Skip to Content


طرح ورود به صنعت کاشی و سرامیک در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد گفت: با توجه به ظرفیت بالای شهرستان میبد در کاشی و سرامیک، طرح ورود دانشگاه به این صنعت در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش میبد خبر، احمدعلی فلاح درباره اقدامات و برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد برای حرکت به سمت کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای اظهار کرد: در این دانشگاه بر چند محور تمرکز کرده‌ایم و قرار است آنها را به سرانجام برسانیم. یکی محور مدارس سماست. با توجه به اینکه تعداد دانشجویان این دانشگاه به‌شدت در حال کاهش است، روی مدارس سما تمرکز ویژه‌ای کرده‌ایم.

وی افزود: روی پروژه سما سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و یک مجتمع فنی که ۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع زیربنا دارد، در نظر گرفته‌ایم تا رسماً موضوع مدارس سما را کلید بزنیم و در مدت دو تا سه سال توسعه تا ۱۴۰۰ به ۹۵۰ دانش‌آموز در هفت مقطع دبستان (دخترانه و پسرانه)، دبیرستان (دخترانه و پسرانه)، هنرستان تربیت‌بدنی (دخترانه و پسرانه) و پیش‌دبستانی برسیم. امسال تبلیغات بسیار خوبی انجام شده و استقبال مناسبی از مدارس سما شده است. ساختمان را نیز تغییر کاربری داده‌ایم تا در این قسمت درآمد خوبی را کسب کنیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد ادامه داد: محور بعدی، کارهای اقتصادی در موضوعات دانش‌بنیان است و با توجه به اینکه شهر میبد یک شهر صنعتی و به‌ویژه در کاشی و سرامیک شهره است و از حدود ۱۲۰ کارخانه کاشی و سرامیک در ایران، حدود ۸۰ کارخانه در استان یزد و تقریباً حدود ۵۰ کارخانه (حدود ۴۰ درصد کل کارخانه‌های کاشی و سرامیک کشور) در شهرستان میبد قرار دارد به دنبال گسترش این حوزه هستیم.

فلاح خاطرنشان کرد: این منطقه به‌شدت از لوله‌های سرامیکی گرفته تا لعاب‌سازی و ... در حال توسعه و گسترش است و توصیه دکتر طهرانچی هم همین بوده که ما در این حوزه کار کنیم و حداقل تا دو سال آینده بتوانیم طرح دانش‌بنیان اقتصادی از دل آن بیرون بیاوریم.

وی تصریح کرد: پژوهشکده سرامیک فوق‌العاده‌ای داریم و آزمایشگاه دانشگاه بسیار مجهز است و می‌توانیم در این زمینه کار دانش‌بنیان و سودآوری انجام دهیم. پیش‌بینی ما این است که تا دو سال آینده یعنی تا ۱۴۰۰ در این حوزه به درآمدزایی برسیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد بیان کرد: طرح‌های دیگری نیز به‌صورت پراکنده و جزیی در حال پیگیری است. به‌طور مثال در بحث صنایع بسته‌بندی دو سردخانه (یکی زیر صفر و یکی بالای صفر) داریم که نسبتاً هم بزرگ هستند؛ اما اکنون کاملاً بلااستفاده مانده‌اند. قرار است با یکی از صنایع بسته‌بندی مرغ و بلدرچین به‌دلیل اینکه شهرستان میبد در موضوع پرورش بلدرچین قطب اول ایران است، همکاری کنیم تا بتوانیم صنایع بسته‌بندی را داشته باشیم و از سردخانه‌ها هم استفاده کنیم.

فلاح گفت: به‌تازگی هم با گلخانه‌داری در منطقه یزد (با اینکه خشکسالی است)، به‌دلیل اینکه در صنایع گلخانه در استان خیلی خوب کار شده است، دعوت کرده‌ایم تا به دانشگاه بیاید و برای راه‌اندازی گلخانه در واحد میبد همکاری و مذاکره کند؛ چراکه در دانشگاه حدود ۳۰ هکتار فضای سبز داریم و در همین حدود هم فضای آزاد داریم که نسبتاً ذخیره آب معقولی دارند و برای صنایع گلخانه‌ای مناسب هستند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد اظهار کرد: این دانشگاه سابقه خیلی خوبی دارد و با توجه به ظرفیتی که دانشگاه از نظر نیروی انسانی داشته از نظر ساخت و ساز و پیشرفت فیزیکی عالی بوده است؛ اما با توجه به اینکه تمام سرمایه‌گذاری‌های دانشگاه همه بر اساس مباحث دانشجویی و آموزشی بوده است، در این سال‌ها در بحث درآمدهای غیرشهریه‌ای هیچ کاری انجام نشده بود و به‌تازگی این کار را آغاز کرده‌ایم و پیش‌بینی ما این است که در افق ۱۴۰۰ به سمت رشد و شکوفایی برویم و از حالت زیان‌دهی خارج شده و دانشگاه آزاد اسلامی میبد را به سوددهی برسانیم.

انتهای پیام/

آنا




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.