Skip to Content

امام‌جمعه میبد:

سند ملی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باید طی دو هفته آینده تهیه و از طریق فرمانداری به همه بخش‌ها ابلاغ شود


امام‌جمعه میبد در جلسه شورای فرهنگ عمومی بر برش شهرستانی، سند ملی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد و گفت: برش این سند ملی باید طی دو هفته آینده تهیه و از طریق فرمانداری به همه بخش‌ها ابلاغ شود.

به گزارش میبدخبر، آیت‌الله علیرضا اعرافی در جلسه شورای فرهنگ عمومی بر برش شهرستانی، سند ملی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد و گفت: برش این سند ملی باید طی دو هفته آینده تهیه و از طریق فرمانداری به همه بخش‌ها ابلاغ شود.

امام‌جمعه میبد با نگرانی از وضعیت افزایش آسیب‌های اجتماعی در بعضی از شاخص‌ها گفت: یکی از برش‌های این سند باید به‌صورت ویژه در حوزه آموزش‌وپرورش، فرهنگ‌سازی و پیشگیری و مراقبت لازم در مدارس، مراکز آموزشی، دانشگاه‌ها، اصناف و صنعت باشد تا افراد در دام این بلاها نیافتند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور تصریح کرد: در این رابطه باید ائمه جماعات، فعالان فرهنگی و اصحاب رسانه هم تکلیفشان مشخص باشد تا موج مناسبی نسبت به آسیب‌های اجتماعی و مسائل خودکشی و مشروبات الکلی که نگران‌کننده است ایجاد شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به افزایش جمعیت شهرستان و حضور اتباع و مهاجرین و غیربومی‌ها و پدید آمدن مسائل گوناگون که شهرستان با آن دست‌وپنجه نرم می‌کند؛ بر ارتقاء ساختار نیروی انتظامی تأکید کرد و گفت: فرمانداری برای ارتقاء ساختار نیروی انتظامی نامه‌ای را تهیه و از تهران پی گیری شود تا این ساختار تقویت شود.

 آیت‌الله اعرافی دانشگاه را موظف کرد: در حوزه خودکشی و مشروبات الکلی، تحقیق و پژوهش کرده و پایان‌نامه‌ای را برای ریشه‌یابی این آسیب‌ها تعریف کند تا مسائل بر مبنای جدی‌تری دنبال شود.

امام‌جمعه میبد تشریح وضعیت محلات به ائمه جماعات، معتمدین و شورا و مدیران مراکز آموزشی برای پیشگیری و درمان را مؤثر خواند و گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و فداکاری و تقویت مسائل فرهنگی هم در این راستا حائز اهمیت است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: بدون تردید جامعه‌ای پیش‌رونده خواهد بود که نسبت به آسیب‌هایی که بنیان‌های جامعه را فرومی‌ریزد حساس شود و عقل، هیجان، شور و آینده‌نگری داشته باشد.

آیت‌الله اعرافی با تأکید بر برانگیختن حساسیت مردم و جامعه به مخاطراتی که نسل نوجوان و جوان جامعه را تهدید می‌کند گفت: پایگاه‌های محله‌ای طرح بسیار خوبی است که باید این پایگاه‌ها به‌عنوان قلب تپنده در حوزه پیشگیری و درمان همواره فعال و تعداد آن به ۵ پایگاه برسد.

وی با قدردانی از همکاری شهرداری و دادگستری و تأکید بر استمرار این همکاری‌ها افزود: نقش هیئت‌های عزاداری، مؤسسات مردمی، مساجد و پایگاه‌ها در محلات باید برجسته شود.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.