Skip to Content

امام جمعه میبد:

سدهای استوار جبهه مقاومت جلوی تجاوز اسرائیل به کشورهای اسلامی را گرفته است


امام جمعه میبد گفت: تمام منطقه بعد از غصب فلسطین در معرض تهاجم اسرائیل قرار گرفت و اگر سدهای استوار جبهه مقاومت نبود موج تجاوزگری و خوی وحشی‌گری اسرائیل همه منافع کشورهای منطقه به‌ویژه کشور ایران را در بر می‌گرفت.

به گزارش میبدخبر، آیت‌الله علیرضا اعرافی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه میبد افزود: سؤال‌هایی ازجمله « غزه را با ایران و کشورهای دیگر چه‌کار، مطرح‌شده که این همان سؤال «ما را با غزه و فلسطین چه‌کار؟» که در بین شعارهای هنجارشکنان بود و این یک سؤال است که در ذهن جوان و نوجوان ما ریشه می‌دواند.

امام‌جمعه میبد بابیان اینکه راهبران ما و رهبری معظم در معادلات خود مصالح عالیه کشور و آینده کشور را با دقت مورد قرار می‌دهند، تصریح کرد: اما درعین‌حال پاسخ این سؤال وجدان و هویت بشری است و وجدان بشری حقیقتی است که در همه انسان‌ها وجود دارد که وجدان بشری در مقابل زشت‌ترین فجایع، غضب یک کشور و هویت یک کشور می‌لرزد و این وجدان است که موج ایجاد می‌کند و هر وجدان سالمی خود را در برابر مظلومان وظیفه مند می‌داند.

وی افزود: همه ما با اعتقاد زیر خیمه اسلام قرار گرفته‌ایم و معارف اسلام را باور داریم، اسلام غیر از هویت بشری به ما هویت مشترک اسلامی داده است و رسول خدا و اولیای الهی ما را به این هویت اسلامی فراخوانده‌اند.

آیت الله اعرافی خاطرنشان کرد: حتی منافع ملی کشورهای اسلامی نیز به این گره خورده که آیا اسرائیل در این منطقه به‌عنوان ابزار قدرت غرب و مستکبران عالم موفق بشود یا نه؟ شک نباید کرد که موفقیت اسرائیل در سیطره بر آن خطه عالم اسلام موجب پیشتازی او و پیشروی او در تعدی به منافع ملی کشورهای اسلامی است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: تمام منطقه بعد از غصب فلسطین در معرض تهاجم اسرائیل قرار گرفت و اگر سدهای استوار جبهه مقاومت نبود موج تجاوزگری و خوی وحشی‌گری اسرائیل همه منافع کشورهای منطقه به‌ویژه منافع ملی کشور ما ایران را در بر می‌گرفت.

وی تصریح کرد: چهار دلیل انسانی، اسلامی، ملی و انقلابی که هرکدام دارای منطق است، ما را به حساس بودن درباره مسائل فلسطین فرامی‌خواند.

وی ادامه داد: سؤال دوم این است که «ایران تحریک‌کننده و عامل اصلی بر افروخته شدن آتش جنگ در فلسطین و منطقه است؟» و در فضای مجازی به شکل‌های مختلف به آن دامان می‌زنند و پاسخ ما این است که ایران مطابق قوانین بین‌الملل و قواعد حقوق بشر و در چارچوب ضوابط درست و دقیق مطابق با پیمان‌ها و قراردادها تشویق‌کننده مقابله با ظلم است و هیچ هراسی نداریم، کشوری غصب شده و مردم ۵۰ تا ۷۰ سال در فلسطین و پیرامون آن در سوریه و لبنان و مصر و اردن آسیب دیدند و ایران آتش مظلومان در برابر ظالمان عالم را برافروخته است.

وی تصریح کرد: دولت‌ها و آدم‌های وابسته کنار نشستند، آدم‌هایی که می‌ترسند و وجدان ندارند خاموش هستند؛ اما وجدان اسلامی بیدار است، ما وجدان خاموشی داریم، شرایطی به وجود بیابد بیدار می‌شود، در همه عالم اسلام آتش‌فشان‌های خاموش وجود دارد که اگر روزی سر باز کند، همه قدرت‌ها را در خود می‌برد و فرو خواهد پاشید.

مدیر حوزه‌های علیه کشور بابیان اینکه سؤال سوم این است که «جریان مقاومت و حماس بدون محاسبه وارد جنگ شد؟» افزود: جواب این است که طوفان الاقصی مرحله نوینی در روابط فلسطین و عالم اسلام با غرب و متجاوزان صهیونیست به‌صورت حساب‌شده شروع کرده و همه کار فلسطین و مجاهدان جبهه مقاومت دفاع از مسجدالاقصی و هویت عالم اسلام و فلسطین است و مجاهدان محور مقاومت صف اول دفاع از خود و همه امت اسلام قرار دارند.

وی در جواب سؤال چهارم که می‌پرسند «حمله به غیرنظامی‌ها؟» خاطرنشان کرد: حمله به شهرک‌های یهودی‌نشین، حمله به غاصبان است؛ همه می‌دانند در هر خانه فلسطینی یک اسرائیلی غاصب سکونت دارند و اکثریت مسلح هستند، هر حمله به آنها انسانی و دفاع مشروع است و هر حمله آنها به مسلمانان، حمله به غیرنظامیان و نامشروع است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور گفت: سؤال پنجم آن است که «چرا کشورهای اسلامی ساکت هستند؟» جواب این است که غالب دولت‌های اسلامی به دلیل نداشتن قدرت یا مزدور یا ترسو هستند اما ملت‌های مسلمان آزاد هستند و کشورهایی مثل ایران نیز کشورهایی مستقل هستند که از هیچ قدرتی هراس ندارند.

وی بابیان اینکه نقطه اوج طوفان الاقصی را ارتقای سطح مقاومت از حالات قبلی به طراز بالاتر است، تصریح کرد: طوفان الاقصی در ادامه جنگ ۳۳ روزه و ۲۲ روزه و جنگ‌های قبلی که با امواج انقلاب اسلامی ایران نقطه جدیدی را شروع کرد، قرار دارد که این یک نقطه اوج و کاملاً جدید است.

وی گفت: اسرائیل نمایشگاه همه قدرت‌های ظالم دنیا است و همه توان نظامی و امنیتی دنیا در نمایشگاه اسرائیل جمع شده و رزمندگان ما همه آنها را نقش بر آب کردند و معادلات امنیتی و نظامی اسرائیل یعنی جهان غرب را بر هم زدند و این خوی وحشی‌گری و حیوانی که دارند نشان می‌دهند برای این است که می‌فهمند چه ضربه کاری به آن خورده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور اضافه کرد: این ضربه کاری آغاز حرکت‌های بزرگ‌تر خواهد بود و عبور از دیوار و حصارهای امنیتی اسرائیلی، تاکتیک‌های پیچیده و نشان دادن قدرت رزمی و نو و جدید در جهان اسلام امتیاز بزرگ طوفان الاقصی است و در کنار آن طوفان الاقصی نمادی از همبستگی در درون غزه است.

وی تأکید کرد: از به‌اصطلاح دولت سازش‌کار غیرقابل ارزش فلسطین که بگذریم، همه جریان‌ آمدند و منطق و گفتمان ایران و انقلاب اسلامی را به‌عنوان مقاومت پذیرفتند و در درون آنجا یک همبستگی نو و جدیدی از یک‌سو شکل‌گرفته و از سوی دیگر یک جبهه بزرگ مقاومت از یمن تا عراق و کشورهای دیگر اسلام به یک خط درآمده است و این شکل‌گیری زنجیره متحد و منسجم چیز جدیدی است و البته این جنگ، جنگی نابرابر است. نابرابری عجیبی است، تقریبا به اندازه دو بمب اتمی بمب بر سر مردم ریختند و آن‌همه ظلم نسبت به زنان و کودکان انجام شده و عجیب است دولت‌های جهانی یا همراه هستند یا خاموش و مجامع بین‌المللی در خواب خاموش رفته‌اند.

وی تصریح کرد: دشمنان عالم اسلام باید بدانند که موج گفتمان انقلاب اسلامی و مقاومت و گفتمان مقابله با ظالمان موجی نو و جدید است و به فضل خدا این موج و طوفان دریای خروشان عالم اسلام همه شما مستکبران را در خود غرق خواهد کرد و همه شما ناکام خواهید ماند.

وی بابیان اینکه ۱۳ آبان روز ایستادگی و مقاومت و یک روز بزرگ و دارای یک پیام جدید و دفاع از فلسطین و از حزب‌الله سرافراز لبنان و یک دفاع شرعی، منطقی و انقلابی است، درخواست هوشمندی و ایستادگی و مقاومت از سوی دختران و پسران دانش‌آموز و دانشجو و همبستگی ملی در برابر دشمنان اسلام و دفاع از فلسطین مظلوم و محور مقاومت کرد.

امام‌جمعه میبد همچنین با اشاره به شاخص‌های فرهنگ عمومی گفت: شاخص‌های فرهنگ عمومی و اجتماعی دهها شاخص است؛ به‌عنوان‌مثال بر اساس آمار ارائه‌شده، فرهنگ راهنمایی و رانندگی و عبور و مرور در شهر مشکل دارد، همه باید در رعایت حقوق عابران پیاده و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توجه و همت کنیم.

وی نظم و انضباط، کار و تلاش را نشانه‌ای از سلامت فرهنگ عمومی بیان کرد و افزود: جامعه اهل کسالت، بیکاری و تنبلی دارای اختلال در فرهنگ عمومی است و جامعه هوشیار، بیدار و پرکار و پرتلاش جامعه‌ای دارای فرهنگ عمومی سالم و مترقی است.

آیت الله اعرافی، احترام متقابل در جامعه میان افراد و گروه‌ها، رعایت حقوق اجتماعی، فرهنگ عبور و مرور و راهنمایی و رانندگی، عدالت و احسان در روابط اجتماعی و اقتصادی، عزت و مناعت طبع و بهره‌وری درست از منابع آب و سایر نعمت‌های الهی را از مهم‌ترین شاخص‌های فرهنگ عمومی بیان کرد.

وی تصریح کرد: همه ما باید اهتمام داشته باشیم که این شاخص‌ها سالم و پیشگام در فضاهای مدرسه و دانشگاه تا حوزه و تجارت و صنعت و محیط‌های عمومی رعایت شود، وظیفه دینی، ملی و انقلابی همه ما در سطح شهر و استان و کشور ارتقای شاخص‌های فرهنگ عمومی است و باید در این حوزه سرمایه‌گذاری و کار تربیتی انجام دهیم.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.