Skip to Content

با حضور رئیس دانشگاه فنی حرفه ای کشور؛

پروژه های عمرانی دانشگاه فنی و حرفه ای در میبد به بهره برداری رسید+ تصاویر


با حضور رئیس دانشگاه فنی حرفه ای کشور در شهرستان میبد ساختمان اداری و آموزشی دانشکده فنی دختران و مجموعه کارگاهی دانشکده فنی پسران شهرستان افتتاح شد.

به گزارش میبد خبر، با حضور دکتر ناصر شمس رئیس دانشگاه فنی حرفه ای کشور، هیئت همراه و مسئولین شهرستان میبد در ابتدا ساختمان اداری و آموزشی دانشکده فنی دختران افتتاح شد. 

این ساختمان با متراژ 2 هزار و 200 مترمربع در دو طبقه با هزینه ای بالغ بر 4 میلیارد و 500 میلیون ریال در مدت 2 ماه تکمیل و به بهره برداری رسیده است. طبقه همکف شامل 13 کلاس درس و کارگاه آموزشی و سایت اداری بوده و طبقه اول نیز شامل 9 کلاس درس می باشد.

در ادامه 4 سالن کارگاهی به متراژ 2 هزار 370 مترمربع که هز ینه احداث آنها بصورت خیری و بالغ بر 15 میلیارد ریال توسط کارخانه های رباط، آذرلعاب و صنعتی ندوشن تامین شده بود افتتاح و به بهره برداری رسید.

این کارگاه در زمینه تاسیسات، برق، ساختمان در اختیار دانشجویان دانشکده فنی و حرفه شهرستان قرار می گیرد.

دکتر ناصر  شمس رئیس دانشگاه فنی حرفه ای کشور در حاشیه این مراسم بیان داشت: شاهد تحولات خوبی در زمینه دانشکده های فنی و حرفه ای درشهرستان میبد هستیم که مجموع این فعالیتها با همدلی و همکاری مسئولین و خیرین شهرستان صورت گرفته است.

وی افزود: شهرستان میبد ظرفیتهای بسیار خوبی دارد و این همدلی می تواند کمک کند تا ما متناسب با شرایط اقلیمی منطقه دانشکده های فنی دختران و پسران شهرستان را توسعه دهیم و بنا داریم رشته های جدیدی را در این دانشکده ها دایر کنیم چرا که معتقدیم شرایط امروز کشور بنحوی است که نیاز به افزایش تکنیسین داریم و ان شاالله امیدوارم به کمک همکارانمان در این مجموعه و حمایتی که از سمت ما خواهد شد با توجه به نگاه مقام معظم رهبری و دولت به دانشگاه فنی و حرفه ای تلاش کنیم جایگاه این دانشگاه را ارتقا داده و شاهد افزایش اشتغال در شهرستان میبد باشیم.

رئیس دانشگاه فنی حرفه ای کشور در مورد ایجاد رشته های جدید در دانشکده های فنی میبد اظهار داشت: با توجه به وضعیت صنعت عمده شهرستان که کاشی و سرامیک می باشد می توانیم در همین زمینه رشته های ریادی را دایر کنیم تا بتوانیم به صنعت منطقه کمک کرده و نیازهای آن را بر طرف سازیم. در بخش کشاورزی و گیاهان داروئی و مسایل شهری زمینه های دیگری است که ما برای توسعه آن برنامه داریم. دانشکده های ما آمادگی این را دارند که به کارکنان شرکتها و کارخانجات نیز آموزشهای تخصصی مورد نیاز را ارائه دهند.

وی در پایان بیان داشت: کارگاههای آموزشی ما می تواند به سمت کارگاههای تولیدی سوق پیدا کرده که محصولات مورد نیاز توسط خود دانشجویان تولید و عرضه شود. با تولید انبوه می توانیم مشکلات اشتغال در شهرستان را نیز تا حدودی برطرف کنیم.

انتهای پیام/اد




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.