Skip to Content

ابوترابی فرد:

هاشمی و خاتمی کاندید ریاست جمهوری نمی شوند/ با نزدیک شدن زمان انتخابات شاهد وفاق نیروهای وفا دار خواهیم بود


نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت :با نزدیک شدن به روز های بر گزاری انتخابات ریاست جمهوری شاهد یک وفاق قابل قبول در جمع نیرو های وفادار به انقلاب خواهیم بود .

حجت الاسلام سیدمحمدحسن ابوترابی فرد در سفر به سیستان و بلوچستان در نشست خبری که صبح امروز در مهمانسرای استانداری برگزار شد به سئوالات خبر نگاران پاسخ داد.

با نزدیک شدن زمان انتخابات شاهد وفاق قابل قبول نیروهای وفا دار خواهیم بود

 حجت الا اسلام ابو ترابی در پاسخ به پرسشی پیرامون عضویت وی در ائتلاف ۲+۳ اظهار داشت :با توجه تعدد نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری  تصمیم گرفته شد نقشه راهی جهت ایجاد بستر لازم برای هماهنگی و وفاق فراهم شود و در تدوین این نقشه نگاه ویژه ای به جامعه مدرسین ، حوزه علمیه قم و روحانیت مبارز شده است.

وی ادامه داد : اعضا ائتلاف اکثریت تصمیم گرفته اند با قرار گرفتن در کنار یکدیگر برای رسیدن به  یک مدل واحد فعالیت های خود را اغاز کنند و قبل از اعلام کاندیداتوری بنده در خواست کرده بودند  تا در صورت اعلام نامزدی به این  ائتلاف بپیوندم .

نایب رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد با نزدیک شدن به روز های بر گزاری انتخابات ریاست جمهوری شاهد یک وفاق قابل قبول در جمع نیرو های وفادار به انقلاب خواهیم بود .

 وی پیرامون تکثرنامزدهای انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد :در صورتی که تعدد نامزدهای انتخابات برای رسیدن به وفاق  ملی و پیروزی گفتمان انقلاب اسلامی باشد یک فرصت است .

هاشمی رفسنجانی و خاتمی کاندید انتخابات ریاست جمهوری نمی شوند

ابوترابی تلاش برخی اصلاح طلبان برای حضور خاتمی و هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت : بر اساس اخرین  خبرها، دکتر روحانی به عنوان فردی نزدیک به جریان اصلا حات و اقای هاشمی  رفسنجانی  در نشست خبری با صراحت اعلام کرده است که رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و اقای خاتمی قصد حضور در عرصه انتخابات را ندارند بنابراین تلاش برخی افراد برای حضور خاتمی و رفسنجانی در انتخابات بی نتیجه است .

پناهیان رئیس ستاد انتخاباتی  من نیست  

ابوترابی در پاسخ به این که حمایت های اقای پناهیان باعث شده است  تا برخی ایشان را رئیس ستاد انتخاباتی شما معرفی کنند بیان کرد: اقای پناهیان  نسبت به بنده در عرصه انتخابات رویکرد مثبتی دارند و فعالیت های بسیاری در این زمینه انجام داده اند.

 وی ادامه داد : آقای پناهیان در همین چهار چوب به وظایف خود عمل خواهد کرد اما نه به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی بنده .

پاک باش و خدمتگزار شعار کلیدی دولت یازدهم خواهد بود

ابوترابی پیرامون شعار انتخاباتی پاک باش و خدمتگزار گفت: پاک باش و خدمتگزار شعار کلیدی دولت یازدهم خواهد بود و برای رسیدن به پاکی باید سطح ایمان، اخلاق ، دانش و تجارت مدیریتی را ارتقاء بخشید  و روحیه جهادی را نهادینه کرد.

وی ادامه داد: اگر ابعاد گوناگون پاکی و طهارت مورد توجه قرار بگیرد دولت مردان با این شاخص ها می توانند با مفاسد اقتصادی پیش رو برخورد های قانونی و هدفمند داشته باشد.

ابوترابی افزود: با متناسب بودن حجم دولت با وظایف حاکمیتی و تلاش برای شکل گیری دولت الکترونیک و کاهش حضور انسان ها راه را برای ورود مفاسد به حداقل خواهیم رساند.

در آمد های حاصل از فروش نفت و گاز باید سرمایه های ملی باشند نه منبع در آمد

ابوترابی پیرامون برخی مشکلات اقتصادی کشور اظهار داشت: مسئله رشد اقتصادی و پیشرفت همراه با عدالت باید از برنامه های فرا روی دولت یازدهم در دهه چهارم انقلاب باشد.

وی ادامه داد: در برنامه های چهارم توسعه باید به گونه ای عمل می کردیم که تا پایان این برنامه رابطه تراز هزینه ها جاری کشور با در آمد های حاصل از فروش نفت و فرآورده های نفتی قطع می گردید و اگر این تصمیم در برنامه چهارم به شیوه درست عملیاتی می شد امروز شرایط اقتصادی متفاوتی را داشتیم.

ابوترابی افزود: با توجه به سیاست های مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر ضرورت قطع وابستگی هزینه های کشور از درآمدهای نفتی که در برنامه پنجم توسعه نیز تاکید شده است متاسفانه در سال سوم برنامه پنجم شاهد آن هستیم که بین هزینه های جاری کشور و درآمد های نفتی بالاترین رابطه برقرار است.

وی اظهار داشت: در سال ۱۳۹۱ با رشد هزینه های جاری وابستگی کشور به در آمد های نفتی نیز افزایش یافته است که از دلایل این امر فقدان  انظباط مالی  مطلوب در نظام بودجه ریزی کشور،  نداشتن بودجه عملیاتی و نگاه به سرمایه حاصل از فروش نفت و  گازی به عنوان در آمد است.

ابوترابی تصریح کرد: آنچه که از فروش نفت و گاز به دست می آید سرمایه ملی است نه منبع در آمد لذا باید این سرمایه را حراست کنیم.

وی ادامه داد:چنانچه مدیریت ما مبتنی بر نظام بودجه ریزی عملیاتی و با نگاه دقیق به اسناد بالا دستی نظام به ویژه برنامه توسعه کشور باشد و همچنین از تصمیمات مقطعی پرهیز شود به سمت تحقق اهداف توسعه پیش خواهیم رفت.

وی گفت: باید برای تحقق اهداف توسعه ابتدا بودجه سالانه کشور را عملیاتی کرد سپس از حجم دولت متناسب با وظایف حاکمیتی کاست.

اجرای مرحله اول  هدفمندی یارانه ها به بدنه اقتصاد ملی آسیب رسانده است

حجت الاسلام ابوترابی   در رابطه با هدفمندی یارانه ها گفت : قانون هدفمند سازی یارنه ها یک قانون مترقی بوده و نقش محوری در ارتقای عدالت ،توزیع عادلانه ثروت  و همچنین رشد اقتصادی کشور می تواند داشته باشد اما این قانون مشروط بر اینست که به طور دقیق، کامل و به دست مدیران توانمند و صالح و در زمان بندی مشخص اجرا شود.

وی ادامه داد: به دلیل کاستی و ضعف در نحوه اجرای مرحله نخست هدفمند سازی یارانه ها هزینه کشور افزایش یافت و موجب شد تا بدنه اقتصاد ملی و تولید آسیب ببیند.

ابوترابی افزود: مرحله دوم هدفمندسازی یارانه ها باید در شرایطی کلید زده شود که شاخص های اقتصاد کلان مانند نرخ ارز، نرخ تورم، ارزش پول ملی در جایگاه خود قرار بگیرد.

وی تصریح کرد :مرحله دوم هدفمندی یارانه ها باید با مدیریت صحیح آغاز شود، تورم مهار گردیده و نرخ ارز کنترل و ارزش پول ملی تثبیت شود.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.