Skip to Content

مدیر مدرسه علمیه خواهران حضرت زهرا (س) میبد:

شناسایی نیازهای جامعه در حوزه شادی حلال ضروری است/ ضرورت پرهیز از افراط و تفریط در ایجاد شادی و نشاط اجتماعی


مدیر مدرسه علمیه خواهران حضرت زهرا (س) میبد بیان داشت: با برنامه های خوب و مناسب و با رعایت حقوق شهروندی می توان در سطح شهر شادی حلال ایجاد کرد.

مریم السادات نبوی مدیر مدرسه علمیه خواهران حضرت زهرا (س) میبد در گفتگو با خبرنگار میبد خبر در باره رابطه حجاب و عفاف و نقش آن در فعالیتهای اجتماعی بانوان در جامعه بیان داشت: این دو مورد نه تنها با یکدیگر تضادی ندارد و هیچ یک مانعی برای دیگری نیست بلکه حیا و عفت زنان کمکی برای سلامت روان افراد حاضر در اجتماع است. حجاب یک زن علاوه بر حفظ شخص و شخصیت و ارزش او باعث حفظ سلامت روحی مردان جامعه و در نهایت استحکام بنیاد خانواده خواهد شد.

وی افزود: در مقابل بی بندو باری و کم حجابی و بی حیایی اثرات نامطلوب فرا فردی دارد به گونه ای که تمرکز حواس کار و فعالیتهای سالم اجتماعی تنزل پیدا می کند و جامعه از مسیر درست خود به کجراهه ای که به ناکجا اباد خواهد انجامید سوق داده می شود.

نبوی در ارتباط با رسالت مهم زنان در امر همسر داری و تربیت فرزندان اظهار داشت: زن باید بداند که رسالتی سنگین دارد و ان سکونت برای مرد زندگیش و ارامش و تربیت فرزندانش هست. حضور او در اجتماع در صورت ضرورت مانعی ندارد به طوریکه هیچ چیز ارزش ان را نخواهد داشت که او ملعبه ی دست شهوترانان و دزدان حیا و عفت شود.

مدیر مدرسه علمیه خواهران حضرت زهرا (س) میبد در مورد آثار نامطلوب برخی برنامه های بدون کارشناسی که حدود شرعیات در آن رعایت نشده ابراز داشت: شاید عده ای که بصیرت تداشته باشند و سطحی نگری بر رویکرد انان حاکم باشد بر این امور صحه بگذارند و بگویند بله همین شیوه درستی ست در صورتیکه برطرف کردن اثار این بینش و پی رفتن به سمت همچین مسیری، اثار جبران ناپذیری داشته باشد. علاوه بر اینکه جامعه اسلامی را از مسیر اصلی در راستای ارمانهای انقلاب و اسلام دور خواهد کرد. این امر همان مطلوب واقعی دشمنان دیرین انقلاب اسلامی ست. زیرا دور شدن از آرمانها و تسلیم شدن و بزرگ نمایی قدرتهای پوشالی همچون امریکاست. حاکمیت بی عفتی و شهوت بر افکار اجتماع یک روی سکه است و روی دیگر خسران دنیا و اخرت و پایمال کردن خون شهدا ست.

نبوی در زمینه ایجاد شادی و نشاط حلال در جامعه اذعان داشت:  قطعا این مهم نیاز به محتوای غنی و درست دارد که باید توسط کسانی که بر این امر توانمند هستند و متخصصین دینی فراهم شود. برای ارائه حد و مرزهای شادی حلال باید ابتدا مطالعه علمی و تخصصی صورت گیرد که نباید از توانایی عظیم و غنی حوزه های علمیه غافل شد. حد و مرز شادی های حلال بویژه موسیقی باید شناخته و مشخص شود.

وی با اشاره به لزوم شناسایی نیازهای جامعه در حوزه شادی حلال و ضرورت پرهیز از افراط و تفریط در ایجاد شادی و نشاط اجتماعی اظهار داشت: بعضی از افراد صاحب نظر در این حوزه متاسفانه اعتقادات افراطی دارند که باید از افراط و تفریط در این زمینه پرهیز کرد. در این راستا می توان با برنامه های خوب و مناسب و با رعایت حقوق شهروندی در سطح شهر شادی حلال ایجاد کرد. ضروری است تناقض هایی که در این زمینه وجود دارد را حل کرد و نیازهای جامعه را سنجید و برنامه ها را در سطح کودکان و جوانان نظام داد. لذا لزوم شناسایی نیازهای جامعه در حوزه شادی حلال ضروری به نظر می رسد.

مدیر مدرسه علمیه خواهران حضرت زهرا (س) میبد درباره تفاوتهای اساسی شادی حلال و حرام گفت: نکته مهم دیگر اینکه نباید شادیهای حرام و هیجانات زودگذر و تغییرات روانی که مانع کارکرد درست عقل انسانی می شود را با شادی حلال و نشاط درونی و روحی که اثرات عمیق و بنیادی در روان و نفس انسان دارد، اشتباه گرفت. کما اینکه نظرات دین در این خصوص حتی از لحاظ علمی نیز به اثبات رسیده است.

وی در پایان با بیان این موضوع که التزام به باورها ارزشهای دینی نه تنها منافاتی با شادی مردم ندارد بلکه  مایه ی همه خیرات و برکات آسمانی و زمینی است، خاطر نشان ساخت: اسلام با تفریحات و سرگرمی های سالم موافق و چه بسا روی آن تأکید دارد ولی باید مرز بندی بین تفریحات و شادی‌های‌ سالم و مشروع و شادی‌های ناروا و ناپسند ایجاد شود و این اصلی منطقی و پذیرفته شده در تمام نظام های متمدن است که به بهانه شاد بودن نباید هر رفتار نابهنجاری را مرتکب شد. 

انتهای پیام/اد




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.