Skip to Content

دکتر تولایی:

عقب نشینی ما در مسائل هسته ای پیش روی دشمنان را به دنبال دارد


هرکس شعارش و گفتمانش ایستادگی، مقاومت و اتکا بر توان خودی است او برای ما عزت خواهد آورد. و کسی که از تعامل دم می زند ما را از اهداف متعالی مان دور خواهد کرد. فرصت ها بسیار است و نجات در همت و کار جهادی و انتخاب یک دولت با تفکر جهادی است.

میبد خبر- صبح امروز مراسمی با عنوان نشست بصیرت مردمی در کانون شهید رجایی با حضور مسئولین شهرستان برگزار گردید این برنامه با تلاوت قرآن کریم، نواختن سرود، پخش کلیپ با محوریت شهادت و گمنامی شروع شد.

سخنران این مراسم دکتر تولایی، در ابتدا با تبریک فرا رسیدن ولادت حضرت علی (ع) و سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر سخنان خود را در چند محور آغاز کرد.

چرا ایران این قدر اهمیت دارد؟ و چرا غرب این همه سناریو را برنامه ریزی می کند تا بر ایران سلطه داشته و یا حداقل منافعش را حفظ کند؟

کشور ما از نظر مساحت هفدهمین کشور جهان است که تقریباً یک درصد مساحت دنیا و یک درصد جمعیت دنیا را در خود دارد و تنها کشور متصل کننده دو لایه انرژی در جهان است.

ایران حداقل با 27500 میلیارد متر مکعب گاز، بعد از روسیه مقام دوم را در حجم ذخائر گازی دارد و دارای رتبه چهارم از جهت ذخایر نفتی بعد از عراق، کویت و امارات می باشد و همچنین از نظر منابع طبیعی و انسانی رتبه ششم دنیا را داراست و در مقام شانزدهم تولید علم در دنیا قرار گرفته ایم.

متاسفانه از لحاظ بهره مندی از این ظرفیت ها و استعدادها رتبه خوبی در جهان نداریم که دلیل عمده آن اقتصاد وابسته به نفت است که می گویند بفروش و وارد کن.

خداوند نعمت ها و فرصت های فراوانی را در اختیار ما گذاشته و دشمنان این مسئله را به خوبی حس کرده و روی آن حساس هستند. قدم اول دشمن جذب استعدادهای ایران است تا بتواند رشد منفی جمعیت اش را به علت نبود فرهنگ خانواده جبران کند.

از پنج منطقه ژنواکونومیک جهان، چهار منطقه شرق آسیا، اروپا، امریکا و اقیانوسیه صادرکننده محصولات و فقط غرب آسیا صرفاً صادر کننده مواد خام اولیه است. با واقع شدن 75درصد نفت دنیا در این منطقه ولی متاسفانه فاقد یک سیستم پولی همگرا و همچنین هیچ یک از کشورهای منطقه نه حق وتو دارند و نه در شورای امنیت حضوری ثابت.

حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی کلید ورود به تاسیس تمدن اسلامی

ایشان با برشمردن نظریاتی مبتنی بر سازگاری با غرب و کوتاه آمدن حق هسته ای خاطر نشان کردند که نتیجه سازش و کرنش در مقابل غرب چه شد.

ایشان محرومیت کشورهای انقلاب کرده از یک دیده بان هوشیار را عامل بسیاری از مشکلاتی دانست که به آن دچار شده اند.

وی افزود: وزیر امور خارجه آمریکا پس از سخنرانی مقام معظم رهبری می گوید: طرح های پیچیده ای را که مدت های طولانی سیاست مداران و برنامه ریزان آنها بر رویش کار کرده اند با یک سخنرانی نقش برآب می شود.

تولایی در ادامه با طرح این پرسش که چرا حماسه لازم است، در چند محور به این سوال پاسخ دادند.

اول اینکه نظام سرمایه داری غرب امروز در بسیاری از عرصه ها به بن بست رسیده است. آنها خیلی هزینه کرده اند تا همسایه ما بشوند و اکنون در کشورهای همسایه ما حضور دارند. اما نتیجه چه شده است؟ آنها به این نتیجه رسیده اند که سلاح و تفنگ و آن نوع نبرد دیگر کارایی ندارد. اگر آنها در افکار عمومی نفوذ کرده اند و آن را به نفع خودشان شکل دادند آن وقت نتیجه دلخواهشان حاصل می شود. آنها می خواهند با فشار زیاد نارضایتی مردم را بالا برند تا موقع نبرد با ایران مردم انگیزه ای برای دفاع نداشته باشند. آنها خرمشهر را دیده اند. آنها جنگ هشت ساله را دیده اند. اگر قرار شد از ارزش هایمان بگذریم تا شکم مان را سیر کنیم آن وقت دیگر چه کار خواهیم کرد، انگیزه ای برای دفاع نخواهد بود.

وی در ادامه برخی از اقدامات آمریکا در راستای این اهداف را این چنین برشمرد:

- حداکثر تلاش که ایران را منزوی کنند.

- مقابله با اجلاس غیرمتعهد ها در تهران

-فراخوانی سفرا و بستن سفارت خانه های غربی در ایران

- صدور قطعنامه های پی در پی علیه ایران

- دامن زدن به ایران هراسی

- حمایت گسترده از مخالفان جمهوری اسلامی ایران

- برگزاری کنفرانس های متعدد علیه ایران و ...

و اما اقدامات ایران

-ایجاد پایگاه های سیاسی قوی در کشورهای منطقه

- تقویت و تشدید امواج بیداری اسلامی

- شکل گیری جنبش 99درصد در آمریکا

- نفوذ گسترده و تقویت امواج آزادی خواهی در آمریکای لاتین

- کاهش شدید مشارکت مردم در انتخابات کشورهای غربی بر اثر افشای ماهیت حکومتشان و ...

تولالی با بررسی اقدامات امریکا عنوان کرد: ما نتیجه می گیریم که ما در یک نبرد سنگین در مقابل استکبار جهانی هستیم.

ایشان در ادامه جلسه به مسائل اقتصادی ایران و غرب پرداخت و به نکات زیر اشاره کردند:

1.رقم بدهی آمریکا از 16 تریلیون دلار گذشته است.

2.موج بیکاری در اروپا و آمریکا

3. ورشکستگی شرکت های اروپایی و آمریکایی

و ...

وضعیت ایران:

1.رشد اقتصادی مثبت 6/2 درصدی در شرایط رکورد کامل اقتصاد غرب و میل به صفر آمریکا و اروپا

2. خودکفایی روزافزون کشور در عرصه های فنی و صنعتی

3.ذخیره ارزی 100 میلیارد دلاری ایران

4.توسعه روز افزون زیرساخت های عمرانی و ارتقاء سطح زندگی

5.افزایش سرمایه گذاری های خارجی در ایران

6.توسعه روابط اقتصادی منطقه ای و تجارت میان کشورها و تضعیت فروش کالاهای بازارهای غرب

آمریکا برای ممانعت از اثبات قابلیت تمدن سازی اسلام و مهار پیشرفت سریع ایران تحریم گسترده و بی سابقه اقتصادی علیه ایران و تعقیب قدم به قدم اقتصاد ایران و تحت فشار قرار دادن کشورهای طرف قرارداد با ایران برای اخلال در اقتصاد ایران و همچنین اخلال در روند صادرات انرژی و مبادلاتی ارزی و سیستم بانکی و همین طور با تولید کالاهایی مشابه کالاهای ایران برای از رده خارج کردن کالاهای ایرانی مثل فرش، زعفران و پسته . سعی در توقف ایران دارند.

اما همه اینها سبب شده تا به توان خودمان واقف شویم و سعی کنیم با این هجمه ها غلبه کنیم و چرخه اقتصادی داخلی مان را راه بیندازیم.

اما در حوزه فرهنگ و اجتماعی

شکاف فرهنگی بین اقوام و جمعیت آمریکایی

فساد اخلاقی در غرب و فروپاشی بنیان خانواده

بی هویتی و پایان یافتن ایدئولوژی های ساختگی غرب

روند رو به کاهش اقبال نخبگان سایر کشورها به پذیرفتن تابعیت و شهروندی آمریکا و ...

اما دستاوردهای فرهنگی ایران اسلامی:

شکل گیری جریانات عظیم فرهنگی در کشورهای اسلامی با الگوبرداری از انقلاب اسلامی ایران

تاثیر فزآینده رسانه های ایران در کشورهای جهان

موج جهشی اسلام گرایی و ...

اهداف استکبار بر علیه ایران

تضعیف هویت مذهبی و ملی مردم ایران

رشد قارچ گونه رسانه های ضد ایرانی

ایجاد تبلیغات و جنجال رسانه ای علیه ایران

توسعه و پشتیابی از فرقه های ضاله

ایجاد شبکه های بزرگ فساد و همین طور شبکه های زیرزمینی

اما نتیجه این بوده که ما شاهد پیشرفت فرهنگی سریع اسلام و انقلاب ایران در جهان هستیم. ایران اکنون در رتبه 16 علمی جهان و با شتابی یازده برابر متوسط جهانی در حال پیشرفت است. در حقیقت یک جنگ پر قدرت بین ایران و آمریکا شکل گرفته است. چه باید کرد؟ آیا سازش معنا دارد؟ آیا قدم عقب گذاشتن معنا دارد؟ آیا از سازش چیزی گیرمان می آید؟ و ...

سازش یا مقاومت؟ تسلیم یا حماسه سازی؟

چرا نباید سازش کرد؟ خداوند تا ابد اجازه نداده که کافران کمترین تسلطی بر مؤمنان داشته باشند. (نسا141)

عبرت از سرنوشت کشورهایی که با آمریکا سازش کرده اند و از اهداف خود دست برداشته اند. مانند مصر، عراق، پاکستان و ...

عبرت از فریب کاری های مکرر آمریکا و خلف وعده هایی در موارد هسته ای لیبی و کره شمالی.

به تجربه ثابت شده عقب نشینی ما در مسائل هسته ای پیش روی آنها را به دنبال دارد. مثلاً تعلیق فعالیت های هسته ایران در زمان خاتمی که آمریکا نه تنها به تعهدات خود عمل نکرد بلکه ایران را محور شرارت خواند.

روزی که ما در دنیا تنها بودیم با 220 هزار شهید و چندصد هزار جانباز در مقابل دنیا ایستادیم. آیا اکنون با این همه توانایی نمی توانیم از این نبرد سربلند بیرون بیاییم.

ایشان در ادامه با ارائه یک نمودار به بررسی رابطه قیمت نفت با مواضع سازش کارانه یا قاطعانه ایران پرداختند و افزود: هر وقت در ایران اغتشاشاتی چون 18 تیر و ... رخ داده، قیمت نفت کاهش یافته و برعکس هر موقع در ایران آرامش و امنیت بوده قیمت نفت افزایش یافته است.

ایشان در پایان اضافه کردند هرکس شعارش و گفتمانش ایستادگی، مقاومت و اتکا بر توان خودی است او برای ما عزت خواهد آورد. و کسی که از تعامل دم می زند ما را از اهداف متعالی مان دور خواهد کرد. فرصت ها بسیار است و نجات در همت و کار جهادی و انتخاب یک دولت با تفکر جهادی است. با مطالعه، تحقیق و مشورت اصلح را انتخاب کنیم و این تکلیف الهی را ادا کنیم.

 

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.