Skip to Content


مسئولین شهرستان از نزدیک با مشکلات بخش ندوشن آشنا شدند+ تصاویر


  به گزارش خبرنگار میبد خبر: در ابتدای اين جلسه حجت الاسلام طباطبائي امام جمعه موقت ندوشن خواستار پيگيري مسائل و مشكلات منطقه ندوشن و روستاهاي اطراف شده و اظهار داشت: همانگونه كه حضرت آيت الله اعرافي بيان داشتند كه مسئولان شهرستان  میبد به ندوشن آمده و مشکلات را از نزدیک مشاهده کرده و به آنها رسیدگی کنند ما هم این انتظار را از مسئولین داریم.   وي گفت: مشکل آب آشاميدني، اشتغال، گاز رساني، آسفالت و تعمير كوچه ها، مشكلات مراتع و دامپروري، حفظ و مرمت آثار باستانی و ميراث فرهنگي و بافت قديمي و لايروبي قنات از جمله مواردي است که امیدواریم در اولویت برنامه های مسئولین میبد قرار گیرد.   محمدرضا رجایی فرماندار ميبد در ادامه جلسه بيان داشت: پس از سي سال اين خواست بحق مردم منطقه ندوشن در جهت الحاق به شهرستان ميبد توسط دولت دهم و با همت وزير محترم كشور؛ استاندار و پيگيريهاي حضرت آيت الله اعرافي، حضرت حجت الاسلام والمسلمين جوادي امام جمعه محترم ندوشن، حضرت حجت الاسلام والمسلمين يحيي زاده نماينده فقيد  ميبد و تفت و ديگر مسئولين محترم به سرانجام رسيد .   وی اظهار داشت: برخي از مشكلات منطقه همانند: آب، گاز و اشتغال در تمامی روستاها وجود دارد. كه باید توجه ويژه اي در اين زمينه داشته باشيم. نكته اي كه حائز اهميت هست اين است كه علي رغم تلاشها و زحماتي كه همكاران خوب ما در شهرستان صدوق داشته اند طي اين 18 سال گذشته اين مطالبات سنگين روي زمين مانده است. ما وظیفه داریم که این مشکلات را رفع کنیم.   فرماندار میبد افزود: سال گذشته به لحاظ تخصيص اعتبارات سال خوبي نبود. کل اعتبار تخصيص يافته براي عمران شهرستان میبد 8/6 ميليارد بود كه به دليل تحريمها 18% بيشتر تخصيص پيدا نكرد و این در حالی است که اغلب روستاهایی که در مسیر از آنها بازدید داشتیم و بخش ندوشن براي تحقق درخواستهايشان حداقل 5 تا 6 ميليارد تومان مورد نیاز است که بر این اساس باید با تعیین الويت ها، طرحها، مسائل و مشكلات مهم و کلیدی پيگيري شود .   رجایی ادامه داد: با توجه به اينكه ندوشن جزء مناطق محروم به حساب می آید، اين امر باعث مي شود سرانه خوبی را از لحاظ کسب اعتبارات جذب کند. از منظر دیگر سرمايه گذاران بسياري با توجه به وجود معادن در منطقه مشتاق هستند که در این منطقه سرمایه گذاری کنند.   وی افزود: براي اشتغال دو اصل وضعيت نسبي براي سرمايه گذاري حاكم است:  اول بخش كشاورزي و دامپروري، دوم: معادن. لذا عمده سرمايه گذاري بايد در اين دو بخش باشد. احداث شهرك صنعتي بسيار وسيع تر از آنچه در حال حاضر در منطقه است طراحي و اجرا مي شود كه بيشتر در بخش پائين دستي مواردي كه ذكر شد فعال باشند كه آلاينده هم  نباشد .   وي در پايان از استقبال گرم مردم روستاهای نیوک، علویه، هفتهر، سورک، صدرآباد و بخش ندوشن، اعضاي شوراهاي روستا و بخش و همچنين از بخشداران بفروئيه و ندوشن و روساي ادارات شهرستان و كارشناسان فرمانداري تقدير نمودند.  

 

به گزارش خبرنگار میبد خبر:در ابتدای اين جلسه حجت الاسلام طباطبائي امام جمعه موقت ندوشن خواستار پيگيري مسائل و مشكلات منطقه ندوشن و روستاهاي اطراف شده و اظهار داشت: همانگونه كه حضرت آيت الله اعرافي بيان داشتند كه مسئولان شهرستان  میبد به ندوشن آمده و مشکلات را از نزدیک مشاهده کرده و به آنها رسیدگی کنند ما هم این انتظار را از مسئولین داریم.

 

وي گفت: مشکل آب آشاميدني، اشتغال، گاز رساني، آسفالت و تعمير كوچه ها، مشكلات مراتع و دامپروري، حفظ و مرمت آثار باستانی و ميراث فرهنگي و بافت قديمي و لايروبي قنات از جمله مواردي است که امیدواریم در اولویت برنامه های مسئولین میبد قرار گیرد.

 

محمدرضا رجایی فرماندار ميبد در ادامه جلسه بيان داشت: پس از سي سال اين خواست بحق مردم منطقه ندوشن در جهت الحاق به شهرستان ميبد توسط دولت دهم و با همت وزير محترم كشور؛ استاندار و پيگيريهاي حضرت آيت الله اعرافي، حضرت حجت الاسلام والمسلمين جوادي امام جمعه محترم ندوشن، حضرت حجت الاسلام والمسلمين يحيي زاده نماينده فقيد  ميبد و تفت و ديگر مسئولين محترم به سرانجام رسيد .

 

وی اظهار داشت: برخي از مشكلات منطقه همانند: آب، گاز و اشتغال در تمامی روستاها وجود دارد. كه باید توجه ويژه اي در اين زمينه داشته باشيم. نكته اي كه حائز اهميت هست اين است كه علي رغم تلاشها و زحماتي كه همكاران خوب ما در شهرستان صدوق داشته اند طي اين 18 سال گذشته اين مطالبات سنگين روي زمين مانده است. ما وظیفه داریم که این مشکلات را رفع کنیم.

 

فرماندار میبد افزود: سال گذشته به لحاظ تخصيص اعتبارات سال خوبي نبود. کل اعتبار تخصيص يافته براي عمران شهرستان میبد 8/6 ميليارد بود كه به دليل تحريمها 18% بيشتر تخصيص پيدا نكرد و این در حالی است که اغلب روستاهایی که در مسیر از آنها بازدید داشتیم و بخش ندوشن براي تحقق درخواستهايشان حداقل 5 تا 6 ميليارد تومان مورد نیاز است که بر این اساس باید با تعیین الويت ها، طرحها، مسائل و مشكلات مهم و کلیدی پيگيري شود .

 

رجایی ادامه داد: با توجه به اينكه ندوشن جزء مناطق محروم به حساب می آید، اين امر باعث مي شود سرانه خوبی را از لحاظ کسب اعتبارات جذب کند. از منظر دیگر سرمايه گذاران بسياري با توجه به وجود معادن در منطقه مشتاق هستند که در این منطقه سرمایه گذاری کنند.

 

وی افزود: براي اشتغال دو اصل وضعيت نسبي براي سرمايه گذاري حاكم است:  اول بخش كشاورزي و دامپروري، دوم: معادن. لذا عمده سرمايه گذاري بايد در اين دو بخش باشد. احداث شهرك صنعتي بسيار وسيع تر از آنچه در حال حاضر در منطقه است طراحي و اجرا مي شود كه بيشتر در بخش پائين دستي مواردي كه ذكر شد فعال باشند كه آلاينده هم  نباشد .

 

وي در پايان از استقبال گرم مردم روستاهای نیوک، علویه، هفتهر، سورک، صدرآباد و بخش ندوشن، اعضاي شوراهاي روستا و بخش و همچنين از بخشداران بفروئيه و ندوشن و روساي ادارات شهرستان و كارشناسان فرمانداري تقدير نمودند.

  DSC_0494 DSC_0558 DSC_0555 DSC_0551 DSC_0548 DSC_0547 DSC_0541 DSC_0537 DSC_0536 DSC_0530 DSC_0529 DSC_0501



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.