Skip to Content

عضو شورای شهر میبد:

چرا کمیسیون ماده دوازده، جواب نوعیت زمین پارکینگ متمرکز خیابان شهید موذن را پس از شش ماه داد؟


خیابان شهید موذن یکی از گلوگاه های خطرناک ترافیکی شهر میبد است که تاکنون منجر به وقوع چند تصادف منجر به فوت شده و روزانه تصادفات جرحی مختلفی در آن اتفاق می افتد.

به گزارش میبدخبر، علیرضا آزادمنش عضو شورای شهر میبد در مطلبی با عنوان چرا کمیسیون ماده دوازده، جواب نوعیت زمین پارکینگ متمرکز خیابان شهید موذن را پس از شش ماه داد؟ اظهار داشت: 

خیابان شهید موذن یکی از گلوگاه های خطرناک ترافیکی شهر میبد است که تاکنون منجر به وقوع چند تصادف منجر به فوت شده و روزانه تصادفات جرحی مختلفی در آن اتفاق می افتد.
این خیابان سالیان سال است که با وجود طرح تعریض، نیاز به ساماندهی اضطراری دارد، ولی تاکنون اتفاق خاصی برای آن نیفتاده است.
از مشکلات ترافیکی اساسی آن  ورودی معابر متصل به این خیابان است که هر راننده ای باید تا بعد از درب جلویی خودروی خود را وارد خیابان  نماید تا دید پیدا کند و این موقع است که اگر وسیله نقلیه ای در مسیر باشد، کار از کار گذشته و تصادف ...
در بررسی سابقه این مسیر، ظاهرا یکی از مسیرهای رفت و آمد مهم میبدی ها بوده که پس از احداث خط سنتو، کاربری اصلی خود را از دست داده و در حال حاضر به این وضعیت اسف بار افتاده است.
حاشیه این خیابان رد یکنواختی ندارد و چون آزاد سازی های آن کامل اتفاق نیفتاده، امکان ایجاد سنگ جدول و مشخص کردن حاشیه پیاده رو و خیابان نیز وجود ندارد.
همچنین روشنایی و دید در شب نیز از دیگر مشکلات مبرهن این مسیر است که شهرداری و شورای اسلامی شهر میبد برای حل مشکلات اساسی این خیابان با توجه به دشوار بودن آزادسازیها و وجود پارکینگ بر معبر در طرح، پیشنهاد حذف پارکینگ بر معبر و ایجاد یک پارکینگ متمرکز را دادند که در ابتدای سال یک هزار و سیصد و نود و نه در حدود یک هزار متر مربع زمین، از سوی شهرداری به منظور احداث پارکینگ متمرکز و حذف پارکینگ بر معبر  در این مسیر خریداری شد که جهت انجام امور اداری آن اعم از تهیه طرح و اخذ مجوز کمیسیون ماده دوازده و سپس کمیسیون ماده پنج اقدام شده است.
لازم است به اطلاع شهروندان عزیز میبدی برسانم که  انجام امور اداری و اخذ مجوز کمیسیون ماده دوازده که اداره راه و شهر سازی در میبد متولی آن است، حدود شش ماه طول کشید و اخیرا در مهرماه، این کار به انجام رسیده است.
بعد از این مرحله، اگر کمیسیون ماده پنج، نه مثل کمیسیون ماده دوازده، زودتر  موافقت خود را با این طرح کارگشا و بسیار با اهمیت اعلام نماید، شهرداری می تواند  راحت تر و سریعتر آزادسازی های آن را انجام دهد و عملیات عمرانی آن را آغاز نماید.
اما سوال اینجاست که چرا  متولیان کمیسیون ماده دوازده برای اینکه نوعیت ملک مورد نظر را مشخص نمایند، شش ماه زمان مفید را از شهرداری و شورا گرفتند؟ 
آیا این روال انجام کار، منطقی است؟؟
آیا باید دوباره تصادف منجر به فوتی در این مسیر اتفاق بیفتد تا دوستان محترم در اداره راه و شهرسازی به موقع جواب بدهند؟
آیا با وجود این روند انجام کار، جوابی برای مردم داریم؟؟؟آیا می توانیم عدم امنیت ترافیکی این مسیر را که محل تردد اهالی محلات شهیدیه، خواجه خضر، کاشف آباد، بارجین، شهرک امام علی (ع)، شهرک های  شهدا، امام حسن(ع) و کشتزارهای موسی خان و سعیدآباد و ولی آباد و .... است، جوابگو باشیم. به همین منظور از دست اندرکاران اداره راه و شهرسازی استان و کمیسیون ماده پنج استدعا داریم جبران مافات نموده و زمانی که اعضای کمیسیون ماده دوازده در اتمام  طرح این مسیر گرفتند را با جواب سریع و موافقت خود جبران نمایند.
 
انتهای پیام/
 



رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 5.0 stars out of 5.