زنگ خطر کاهش ازدواج در میبد/ خیرین در کمک به ازدواج جوانان پیشگام شوند
به گزارش میبد خبر، علیرضا ابوالحسنی معاون فرماندار در چهارمین نشست ستاد ساماندهی امور جوانان در میبد با شاره به اینکه ازدواج یک پیوند آسمانی و مقدس است که در اسلام به آن سفارش شده، بیان داشت: بر اساس آمار ارائه شده از سوی اداره ثبت احوال شهرستان درسال 96 نسبت به سال قبل کاهش پنج درصدی ازدواج روبرو بودهایم و این در حالی است که در چهار ماه نخست امسال نسبت به سال گذشته با کاهش 17 درصدی ازدواج در بین جوانان روبرو هستیم.
ابوالحسنی افزایش سن ازدواج را بعنوان یک بحران در جامعه عنوان داشت و گفت: با ورود خیرین به این عرصه، می توان تا حد زیادی مشکلات و موانع ازدواج جوانان را کاهش داد.
حسن زارعی رئیس اداره ثبت احوال میبد آمار ثبت ازدواج در سال گذشته را 585 مورد اعلام کرد که نسبت به سال 95 که 621 مورد بوده است، این آمار 5 درصد کاهش داشته است.
وی افزود: میانگین سنی ازدواج نیز در مردان 26/8 و خانمها 21/8 می باشد، همچنین در سال 96، 85 واقعه طلاق در میبد ثبت شده است که 45 مورد آن ساکن میبد و 40 مورد دیگر نیز ساکن شهرهای دیگر بوده اند.
زارعی آمار ازدواج در چهار ماهه اول امسال را نیز 177 مورد و در سال چهارماهه سال گذشته هم 214 مورد بیان کرد در مقایسه امسال نسبت به پارسال 17 درصد کاهش داشته است.
وی آمار طلاق در چهار ماهه اول امسال و پارسال را به طور جداگانه ۲۴ مورد عنوان نمود که در مقایسه تفاوتی نداشته است.
سیداحمد اعلایی ريیس اداره تعاون، کار ورفاه اجتماعی شهرستان میبد گفت: تحصیل دانشجویان در دانشگاهها، نداشتن مهارت لازم و توانایی انجام کارها ، مشکل بیکاری جوانان، نبود بازار کار متناسب با رشته تحصیلی آنان، مهاجرت افراد و نداشتن مسکن از جمله موانعی است که ازدواج اين قشر را به تاخیر انداخته است.
وی در پایان تصریح داشت: تشکیل سمنها در راستای کمک به ازدواج جوانان، تامین مسکن و جهیزیه آنها، برگزاری کلاسهای دانشنامه ازدواج، آموزش و مهارتهای لازم جهت یک زندگی سالم، برگزاری دورههای آموزشی سبک زندگی اسلامی-ایرانی، برگزاری کلاسهای پیش از ازدواج و حین ازدواج، مواردی است که میتواند در راستای تحکیم بنیان خانواده و همچنین ازدواج سالم به جوانان کمک کند.
انتهای پیام/اد