Skip to Content

کار‌شناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد:

شکلات تلخ از بروز فشارخون بالا پیشگیری می کند


به گزارش یزد رسا ، کار‌شناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: شکلات تلخ یا سیاه مانع از بالا رفتن فشار خون می شودو به طور قابل توجهی فشارخون را پایین می آورد و به ثبات فشارخون کمک می کند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، علی اکبرکمالی اردکانی  با بیان این که شکلات سرشار از چربی و کربوهیدرات است گفت: شکلات به طور متوسط حاوی ۵۰۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم می باشد و باالطبع کالری بسیاری دارد ولی نباید از رژیم غذایی حذف شود. وی ادامه داد: بارها شنیده ایم که خوردن شکلات موجب خرابی دندان ها می شود ولی در کنار آن شکلات ها فوائدی نیز دارند. وی با بیان این که شکلات گنجینه ای غنی از فواید است گفت: گاز گرفتن حتی یک تکه ی کوچک شکلات سیاه پر از مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر ، پتاسیم، آهن، زینک و ویتامین های دیگر از جمله گروه  Bمی باشد. این کارشناس صنایع غذایی با اشاره به این که همراه با یک رژیم غذایی متنوع، شکلات یک رژیم غذایی متعادل را ترویج می دهد افزود: افراد باید در انتخاب نوع شکلات خود دقت کنند به این صورت که شکلات سیاه واقعی را انتخاب کنند و بیسکویت های کاکائویی و دیگر دسرهای خیلی شیرین را فراموش کنند زیرا ارزش غذایی ندارند. کمالی با بیان این که شکلات سیاه نقش سودمندی در حمایت از بیماری های قلبی و عروقی دارد افزود: این مادع غذایی در واقع کلسترول بد خون را پایین می آورد و از کشش دیواره های رگ های خون بدن محافظت می کنند. این ماده ی غذایی مانع از بالا رفتن فشار خون می شود. در واقع به طور قابل توجهی فشارخون را پایین می آورد و به ثبات فشارخون کمک می کند. این کارشناس صنایع غذایی خاطرنشان کرد: شکلات سیاه از دیابت نوع دوم جلوگیری می کند.

به گزارش یزد رسا، کار‌شناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: شکلات تلخ یا سیاه مانع از بالا رفتن فشار خون می شودو به طور قابل توجهی فشارخون را پایین می آورد و به ثبات فشارخون کمک می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، علی اکبرکمالی اردکانی  با بیان این که شکلات سرشار از چربی و کربوهیدرات است گفت: شکلات به طور متوسط حاوی ۵۰۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم می باشد و باالطبع کالری بسیاری دارد ولی نباید از رژیم غذایی حذف شود.

وی ادامه داد: بارها شنیده ایم که خوردن شکلات موجب خرابی دندان ها می شود ولی در کنار آن شکلات ها فوائدی نیز دارند.

وی با بیان این که شکلات گنجینه ای غنی از فواید است گفت: گاز گرفتن حتی یک تکه ی کوچک شکلات سیاه پر از مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر ، پتاسیم، آهن، زینک و ویتامین های دیگر از جمله گروه  Bمی باشد.

این کارشناس صنایع غذایی با اشاره به این که همراه با یک رژیم غذایی متنوع، شکلات یک رژیم غذایی متعادل را ترویج می دهد افزود: افراد باید در انتخاب نوع شکلات خود دقت کنند به این صورت که شکلات سیاه واقعی را انتخاب کنند و بیسکویت های کاکائویی و دیگر دسرهای خیلی شیرین را فراموش کنند زیرا ارزش غذایی ندارند.

کمالی با بیان این که شکلات سیاه نقش سودمندی در حمایت از بیماری های قلبی و عروقی دارد افزود: این مادع غذایی در واقع کلسترول بد خون را پایین می آورد و از کشش دیواره های رگ های خون بدن محافظت می کنند. این ماده ی غذایی مانع از بالا رفتن فشار خون می شود. در واقع به طور قابل توجهی فشارخون را پایین می آورد و به ثبات فشارخون کمک می کند.

این کارشناس صنایع غذایی خاطرنشان کرد: شکلات سیاه از دیابت نوع دوم جلوگیری می کند.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.