Skip to Content

آیت الله اعرافی :

مهمترین عامل در برنامه‌های تربیتی کودکان ویژگی‌های مطلوب مربیان است/خمیر مایه‌ی شخصیت کودک در مهد کودک شکل می‌گیرد


در آستانه فرا رسیدن  گرامیداشت هفته جهانی کودک مديران مهدهاي كودك شهرستان با امام جمعه ديدار كردند. به گزارش خبرنگار میبدخبر: در ابتداي این دیدار سید محسن فلاح رئیس بهزیستی میبد در خصوص عملكرد مهدهاي كودك توضيحاتي را ارائه نمود. در ادامه آیت الله اعرافي امام جمعه شهرستان ضمن خير مقدم به مدعوين از زحمات مديران و مربيان كه در آموزش و تربيت ديني و اعتقادي كودكان تاثير بسزايي دارند تقدير و تشكر کرد. وی افزود: تربیت دینی کودکان از پیچیده ترین ظرائف تربیتی و روانشناختی برخوردار است و از آنجا که بهترین و حساس ترین زمان شکل گیری نگرش و تمایلات مذهبی کودک در 7 سال اول زندگی انجام می شود توجه به راهکارهای این تربیت در مراکز پیش دبستانی و مهدهای کودک امری بسیار مهم و ضروری بشمار می رود. رئیس دانشگاه جامعه المصطفی العالمیه خاطرنشان ساخت: در فرایند شکل‌گیری شخصیت کودکان، بیشترین نقش بر عهده‌ی الگوهای رفتاری است، چرا که یادگیری، اساس رفتار آدمی را تشکیل می‌دهد. وی گفت: خمیر مایه‌ی شخصیت کودک در مهد کودک شکل می‌گیرد و تقلید از رفتار مربیان از بارزترین ویژگی‌های سنین پیش دبستانی است. بنابراین لازم است مربیان مهدهای کودک، خودشان الگوی عملی تربیت دینی باشند و علاوه بر آن بتوانند الگوهای مناسبی به کودکان ارائه دهند. ایشان با بیان اینکه تربیت کودکان از هر صدقه و کار خیر، ارزش بیشتری دارد گفت: مربیان با تربیت کودکان، خود را از هرگونه عذابی مبرا می کنند و آنچه در اینجا مهم است چگونگی تربیت و هدایت این عزیزان می باشد که باید از روی آگاهی و انگیزه بازدارندگی از هرگونه بدی باشد. آیت ا... اعرافی اظهار داشت: در دین مبین اسلام  تربیت کودکان از همان دوره بارداری تا سنین نوجوانی بسیار مهم می باشد. چرا که شخصیت کودکان در همان سنین کودکی شکل و تا دوران بزرگسالی قابل تحول و تغییر می باشد و آنچه در اینجا مهم می باشد هماهنگی والدین، مهدهای کودک و آموزش و پرورش می باشد که مسئولیت بزرگی در هدایت و شکل گیری شخصیت کودکان  برعهده دارند. وی گفت: مهمترین عامل در  برنامه‌های تربیتی کودکان ویژگی‌های مطلوب مربیان است، زیرا کودکان از نظر عاطفی و احساسی به شدت از آنها متأثر می‌شوند و چگونگی اخلاق، رفتار و شخصیت مربیان بر باورها، بازخوردها و رفتارهای فردی و اجتماعی‌شان اثر می‌گذارد. به همین سبب لازم است برای تربیت دینی نونهالان، مربیان رفتاری آمیخته با عطوفت، محبت و منطق و استواری داشته وداراي صفات دینی باشند تا نونهالان را بدان‌ها ترغیب کنند. آیت ا.. اعرافی در ادامه بر جلوگیری از هرگونه استرس و اضطراب بر کودکان در مهدهای کودک تاکید نمود چرا که  تبعات مخرب آن در بزرگسالی آشکار می گردد. لازم به ذکر است از 15لغایت 21مهرماه هفته گرامیداشت جهانی کودک می باشد. برگزاری جشن همگانی مهدهای کودک، اجرای طرح فلورایدتراپی، اجرای طرح مانور زلزله در مهدهای کودک، بازدید نیروی انتظامی از مهدهای کودک، بازدید کودکان از میراث فرهنگی و... از برنامه های اجرایی گرامیداشت این هفته می باشد. لازم به ذکر است در این دیدار رجایی فرماندار شهرستان،  فلاح رئيس بهزيستي میبد و جمعی از مدیران مهدهای کودک حضور داشتند.  

در آستانه فرا رسیدن  گرامیداشت هفته جهانی کودک مديران مهدهاي كودك شهرستان با امام جمعه ديدار كردند.

به گزارش خبرنگار میبدخبر: در ابتداي این دیدار سید محسن فلاح رئیس بهزیستی میبد در خصوص عملكرد مهدهاي كودك توضيحاتي را ارائه نمود.

در ادامه آیت الله اعرافي امام جمعه شهرستان ضمن خير مقدم به مدعوين از زحمات مديران و مربيان كه در آموزش و تربيت ديني و اعتقادي كودكان تاثير بسزايي دارند تقدير و تشكر کرد.

DSC_2114

وی افزود: تربیت دینی کودکان از پیچیده ترین ظرائف تربیتی و روانشناختی برخوردار است و از آنجا که بهترین و حساس ترین زمان شکل گیری نگرش و تمایلات مذهبی کودک در 7 سال اول زندگی انجام می شود توجه به راهکارهای این تربیت در مراکز پیش دبستانی و مهدهای کودک امری بسیار مهم و ضروری بشمار می رود.

رئیس دانشگاه جامعه المصطفی العالمیه خاطرنشان ساخت: در فرایند شکل‌گیری شخصیت کودکان، بیشترین نقش بر عهده‌ی الگوهای رفتاری است، چرا که یادگیری، اساس رفتار آدمی را تشکیل می‌دهد.

وی گفت: خمیر مایه‌ی شخصیت کودک در مهد کودک شکل می‌گیرد و تقلید از رفتار مربیان از بارزترین ویژگی‌های سنین پیش دبستانی است. بنابراین لازم است مربیان مهدهای کودک، خودشان الگوی عملی تربیت دینی باشند و علاوه بر آن بتوانند الگوهای مناسبی به کودکان ارائه دهند.

ایشان با بیان اینکه تربیت کودکان از هر صدقه و کار خیر، ارزش بیشتری دارد گفت: مربیان با تربیت کودکان، خود را از هرگونه عذابی مبرا می کنند و آنچه در اینجا مهم است چگونگی تربیت و هدایت این عزیزان می باشد که باید از روی آگاهی و انگیزه بازدارندگی از هرگونه بدی باشد.

DSC_2113

آیت ا... اعرافی اظهار داشت: در دین مبین اسلام  تربیت کودکان از همان دوره بارداری تا سنین نوجوانی بسیار مهم می باشد. چرا که شخصیت کودکان در همان سنین کودکی شکل و تا دوران بزرگسالی قابل تحول و تغییر می باشد و آنچه در اینجا مهم می باشد هماهنگی والدین، مهدهای کودک و آموزش و پرورش می باشد که مسئولیت بزرگی در هدایت و شکل گیری شخصیت کودکان  برعهده دارند.

وی گفت: مهمترین عامل در  برنامه‌های تربیتی کودکان ویژگی‌های مطلوب مربیان است، زیرا کودکان از نظر عاطفی و احساسی به شدت از آنها متأثر می‌شوند و چگونگی اخلاق، رفتار و شخصیت مربیان بر باورها، بازخوردها و رفتارهای فردی و اجتماعی‌شان اثر می‌گذارد. به همین سبب لازم است برای تربیت دینی نونهالان، مربیان رفتاری آمیخته با عطوفت، محبت و منطق و استواری داشته وداراي صفات دینی باشند تا نونهالان را بدان‌ها ترغیب کنند.

آیت ا.. اعرافی در ادامه بر جلوگیری از هرگونه استرس و اضطراب بر کودکان در مهدهای کودک تاکید نمود چرا که  تبعات مخرب آن در بزرگسالی آشکار می گردد.

لازم به ذکر است از 15لغایت 21مهرماه هفته گرامیداشت جهانی کودک می باشد. برگزاری جشن همگانی مهدهای کودک، اجرای طرح فلورایدتراپی، اجرای طرح مانور زلزله در مهدهای کودک، بازدید نیروی انتظامی از مهدهای کودک، بازدید کودکان از میراث فرهنگی و... از برنامه های اجرایی گرامیداشت این هفته می باشد.

لازم به ذکر است در این دیدار رجایی فرماندار شهرستان،  فلاح رئيس بهزيستي میبد و جمعی از مدیران مهدهای کودک حضور داشتند.

 DSC_2118




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.