Skip to Content

برای اولین بار در استان:

نشریه پژوهشی - قرآنی «عیون » در میبد شروع به کار کرد


به گزارش خبرنگار میبدخبر: با توجه به شروع به کار اولین نشریه پژوهشی- قرآنی استان  در شهرستان میبد به نام «عیون» با دکتر محمدمهدی خواجه پور عضو هیئت علمی دانشکده علوم قرآنی میبد و سردبیر این نشریه به گفتگو نشسته ایم که در زیر می خوانید: هدف شما از پیگیری و راه اندازی نشریه قرانی عیون چه بوده است؟ قال الله تعالی :کِتَابٌ أَنْزَلْنَاهُ إِلَیْکَ مُبَارَکٌ لِیَدَّبَّرُوا آیَاتِهِ وَلِیَتَذَکَّرَ أُولُو الألْبَابِ اولاً باید حضرت احدیت را از این توفیق بزرگی که به این دانشکده در خصوص باز شدن باب پژوهش قرآنی عنایت نمود قدردانی کرد. مجوز چاپ نشریه پژوهشی و قرآنی (عیون) نقطه عطفی در امور پژوهشی دانشکده علوم قرآنی میبد محسوب می شود. در صورت وجود چنین نشریاتی چه چیزی باعث به راه اندازی این نشریه شد؟ هر چند نشریاتی در زمینه قرآن پژوهشی وجود دارد لکن باعنایت به گستره وسیع مباحث قرآنی و با التفات به محدود بودن نشریات قرآنی در مراکز آموزشی استان  یزد و با توجه به اینکه تنها مر کز مستقل قرآنی در استان دانشکده علوم قرانی میبد می باشد، بر آن شدیم تا در خصوص تحقیقات قرآنی مجوز تاسیس این نشریه را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درخواست نماییم که خوشبختانه با عنایت ویژه مسئولان دانشگاه علوم ومعارف قران کریم در قم و همچنین مسئولان دانشکده علوم قرانی میبد و دست اندرکاران وزارت محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی این مهم محقق گردید اسم نشریه از چه چیزی اقتباس شده است؟ انتخاب  نام «عیون» برای این نشریه از قرآن کریم (سوره ذاریات /آیه 15) گرفته شده است که می فرماید: «ان المتقین فی جنات و عیون». نشریه «عیون» در چه زمینه هایی و با چه شیوه ای منتشر خواهد شد؟ به صورت دو فصلنامه و در یکی از عرصه‌های قرآنی و علوم قرآن، و یا مباحث میان ‌رشته‌ای قرآن با سایر علوم فعالیت خواهد نمود. چشم انداز آینده این نشریه را چگونه ترسیم می نمایید؟ با عنایت به اینکه در طول تاریخ اسلام ستیز با قرآن در گذر زمان همواره از سوی دشمنان  مطرح بوده است و با توجه به شبهاتی که از سوی آنها مطرح شده و می شود به نظر می رسد اگر فعالیت این نشریه در این راستا و با توجه به نیازهای زمان طراحی گردد چشم انداز خوبی خواهد داشت. چرا که مهم‌‌ترین رسالت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم آموزش و تبلیغ مفاهیم ارزشمند قرآن کریم و دفاع از اشکالات و شبهات می باشد. بهترین راهکار برای تبلیغ اسلام و به ویژه قرآن، طرح پرسش‌‌ها و نیازمندی‌‌های دنیای امروز در برابر قرآن، این خوان گسترده الهی و استنطاق آن است. از همین نکته  هدف از انتشار نشریه  «عیون»  روشن می شود و آن پاسخ‌‌گویی به این نیازها می باشد. سخن آخر؟ امیدواریم که دانشمندان حوزۀ علوم قرآنی (خصوصا در حوزه دانشکده های علوم قرآنی سراسر کشور) ما را در این راستا یاری و با ارسال مقالات علمی و ارزشمند خود ما را مدد رسانند.  

به گزارش خبرنگار میبدخبر: با توجه به شروع به کار اولین نشریه پژوهشی- قرآنی استان  در شهرستان میبد به نام «عیون» با دکتر محمدمهدی خواجه پور عضو هیئت علمی دانشکده علوم قرآنی میبد و سردبیر این نشریه به گفتگو نشسته ایم که در زیر می خوانید:

1

هدف شما از پیگیری و راه اندازی نشریه قرانی عیون چه بوده است؟

قال الله تعالی :کِتَابٌ أَنْزَلْنَاهُ إِلَیْکَ مُبَارَکٌ لِیَدَّبَّرُوا آیَاتِهِ وَلِیَتَذَکَّرَ أُولُو الألْبَابِ

اولاً باید حضرت احدیت را از این توفیق بزرگی که به این دانشکده در خصوص باز شدن باب پژوهش قرآنی عنایت نمود قدردانی کرد. مجوز چاپ نشریه پژوهشی و قرآنی (عیون) نقطه عطفی در امور پژوهشی دانشکده علوم قرآنی میبد محسوب می شود.

در صورت وجود چنین نشریاتی چه چیزی باعث به راه اندازی این نشریه شد؟

هر چند نشریاتی در زمینه قرآن پژوهشی وجود دارد لکن باعنایت به گستره وسیع مباحث قرآنی و با التفات به محدود بودن نشریات قرآنی در مراکز آموزشی استان  یزد و با توجه به اینکه تنها مر کز مستقل قرآنی در استان دانشکده علوم قرانی میبد می باشد، بر آن شدیم تا در خصوص تحقیقات قرآنی مجوز تاسیس این نشریه را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درخواست نماییم که خوشبختانه با عنایت ویژه مسئولان دانشگاه علوم ومعارف قران کریم در قم و همچنین مسئولان دانشکده علوم قرانی میبد و دست اندرکاران وزارت محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی این مهم محقق گردید

اسم نشریه از چه چیزی اقتباس شده است؟

انتخاب  نام «عیون» برای این نشریه از قرآن کریم (سوره ذاریات /آیه 15) گرفته شده است که می فرماید: «ان المتقین فی جنات و عیون».

نشریه «عیون» در چه زمینه هایی و با چه شیوه ای منتشر خواهد شد؟

به صورت دو فصلنامه و در یکی از عرصه‌های قرآنی و علوم قرآن، و یا مباحث میان ‌رشته‌ای قرآن با سایر علوم فعالیت خواهد نمود.

چشم انداز آینده این نشریه را چگونه ترسیم می نمایید؟

با عنایت به اینکه در طول تاریخ اسلام ستیز با قرآن در گذر زمان همواره از سوی دشمنان  مطرح بوده است و با توجه به شبهاتی که از سوی آنها مطرح شده و می شود به نظر می رسد اگر فعالیت این نشریه در این راستا و با توجه به نیازهای زمان طراحی گردد چشم انداز خوبی خواهد داشت. چرا که مهم‌‌ترین رسالت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم آموزش و تبلیغ مفاهیم ارزشمند قرآن کریم و دفاع از اشکالات و شبهات می باشد.

بهترین راهکار برای تبلیغ اسلام و به ویژه قرآن، طرح پرسش‌‌ها و نیازمندی‌‌های دنیای امروز در برابر قرآن، این خوان گسترده الهی و استنطاق آن است.

از همین نکته  هدف از انتشار نشریه  «عیون»  روشن می شود و آن پاسخ‌‌گویی به این نیازها می باشد.

سخن آخر؟

امیدواریم که دانشمندان حوزۀ علوم قرآنی (خصوصا در حوزه دانشکده های علوم قرآنی سراسر کشور) ما را در این راستا یاری و با ارسال مقالات علمی و ارزشمند خود ما را مدد رسانند.

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.