نمایش محتوا
تمامی کشاورزان، روستاییان و عشایر بالای 18 سال می توانند بیمه شوند/ پرداخت دو برابر حق بیمه توسط دولت
به گزارش سرو ابرکوه، سید احسان مرتضوی مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر استان در جمع کارگزاران صندوق مذکور و بخشداران شهرستان ابرکوه اظهار داشت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر نهاد تامین کننده خدمات بیمه های اجتماعی مطلوب با امکان دسترسی آسان، توأم با کرامت و منزلت برای کلیه آحاد جامعه هدف است. عضویت برای روستائیان و کشاورزان غیر ساکن روستا، عشایر، اعظای نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، نظام دامپزشکی و رانندگان حمل و نقل بار و مسافر بین شهری ساکن در شهرهای زیر 20 هزار نفر در حال حاضر اختیاری است.
مرتضوی در رابطه با شرایط عضویت در صندوق بیمه اجتماعی تصریح کرد: بر طبق قانون جدید کلیه کشاورزان، روستائیان و عشایر بالای 18 سال تمام می توانند به عضویت این صندوق درآمده و از مزایای آن در سه بخش مستمری پیری (بازنشستگی)، از کار افتادگی و مستمری بازماندگان بهره مند شوند. سکونت در روستا یا مناطق عشایری، اشتغال به کشاورزی، انعقاد قرارداد و پرداخت حق بیمه (حق بیمه 15 درصد می باشد که 10 درصد آن را دولت تامین می کند) از دیگر شرایط عضویت در صندوق بیمه اجتماعی است.
وی تاکید داشت: هر زن و مرد روستایی که حداقل 65 سال و 15 سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند، مشمول دریافت مستمری پیری می شود و حقوق حداقل معادل دو سوم سطح درآمد انتخاب شده ای که در همان سال حق بیمه مربوطه به آن را پرداخت نموده است، دریافت نماید. مبنای پرداخت حق بیمه افراد انتخاب سطح درآمدی است که جدول آن در کارگزاریها موجود می باشد. انتخاب سطح درآمدی بالاتر به معنی دریافت حقوق مستمری بالاتر است، ضمن اینکه دو برابر حق بیمه پرداختی توسط هر فرد را دولت پرداخت می کند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان وعشایر استان افزود: صندوق بیمه اجتماعی در حال حاضر از سراسر کشور یک میلیون و 100 هزار عضو دارد که این تعداد باید به 6 میلیون و 500 هزار نفر افزایش یابد. در همین راستا سهم شهرستان ابرکوه برای جذب 3 هزار نفر است که با توجه به چارت سازمانی هر کارگزاری باید 700 عضو جدید جذب نماید.
مرتضوی در خاتمه ابراز داشت: آمار جذب مشمولین صندوق بیمه اجتماعی در ابرکوه 2468 خانوار می باشد. ابرکوه با جذب 98 درصدی اعضاء در این راستا مقام دوم استان را به خود اختصاص داده است.
Related Assets:
یادداشت
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
گفتگو
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
شهرستان ابرکوه
-
برداشت ۱۵ هزار تن زردآلو در ابرکوه (Opens New Window)
-
رادیو شهری ابرکوه راه اندازی شود (Opens New Window)
-
ثبت نام 100 نفر در طرح اقدام ملی مسکن ابرکوه (Opens New Window)
-
کاهش 20 درصدی برداشت هلو و شلیل در ابرکوه (Opens New Window)
-
اختصاص ۷۰ میلیارد کمک بلاعوض برای توسعه سامانه آبیاری نوین در ابرکوه (Opens New Window)
-
آغاز ضدعفونی محل نگهداری احشام در ابرکوه (Opens New Window)
-
کودک کتابخوان ابرکوهی برگزیده پویش ملی «با کتاب در خانه» شد (Opens New Window)
-
اجرای تعزیه در اسدآباد ابرکوه با قدمت نیمقرن به روایت تصویر (Opens New Window)
-
اردی؛ محلهای عاشورایی در دل شهر مهردشت به روایت تصویر (Opens New Window)
-
اجرای نخستین مانور مشترک «مدیریت ازدحام مصدومان ترافیکی» در ابرکوه+ عکس (Opens New Window)
-
عزاداری واقعی با معرفت و شناخت همراه است/ برخورد قاطعانه و بیتعارف قوه قضائیه با مفسدان نماد امربهمعروف و نهی از منکر است (Opens New Window)
-
افتتاح نخستین نمایشگاه عکس «نمای محرم» در سیدون علی نقیا ابرکوه به روایت تصویر (Opens New Window)
-
بدحجابی و پوشش نامناسب زنان ریشه در بیغیرتی مردان دارد/ با حفظ دین و ناموس، امام زمان را یاری کنیم (Opens New Window)
-
آیین تکریم و معارفه مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه ابرکوه+ تصاویر (Opens New Window)
-
علت کنسل شدن اجرای ورزش زورخانهای بخش بهمن در جشن غدیر ابرکوه چه بود؟ (Opens New Window)
-
عزاداری سکولار و بدون خروجی سیاسی در بین مردم جایگاهی ندارد (Opens New Window)
-
استقبال از محرم و تعویض پرچمهای امامزاده احمد (ع) ابرکوه به روایت تصویر (Opens New Window)
-
کتابخوان 8 ساله ابرکوهی برگزیده نخستین جشنواره ملی «هدهد سفید» شد+ عکس (Opens New Window)
-
نامگذاری دو خیابان به نام «زکات» در بخش بهمن شهرستان ابرکوه+ عکس (Opens New Window)
-
دستگیری 3 سارق در ابرکوه و اعتراف به 20 فقره سرقت (Opens New Window)
استان یزد
-
افزایش 10 میلیون تومانی سقف تسهیلات مسکن روستایی (Opens New Window)
-
موزه آب یزد تعطیل شد (Opens New Window)
-
خسارت 5 درصدی آفت مگس مدیترانه ای در یزد در سال گذشته (Opens New Window)
-
فعالیت ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در استان یزد (Opens New Window)
-
تولید ماسک در یزد 100 درصد افزایش یافت (Opens New Window)
-
افشای هویت تروریستی ارتش آمریکا در کتاب «حام» (Opens New Window)
-
خرید تضمینی بیش از هزار تن گندم از کشاورزان یزدی (Opens New Window)
-
تامین 90 درصد گوشت یزد از خارج استان/ پایین نگهداشتن قیمت گوشت در استان موجب کاهش واردات دام است (Opens New Window)
-
مدیران شایسته باید جایگزین مریدان وابسته شوند (Opens New Window)
-
ثبت نام 100 نفر در طرح اقدام ملی مسکن ابرکوه (Opens New Window)
-
خانوادهها با بهانهگیری جلوی راه ازدواج فرزندان خود سنگاندازی نکنند (Opens New Window)
-
حضور پیرغلامان 25 کشور اسلامی در یزد/ با برگزاری اجلاس پیرغلامان بار دیگر شور حسینی را شاهد خواهیم بود (Opens New Window)
-
در مجالس روزهای پایانی ماه ذیالحجه، جریان مباهله تبیین شود/ لزوم توجه به مجالس شادی اهل بیت (ع) (Opens New Window)
-
اینجا خیلی حس و حال خوبی دارم/ دوست دارم دوباره به حج بیایم (Opens New Window)
-
هشتگ "یزد_دیدنی" و "یزد_شهر_بادگیرها"ترند نخست توئیتر فارسی شد (Opens New Window)
-
تجلیل از خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار اسفندآباد ابرکوه به روایت تصویر (Opens New Window)
-
مرحله دوم توزیع میوه در یزد آغاز شد (Opens New Window)
-
کاهش ازدواج و افزایش طلاق در 11 ماهه سال 97 در یزد (Opens New Window)
-
رونق تولید گردونه اقتصادی کشور را به حرکت درمیآورد (Opens New Window)
-
به عملکرد خودم نمره 16 میدهم (Opens New Window)