Skip to Content

كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد:

سالمندان در تابستان شربت بیدمشک و گلاب بنوشند


به گزارش یزد رسا ، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد با اشاره به روشهای مقابله با گرما در تابستان گفت: سالمندان یکی از گروه های در معرض خطر گرما هستند، با توجه به اینکه بدن این افراد در مقایسه با جوان تر ها میزان آب کمتری دارد و  احساس تشنگی در آن ها کمتر است، بیشتر در معرض خطر گرمازدگی قرار دارند، این افراد می توانند به آب  موادی مانند طعم دهنده های مناسب مانند گلاب، بیدمشک، هل و دارچین اضافه کنند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، مهدیه السادات حاجی میرزاده خاطر نشان کرد: تمامی افراد در معرض خطر بیماری های مربوط به گرمای هوا هستند، ولی چهار گروه کودکان، ورزشکاران، سالمندان و شاغلان در فضاهای باز بیشتر از بقیه در معرض خطر هستند. وی ادامه داد: با فرارسیدن تعطیلات تابستانی، کودکان بیشتر وقت خود را در خارج از منزل به بازی و تفریح می گذرانند. با توجه به اینکه سطح بدن کودکان نسبت به توده بدنی آن ها بیشتر است، وقتی که دمای هوای بیرون ، بیشتر از دمای بدن آنها باشد، سریع تر از افراد بزرگسال، گرما را جذب می کنند و تحت تاثیر گرما قرار می گیرند. حاجی میرزاده افزود: اغلب ورزشکارانی که ساعت ها در مقابل آفتاب گرم تابستان تمرین بدنی می کنند، به مقدار کافی مایعات مصرف نمی کنند. به همین دلیل در اثر فعالیت زیاد ، دچار کمبود آب و مایعات می شوند. این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: افرادی که در فضای باز کار می کنند  همانند باغبان ها، کارگران ساختمانی، خدمه کشتی، پلیس ، پستچی ها و سایر افرادی که به اقتضای شغل خود بیشتر وقتشان را در هوای گرم بیرون و جلوی آفتاب می گذرانند و فرصت کمی برای دوش گرفتن و مصرف کافی مایعات ندارند. وی با بیان این که تأثیر گرما بر روی افراد مسن در مقایسه با افراد میانسال بیشتر است گفت: افراد سالمند باید سعی کنند کم کم به گرمای هوا عادت کنند و به مقدار کافی آب و مایعات دریافت کنند. این کارشناس تغذیه متذکرشد: سالمندان یکی از گروههای در معرض خطر گرما هستند، با توجه به اینکه بدن این افراد در مقایسه با جوان تر ها میزان آب کمتری دارد و  احساس تشنگی در آنها کمتر است، بیشتر در معرض خطر گرمازدگی قرار دارند، این افراد می توانند به آب  موادی مانند طعم دهنده های مناسب مانند گلاب، بیدمشک، هل و دارچین اضافه کنند.

به گزارش یزد رسا، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد با اشاره به روشهای مقابله با گرما در تابستان گفت: سالمندان یکی از گروه های در معرض خطر گرما هستند، با توجه به اینکه بدن این افراد در مقایسه با جوان تر ها میزان آب کمتری دارد و  احساس تشنگی در آن ها کمتر است، بیشتر در معرض خطر گرمازدگی قرار دارند، این افراد می توانند به آب  موادی مانند طعم دهنده های مناسب مانند گلاب، بیدمشک، هل و دارچین اضافه کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، مهدیه السادات حاجی میرزاده خاطر نشان کرد: تمامی افراد در معرض خطر بیماری های مربوط به گرمای هوا هستند، ولی چهار گروه کودکان، ورزشکاران، سالمندان و شاغلان در فضاهای باز بیشتر از بقیه در معرض خطر هستند.

وی ادامه داد: با فرارسیدن تعطیلات تابستانی، کودکان بیشتر وقت خود را در خارج از منزل به بازی و تفریح می گذرانند. با توجه به اینکه سطح بدن کودکان نسبت به توده بدنی آن ها بیشتر است، وقتی که دمای هوای بیرون ، بیشتر از دمای بدن آنها باشد، سریع تر از افراد بزرگسال، گرما را جذب می کنند و تحت تاثیر گرما قرار می گیرند.

حاجی میرزاده افزود: اغلب ورزشکارانی که ساعت ها در مقابل آفتاب گرم تابستان تمرین بدنی می کنند، به مقدار کافی مایعات مصرف نمی کنند. به همین دلیل در اثر فعالیت زیاد ، دچار کمبود آب و مایعات می شوند.

این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: افرادی که در فضای باز کار می کنند  همانند باغبان ها، کارگران ساختمانی، خدمه کشتی، پلیس ، پستچی ها و سایر افرادی که به اقتضای شغل خود بیشتر وقتشان را در هوای گرم بیرون و جلوی آفتاب می گذرانند و فرصت کمی برای دوش گرفتن و مصرف کافی مایعات ندارند.

وی با بیان این که تأثیر گرما بر روی افراد مسن در مقایسه با افراد میانسال بیشتر است گفت: افراد سالمند باید سعی کنند کم کم به گرمای هوا عادت کنند و به مقدار کافی آب و مایعات دریافت کنند.

این کارشناس تغذیه متذکرشد: سالمندان یکی از گروههای در معرض خطر گرما هستند، با توجه به اینکه بدن این افراد در مقایسه با جوان تر ها میزان آب کمتری دارد و  احساس تشنگی در آنها کمتر است، بیشتر در معرض خطر گرمازدگی قرار دارند، این افراد می توانند به آب  موادی مانند طعم دهنده های مناسب مانند گلاب، بیدمشک، هل و دارچین اضافه کنند.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.