Skip to Content

مصرف خرما در ماه رمضان، تنظیم كننده قند خون؛

روزه را با چای کمرنگ یا شیر گرم باز کنید


کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد با اشاره به نوشیدن و مصرف آب سرد در شروع افطار به یکی از عادات غذایی غلط و رایج در هنگام افطار اظهارکرد: یکی از عادات غذایی غلط روزه داران این است که به دلیل تشنگی زیاد افطار را با آب سرد و یا نوشیدنیهای سرد شروع می‌کنند که توصیه می‌شود افطار را با نوشیدنی‌های گرم و یا ولرم مانند آب ولرم، چای کمرنگ و شیر گرم آغاز کنند. مهدیه سادات حاجی میرزاده ادامه داد: پس از آن می‌توان از خرما یا کشمش استفاده کرد زیرا این دو سبب کنترل اشتها می‌شود و از پر خوری به هنگام افطار ممانعت می‌کند. وی عنوان کرد: مصرف خرما در ماه مبارک رمضان در تنظیم قند خون بسیار مفید اســـت لــذا تـــوصیه می‌شود در وعده افطار و سحر حتی المقدور ۵-۳ عدد خرما (به جای قند همراه چای کم رنگ) مصرف شود. حاجی میرزاده با بیان این که خرما منبع خوبی از مواد مغذی، قند، فیبر و پتاسیم است توصیه کرد: از مصرف بیش از حد خرما نیز مانند سایر شیرینی‌ها پرهیز شود. منبع: دانشگاه علوم پزشکی یزد

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد با اشاره به نوشیدن و مصرف آب سرد در شروع افطار به یکی از عادات غذایی غلط و رایج در هنگام افطار اظهارکرد: یکی از عادات غذایی غلط روزه داران این است که به دلیل تشنگی زیاد افطار را با آب سرد و یا نوشیدنیهای سرد شروع می‌کنند که توصیه می‌شود افطار را با نوشیدنی‌های گرم و یا ولرم مانند آب ولرم، چای کمرنگ و شیر گرم آغاز کنند. مهدیه سادات حاجی میرزاده ادامه داد: پس از آن می‌توان از خرما یا کشمش استفاده کرد زیرا این دو سبب کنترل اشتها می‌شود و از پر خوری به هنگام افطار ممانعت می‌کند. وی عنوان کرد: مصرف خرما در ماه مبارک رمضان در تنظیم قند خون بسیار مفید اســـت لــذا تـــوصیه می‌شود در وعده افطار و سحر حتی المقدور ۵-۳ عدد خرما (به جای قند همراه چای کم رنگ) مصرف شود. حاجی میرزاده با بیان این که خرما منبع خوبی از مواد مغذی، قند، فیبر و پتاسیم است توصیه کرد: از مصرف بیش از حد خرما نیز مانند سایر شیرینی‌ها پرهیز شود. منبع: دانشگاه علوم پزشکی یزد



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.