Skip to Content


نخستین دوره تخصصی تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه طلاب و مربیان مهدها در شهرستان میبد برگزار شد+ تصاویر


نخستین دوره تخصصی تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه طلاب و مربیان مهدها با رویکرد قرآنی و روشهای نوین آموزشی در شهرستان میبد برگزار شد.

به گزارش ميبد خبر، نخستین دوره تخصصی تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه طلاب و مربیان مهدها با رویکرد قرآنی و روشهای نوین آموزشی به همت واحد فرهنگی مصلی آیت الله اعرافی(ره) و مؤسسه قرآنی حضرت معصومه(س) در دارالقران حمزه علی شهرستان میبد برگزار شد.

حجت الاسلام سعید فرخ وند مدرس این دوره آموزشی بیان داشت: این دوره به مدت سه روز و با حضور بیش از 50 نفر از طلاب و مربیان مهدهای سطح شهرستان در زمینه قصه گویی، تصویر سازی و کلاسداری از ساعت 8 صبح الی 18 عصر برگزار شد.

وی افزود: آموزش کودکان و نوجوان ادبیات خاص خود را می طلبد. انتقال معارف دینی در کودکان باید با زبان کودکانه شکل گیرد. در این روش قالبهای آموزشی که کودکان با آن سرو کار دارند و می توانند با آن ارتباط برقرار کنند به مربیان آموزش داده شده و توسط آنها محتوا سازی صورت گرفته و در نهایت مربیان از طریق این محتوا اهداف و آموزشهای خود را بصورت غیر مستقیم بر کودکان القاء کنند.

حجت الاسلام فرخ وند در زمینه مهارتهای آموزشی مربیان اظهار داشت: مربیانی که در این دوره شرکت می کنند قطعا با مهارتهایی نظیر روانشناسی رشد، مبانی تعلیم و تربیت، ادبیات کودک و نوجوان، شعر و آواها، تکنولوژی آموزشی، مسابقات و سرگرمی، خلاقیت در کار با سفال، برش کاغذ و موارد دیگر آشنا شده تا بتوانند در قالب این مهارتها مطالب را برای کودکان به روشی خلاقانه و جذاب تر منتقل کنند.

مدرس دوره تخصصی تربیت مربی درباره ضرورت کار کودک و نوجوان اذعان داشت: ضرورت کار کودک و نوجوان در روایات بسیار تاکید شده است بطوریکه پیامبر گرامی اسلام دل کودک را به زمین بکری تشبیه کرده که هر چه را در آن بکارند رشد می کند. با توجه به همین روایات و ایجاد فضاهای مجازی و نزدیکتر شدن ارتباطات مردم به همدیگر و به تبع آن آسیبهایی که در این زمینه وجود دارد کار را سخت تر می کند که در این زمینه باید کسانی که کار کودک و نوجوان را انجام می دهند خودشان را مجهز تر کنند. با توجه به حجم وسیع اطلاعاتی که به کودکان انتقال می یابد و قطعا تمامی این اطلاعات مثبت نیستند ضرورت دارد مربیان این قالبهای آموزشی را یاد گرفته تا بتوانند به سهم خود در تربیت کودک و نوجوان تاثیر بیشتری داشته باشند.

وی در مورد وضعیت مهدهای کشور بخصوص مهدهای قرآنی اظهار داشت: متاسفانه وضعیت مهدهای کشور وضعیت نرمانی نیست. در بسیاری از مهدهای قرآنی افراط زیادی صورت می گیرد و حجم زیادی از اطلاعات دینی که کودک به آنها نیاز ندارد به آنها منتقل می شود که این حجم استانداردی نمی باشد. در این دوره های آموزشی حجم استاندارد مفاهیم دینی که باید به کودکان انتقال یابد به مربیان آموزش داده می شود.

حجت الاسلام فرخ وند در ادامه بیان داشت: در این دوره ها مربیان و طلابی که با کودکان و نوجوانان در ارتباط هستند با انواع روشهای قصه گویی، قصه خوانی، قصه گویی با ابزار و عروسک و نمایش های خلاقانه آشنا شده تا بتوانند مفاهیم دینی و داستانهای قرآنی را با روشی جذاب تر برای آنها بیان کنند. در زمینه تصویر سازی نیز با تکنیکهای خاص آن آشنا شده که در پایان دوره توسط مسئولین برگزار کننده نمایشگاهی از آثار آنها برای بازدید عموم بر پا خواهد شد.

وی هدف اصلی از برگزاری این دوره را اینگونه عنوان کرد: هدف اصلی برگزاری این دوره توانمند سازی مربیان و طلاب میبدی است تا بتوانند در اجرای برنامه های ویژه این گروهای سنی بطور اثر گذار وارد شده و نیازهای  شهرستان را در این زمینه برطرف سازند.

وی در پایان از مسئولین در خواست داشت: مسئولین با حمایت و همکاری خود در برگزاری این دوره ها و تداوم آن می توانند مربیانی تربیت کرده که با آموزش و استفاده از انواع روشها و تکنیکهای خلاقانه و با رویکردی اسلامی و قرانی ارتباط موفق تری با این گروههای سنی برقرار کنند.

انتهای پیام/اد




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.