با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 600 میلیون تومان؛
سالن ورزشی مصلای میبد در نیمه نخست سال آینده به بهره برداری می رسد
سالن ورزشی مصلای میبد با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 600 میلیون تومان نیمه نخست سال آینده به بهره برداری می رسد.
به گزارش میبد خبر، "حسین فلاح" فرماندارمیبد با حضور در محل احداث بزرگترین سالن ورزشی این شهرستان بیان داشت: سالن ورزشی مصلی بزرگ حضرت آیتالله اعرافی (ره) تأمین اعتبار و پیمانکار این پروژه مشخص و عملیات احداث آن مجدداً آغازشده است.
فرماندار میبد با اشاره به اینکه تکمیل و بهرهبرداری از پروژههای ورزشی در اولویت است، اظهار داشت: با پی گیریهایی که قبلاً از وزارت ورزش و سازمان برنامه بودجه کشور داشتهایم مبلغ یک میلیارد و 600 میلیون تومان از اسناد خزانه تأمین اعتبار و این پروژه در نیمه اول سال 98 به بهرهبرداری میرسد.
انتهای پیام/اد
Related Assets:
- تصمیمات غیرمنطقی برخی مسئولان باعث مشکل یا توقف تولید در کشور شده است/ صادرات پایدار تنها راه برون رفت صنایع کاشی و سرامیک از مشکلات
- باند خانوادگی موادمخدر در میبد متلاشی شد
- انتقاد اهالی شهیدیه از نماینده مجلس بالا گرفت!
- زمانبندی قطع برق امروز در میبد اعلام شد +جدول
- زمان و مکان مجالس ختم مرحومه اعیان در شهرستان میبد
- سالن ورزشی صالحین بسیج امام حسین (ع) ندوشن به بهره برداری رسید+ تصاویر
- دستور رهبر انقلاب به رئیسجمهور برای برخورد قاطع با متخلفان اقتصادی
- مدیران ناکارآمد برکنار شوند
- اسامی مدیران یزدی بازنشسته مشمول قانون منع بکارگیری بازنشسته ها منتشر شد+جزئیات