Skip to Content

بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان میبد به مناسبت سالروز حماسه نهم دی؛

۹ دی ثابت کرد «ولایت» دلیل وابستگی مردم به نظام است/ لزوم شفافیت و پاسخگویی صادقانه مسئولین به مطالبات مردمی


در بخش از این بیانیه آمده است: ۹دی ثابت کرد اگر ولایت نباشد کل نظام از مردم منفک می شود و به خاطر ولایت مردم به نظام وابسته هستند.

به گزارش میبد خبر، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های شهرستان میبد در آستانه یوم الله ۹ دی روز بصیرت و تجدید میثاق با ولایت بیانیه ای صادر کرد که توسط یکی از دانشجویان در نماز جمعه این هفته قرائت شد که متن آن به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
فتنه ها را باید با روشنگری خاموش کرد. هر جا روشنگری باشد، فتنه انگیز دستش کوتاه میشود. ۱۳۷۸/۰۵/۰۸(امام خامنه ای)

یوم الله ۹ دی روز بصیرت ایرانی و میثاق عاشورایی امت با ولایت و تجلی هویت عاشورایی ملت ایران در دفاع از آرمان های با خون عجین شده شان است،بی تردید فتنه ۸۸ خسارات مادی و معنوی وحیثیتی  زیادی را به نظام و انقلاب نه تنها در داخل بلکه در عرصه بین الملل هم داشت،خساراتي كه تبعات و پيامدهاي آن هنوز هم براي كشور ادامه دارد.

۹دی ثابت کرد مسئله ولایت در نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قائمه اصلی است که محور تمام وابستگی مردم به نظام ،ولایت است. اگر ولایت نباشد کل نظام از مردم منفک میشود، به خاطر ولایت مردم به نظام وابسته هستند.

این بدین معناست که در این نظام مسائل اقتصادی، سیاسی، ارتباطات بین المللی و هر نوع تحولی نمی تواند مردم را جذب و دفع کند؛ اینکه عده ای باغ سبز و سرخ نشانشان  دهند و مردم به طرف آن بدوند و یا اگر حادثه اقتصادی و بحرانی به وجود آید، مردم از نظام بر میگردند؛ اینها همه فکرها و تصورات کشورهایی چون آمریکاست و یا تصورات عدهای از احزاب و جریانهای لائیک در کشور است.

تجربه به ما نشان داده که هرجا صداقت در عمل وگفتار مسئولان دولت در تناقض با واقعیات جامعه بوده، مردم در دل ناراضی و هرگاه صداقت در عمل باشد مردم صبورانه ولو با تحمل مشکلات و حتی با دادن خون خود و فرزندان خود قاطعانه و با اتحاد،یکصدا پشت دولت ایستاده اند.

امروز شاید چه بسا باید هوشیارتر وآگاه تر از گذشته با مردم سخن گفت؛دولت محترم متاسفانه به تبعات ناشی از بعضی از فرمایشات مدیران وفرزندانش بی توجه است.

امروز به وضوح میبینیم که مردم از عملکرد بعضی از مسئولین دولت ناراحتند. فشارکمرشکن مشکلات اقتصادی و نگرانی از افزایش قیمت ها آن هم در بالا بودن سطح بیکاری خود یکی از بزرگترین تهدید هاست.

مسئولین دولت باید هوشیار باشند که مطرح نمودن  مسائلی چون قطع یارانه ها و افزایش کورکورانه انرژی و قوت لایموت مردم بازی خطرناکی است که خود ، فتنه و فتنه انگیزی هایی درون خود نهان ساخته وبازی در زمین دشمنان نظام است؛دشمن در ترسیم نقشه های شوم خود وحدت را هدف گرفته است؛ شکستن وحدت را، با جدایی ملت از دولت و جدایی ملت از همدیگر در دستور کار دارد و هیزم آنراتهیه دیده است.

عدم شفافیت و عدم پاسخگویی صادقانه در دولت محترم امروز آشکارتر از همیشه است.
مگر دولت محترم آنچه امروز در جامعه به سر اقشار ضعیف و آسیب پذیر می آید و حتی آنچه در زلزله و خشکسالی،فقر و بیکاری،فسادهای ترویج یافته وبرنامه ریزی شده از سوی غرب را، نمیبیند؟!

در راستای ایجاد وحدت وهمدلی بین مردم ومسئولین اولین گام باید رفع نگرانی های مردم در امور اقتصادی باشد.در این بین جلوگیری از رشد قیمت ها به خصوص ارزاق عمومی من جمله،غذاهای معمول اقشار ضعیف از جمله نان و تخم مرغ، و عدم حذف یارانه ها و رفع معضل بیکاری ،مبارزه با رانتها و قاچاق باید مورد توجه جدی تر قرار بگیرد.

ایجاد فضای واقعی پاسخگویی به مردم که متاسفانه در حال حاضر مردم با توجه به نبودن این کانال ارتباطی شفاف،اعتراضات خودرا به فضای مجازی می کشانندودر نتیجه ،فضای آماده وحاضر در اختیار گروه های فتنه گر و دشمنان قرار میگیرد که مقصر این امر دولت است.

در تشریح فتنه وابعاد آن وآنچه گذشته ، روشنگری ها ، کتاب هاوسخنرانی های فراوان شده و دست پنهان دشمنان قسم خورده نظام در آن آشکار گردید.

اما پیامد های فتنه را که امروز بررسی نماییم،می بینیم که امروز صحنه ی زورآزمایی و لشگر کشی دشمنان پیچیده تر وهدفمندتردر فضاهای مجازی شکل گرفته،که باید مسئولان در پی چاره اندیشی وچاره جویی و علاج آن باشند.

انقلابی گری در شناسایی فتنه امروز و روشن کردن نقشه ی از پیش طراحی شده ی دشمن است و نباید در زمین دشمنان بازی و قلب ملت صبور وشهید داده و مقام معظم رهبری را بیش از این به درد آورد. 

ملت شریف بداند  که ما جامعه ی دانشجویی بیداریم و پای آرمانهای انقلاب اسلامی ایستاده ایم....
 
والسلام علی من تبع الهدی
بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های شهرستان میبد
 



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.