Skip to Content

پس از شیوع بیماری در هفته گذشته:

«دبّه به دستان میبدی و اردکانی » در صفوف طولانی برداشت آب + تصاویر


به گزارش خبرنگار میبد خبر: پس از حوادثی که بر سر آب انتقالی زاینده رود به یزد در شش ماه گذشته پیش آمد، مشکلات کم آبی در استان یزد شکل دیگری به خود گرفت. استان ما یک سرزمین کویری است که با کمترین بارش سالیانه نزولات آسمانی در زمره خشک ترین استان های کشور به حساب می آید. در هفته ای که پشت سر گذاشتیم شیوع بیماری عفونی در شهرستان های میبد، اردکان، اشکذر و ... یکی از مسائل بهداشتی پیش آمده در استان بود. مسئولین مرکز بهداشت سریعا دست به کار شده با تشکیل تیم های تخصصی اقدام به ریشه یابی مسئله کردند با وجودی که هنوز عامل نهایی این مشکل شناخته نشده است و مرکز بهداشت آب را آلود نمی داند اما نظر مردم چیز دیگری است. با کمبود آبی که در فصل تابستان در استان پیش آمده، شرکت آب و فاضلاب مجبور به استفاده از حلقه های چاه موجود در شهرستان شده تا از کمبود آب و جیره بندی آن جلوگیری کند. به همین دلیل آب چاه به علت املاح و سختی که دارد از آب انتقالی سنگین تر می باشد و ذائقه مردم که از آب زاینده رود استفاده می کردند دچار تغییر شده است. به همین دلیل شاید عموم مردم مشکل آب را علت بیماری های به وجود آمده بدانند. اما سوالی که ذهن مردم شهرستان را چند روزی است به خود مشغول کرده است این است که شهرستان اردکان با به وجود آمدن مشکل برای خط انتقالی آب زاینده به استان سریعا دو مکان را برای استفاده مردم از آب زاینده رود تعبیه کردند تا مردم بتوانند از این آب استفاده نموده و هزینه خرید آب معدنی را از دوش خانوارهای میبدی و اردکانی برداشتند.   کافی است برای یکبار هم که شده سری به این دو مکان برداشت آب بزنید. صفوف طولانی از مردم که در حال پر کردن ظرف هایشان در اطراف شیرهای آب هستند را ببینید. اکثر قریب به اتفاق کسانی که در حال برداشت آب در کنار میدان انار هستند همشهریان میبدی هستند. به جاست که مسئولین فرمانداری میبد که باید اجازه تاسیس چنین مکانی را در شهرستان بدهند پاسخگوی تاخیر این امر باشند. در پایان نیز از همشهریان گرامی می خواهیم که در مصرف آب، صرفه جویی کرده و قدر این عنصر گران بها را بدانند. و از شستن ماشین، حیاط منزل و ... با آب موجود جدا خودداری کنند و  حتی الامکان از آب چاه برای این امر استفاده نمایند. لازم به ذکر است که تصاویر زیر مربوط به ساعت 12 شب می باشد.

به گزارش خبرنگار میبد خبر: پس از حوادثی که بر سر آب انتقالی زاینده رود به یزد در شش ماه گذشته پیش آمد، مشکلات کم آبی در استان یزد شکل دیگری به خود گرفت.

استان ما یک سرزمین کویری است که با کمترین بارش سالیانه نزولات آسمانی در زمره خشک ترین استان های کشور به حساب می آید.

در هفته ای که پشت سر گذاشتیم شیوع بیماری عفونی در شهرستان های میبد، اردکان، اشکذر و ... یکی از مسائل بهداشتی پیش آمده در استان بود.

مسئولین مرکز بهداشت سریعا دست به کار شده با تشکیل تیم های تخصصی اقدام به ریشه یابی مسئله کردند با وجودی که هنوز عامل نهایی این مشکل شناخته نشده است و مرکز بهداشت آب را آلود نمی داند اما نظر مردم چیز دیگری است.

با کمبود آبی که در فصل تابستان در استان پیش آمده، شرکت آب و فاضلاب مجبور به استفاده از حلقه های چاه موجود در شهرستان شده تا از کمبود آب و جیره بندی آن جلوگیری کند. به همین دلیل آب چاه به علت املاح و سختی که دارد از آب انتقالی سنگین تر می باشد و ذائقه مردم که از آب زاینده رود استفاده می کردند دچار تغییر شده است. به همین دلیل شاید عموم مردم مشکل آب را علت بیماری های به وجود آمده بدانند.

اما سوالی که ذهن مردم شهرستان را چند روزی است به خود مشغول کرده است این است که شهرستان اردکان با به وجود آمدن مشکل برای خط انتقالی آب زاینده به استان سریعا دو مکان را برای استفاده مردم از آب زاینده رود تعبیه کردند تا مردم بتوانند از این آب استفاده نموده و هزینه خرید آب معدنی را از دوش خانوارهای میبدی و اردکانی برداشتند.

 

کافی است برای یکبار هم که شده سری به این دو مکان برداشت آب بزنید. صفوف طولانی از مردم که در حال پر کردن ظرف هایشان در اطراف شیرهای آب هستند را ببینید. اکثر قریب به اتفاق کسانی که در حال برداشت آب در کنار میدان انار هستند همشهریان میبدی هستند. به جاست که مسئولین فرمانداری میبد که باید اجازه تاسیس چنین مکانی را در شهرستان بدهند پاسخگوی تاخیر این امر باشند.

در پایان نیز از همشهریان گرامی می خواهیم که در مصرف آب، صرفه جویی کرده و قدر این عنصر گران بها را بدانند. و از شستن ماشین، حیاط منزل و ... با آب موجود جدا خودداری کنند و  حتی الامکان از آب چاه برای این امر استفاده نمایند.

لازم به ذکر است که تصاویر زیر مربوط به ساعت 12 شب می باشد.

DSC_0555 DSC_0553 DSC_0549 DSC_0548 DSC_0545 DSC_0541 DSC_0540 DSC_0539 DSC_0536



Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.