Skip to Content

مدیر حوزه علمیه خواهران یزد:

گسترش بانکداری اسلامی راه جلوگیری از ربا در معاملات است


حجت الاسلام سید ناصر محمدی مدیر حوزه های علمیه خواهران یزد در گفت و گو با  رسا در یزد با اشاره به مسأله ربا گفت: ربا به صورت آشکار به ندرت در جامعه وجود دارد اما معاملات ربوی با اسامی و عناوینی مانند دیرکرد بین مردم رواج دارد. وی در ادامه با اشاره به عوامل نفوذ معاملات ربوی در جامعه، افزود: عامل مهمی که جامعه را به سمت دریافت و پرداخت ربا می کشاند سود جویی مردم بوده که به خاطر کسب منافع دنیایی معامله خلاف شرع مرتکب می شوند. این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اهمیت تبیین مسائل شرعی، اظهار داشت: علت دیگری که سبب شده ربا در جامعه جریان داشته باشد بی اطلاعی مردم از مسائل شرعی و احکام خرید و فروش بوده که در بازاریان اطلاع کمی نسبت به احکام شغل خود دارند. وی با بیان این که روحانیان برای آگاه سازی بیشتر مردم با احکام خرید و فروش تلاش کرده و تبعات اخروی این حرام شرعی را به مردم و بازاریان بازگو کنند، ابراز داشت: مردم نیز باید بدانند که ربا حجم مال را افزایش داده و سبب بی برکتی در اموال و سرمایه ها می شود. وی ادامه داد: با اتخاذ تدابیری باید ربا در جامعه اسلامی محو شده و عقود اسلامی جریان پیدا کند و همچنین عناوینی که جایگزین ربا شده ماهیت آنها تبیین شود. حجت الاسلام محمدی در پایان گفت: برای از بین بردن ربا باید ابتدا از نهاد های دولتی و بانک ها آغاز کرد که این امر با یک دگرگونی بزرگ در شیوه بانکداری فعلی به بانکداری اسلامی انجام پذیر است.  

حجت الاسلام سید ناصر محمدی مدیر حوزه های علمیه خواهران یزد در گفت و گو با  رسا در یزد با اشاره به مسأله ربا گفت: ربا به صورت آشکار به ندرت در جامعه وجود دارد اما معاملات ربوی با اسامی و عناوینی مانند دیرکرد بین مردم رواج دارد.

وی در ادامه با اشاره به عوامل نفوذ معاملات ربوی در جامعه، افزود: عامل مهمی که جامعه را به سمت دریافت و پرداخت ربا می کشاند سود جویی مردم بوده که به خاطر کسب منافع دنیایی معامله خلاف شرع مرتکب می شوند.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اهمیت تبیین مسائل شرعی، اظهار داشت: علت دیگری که سبب شده ربا در جامعه جریان داشته باشد بی اطلاعی مردم از مسائل شرعی و احکام خرید و فروش بوده که در بازاریان اطلاع کمی نسبت به احکام شغل خود دارند.

وی با بیان این که روحانیان برای آگاه سازی بیشتر مردم با احکام خرید و فروش تلاش کرده و تبعات اخروی این حرام شرعی را به مردم و بازاریان بازگو کنند، ابراز داشت: مردم نیز باید بدانند که ربا حجم مال را افزایش داده و سبب بی برکتی در اموال و سرمایه ها می شود.

وی ادامه داد: با اتخاذ تدابیری باید ربا در جامعه اسلامی محو شده و عقود اسلامی جریان پیدا کند و همچنین عناوینی که جایگزین ربا شده ماهیت آنها تبیین شود.

حجت الاسلام محمدی در پایان گفت: برای از بین بردن ربا باید ابتدا از نهاد های دولتی و بانک ها آغاز کرد که این امر با یک دگرگونی بزرگ در شیوه بانکداری فعلی به بانکداری اسلامی انجام پذیر است.  



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.