100 نفر در طرح اقدام ملی مسکن ابرکوه (Opens New Window)
-
کاهش 20 درصدی برداشت هلو و شلیل در ابرکوه (Opens New Window)
-
اختصاص ۷۰ میلیارد کمک بلاعوض برای توسعه سامانه آبیاری نوین در ابرکوه (Opens New Window)
-
آغاز ضدعفونی محل نگهداری احشام در ابرکوه (Opens New Window)
-
کودک کتابخوان ابرکوهی برگزیده پویش ملی «با کتاب در خانه» شد (Opens New Window)
-
اجرای تعزیه در اسدآباد ابرکوه با قدمت نیمقرن به روایت تصویر (Opens New Window)
-
اردی؛ محلهای عاشورایی در دل شهر مهردشت به روایت تصویر (Opens New Window)
-
اجرای نخستین مانور مشترک «مدیریت ازدحام مصدومان ترافیکی» در ابرکوه+ عکس (Opens New Window)
-
عزاداری واقعی با معرفت و شناخت همراه است/ برخورد قاطعانه و بیتعارف قوه قضائیه با مفسدان نماد امربهمعروف و نهی از منکر است (Opens New Window)
-
افتتاح نخستین نمایشگاه عکس «نمای محرم» در سیدون علی نقیا ابرکوه به روایت تصویر (Opens New Window)
-
بدحجابی و پوشش نامناسب زنان ریشه در بیغیرتی مردان دارد/ با حفظ دین و ناموس، امام زمان را یاری کنیم (Opens New Window)
-
آیین تکریم و معارفه مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه ابرکوه+ تصاویر (Opens New Window)
-
علت کنسل شدن اجرای ورزش زورخانهای بخش بهمن در جشن غدیر ابرکوه چه بود؟ (Opens New Window)
-
عزاداری سکولار و بدون خروجی سیاسی در بین مردم جایگاهی ندارد (Opens New Window)
-
استقبال از محرم و تعویض پرچمهای امامزاده احمد (ع) ابرکوه به روایت تصویر (Opens New Window)
-
کتابخوان 8 ساله ابرکوهی برگزیده نخستین جشنواره ملی «هدهد سفید» شد+ عکس (Opens New Window)
-
نامگذاری دو خیابان به نام «زکات» در بخش بهمن شهرستان ابرکوه+ عکس (Opens New Window)
-
دستگیری 3 سارق در ابرکوه و اعتراف به 20 فقره سرقت (Opens New Window)
استان یزد
-
افزایش 10 میلیون تومانی سقف تسهیلات مسکن روستایی (Opens New Window)
-
موزه آب یزد تعطیل شد (Opens New Window)
-
خسارت 5 درصدی آفت مگس مدیترانه ای در یزد در سال گذشته (Opens New Window)
-
فعالیت ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در استان یزد (Opens New Window)
-
تولید ماسک در یزد 100 درصد افزایش یافت (Opens New Window)
-
افشای هویت تروریستی ارتش آمریکا در کتاب «حام» (Opens New Window)
-
خرید تضمینی بیش از هزار تن گندم از کشاورزان یزدی (Opens New Window)
-
تامین 90 درصد گوشت یزد از خارج استان/ پایین نگهداشتن قیمت گوشت در استان موجب کاهش واردات دام است (Opens New Window)
-
مدیران شایسته باید جایگزین مریدان وابسته شوند (Opens New Window)
-
ثبت نام 100 نفر در طرح اقدام ملی مسکن ابرکوه (Opens New Window)
-
خانوادهها با بهانهگیری جلوی راه ازدواج فرزندان خود سنگاندازی نکنند (Opens New Window)
-
حضور پیرغلامان 25 کشور اسلامی در یزد/ با برگزاری اجلاس پیرغلامان بار دیگر شور حسینی را شاهد خواهیم بود (Opens New Window)
-
در مجالس روزهای پایانی ماه ذیالحجه، جریان مباهله تبیین شود/ لزوم توجه به مجالس شادی اهل بیت (ع) (Opens New Window)
-
اینجا خیلی حس و حال خوبی دارم/ دوست دارم دوباره به حج بیایم (Opens New Window)
-
هشتگ "یزد_دیدنی" و "یزد_شهر_بادگیرها"ترند نخست توئیتر فارسی شد (Opens New Window)
-
تجلیل از خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار اسفندآباد ابرکوه به روایت تصویر (Opens New Window)
-
مرحله دوم توزیع میوه در یزد آغاز شد (Opens New Window)
-
کاهش ازدواج و افزایش طلاق در 11 ماهه سال 97 در یزد (Opens New Window)
-
رونق تولید گردونه اقتصادی کشور را به حرکت درمیآورد (Opens New Window)
-
به عملکرد خودم نمره 16 میدهم (Opens New Window)