Skip to Content

همزمان با سالروز عملیات غرورآفرین مرصاد؛

روایتی از یزدی‌هایی که توسط منافقین به شهادت رسیدند


محقق برجسته تاریخ انقلاب اسلامی با تشریح جنایت‌های منافقین در یزد، از وابستگی منافقین به آمریکا سخن گفت و جنایت‌های این گروهک در سراسر کشور از جمله یزد و کشتار مردم بی‌گناه را روایت کرد.

به گزارش میبد خبر، محمدرضا کلانتری سرچشمه گفت: مهمترین جریان مسلحانه‌ای که در دهه 60 علیه جمهوری‌اسلامی اقدام کرد، سازمان منافقین یا همان مجاهدین خلق بود.

وی افزود: این گروهک اگر چه از 30 خرداد 60 برنامه جنگ مسلحانه علیه جمهوری اسلامی را شروع کردند ولی قبل از آن هم عملیاتی علیه نیروهای مسلمان داشتند؛ حتی قبل از پیروزی انقلاب مرتضی صمدی لباف و مجید شریف واقفی را که در برابر انحرافات سازمان مقاومت کرده بودند به شهادت رساندند.

محقق تاریخ انقلاب اسلامی اظهار داشت: این جریان‌ وابسته به آمریکا در دهه 60 تعداد قابل توجهی از مردم یزد را در نقاط مختلف کشور به شهادت رساندند که اولین مورد آن ترور شهید محمدرضا رحمانی منشادی در تاریخ 10/ 7/ 1358 بود؛ این شهید بزرگوار از نیروهای پاسدار کمیته بود که در حین نگهبانی منافقین ایشان را به رگبار بسته و به شهادت رساندند.

کلانتری سرچشمه بیان کرد: یکی دیگر از شهدای یزدی مهندس احمد کریمی از پاسداران ستاد مرکزی و مدیر طرح و برنامه ستاد مرکزی بود که در تاریخ 10/11/1359 از تهران ربوده و روز بعد در پشت دیوار حزب جمهوری‌اسلامی در شهر اردستان زنده به گور شد؛ با توجه به اینکه پشت دیوار حزب پارک محلی بوده و دستان شهید را بیرون از خاک گذاشته بودند، توسط مردم شناسایی و به یزد آورده شد.

وی عنوان کرد: در تاریخ 26/6/1360 و زمانی نزدیک به چهار ماه از اعلان جنگ منافقین علیه جمهوری‌اسلامی گذشته بود، محمدحسین متوسل‌الحسینی در محله فهادان یزد در داخل حمام عمومی به شهادت رسید، وی حمامی بوده و در حقیقت در محل کار خودش به شهادت رسید؛ منافقین با تیغ موکت‌بری سینه او را شکافته بودند و  قاتل او دو هفته بعد از شهادت شهد، در محل ارتکاب جرم به دار مجازات آویخته شد.

این محقق یزدی اضافه کرد: هفتم تیر 1360 محمدرضا کلاهی نفوذی منافقین با بمب‌گذاری در سالن جلسات حزب جمهوری‌اسلامی، آیت‌الله بهشتی و 72 تن از یاران امام(ره) را به شهادت رساند که سه نفر از این افراد یزدی بودند.

کلانتری سرچشمه ادامه داد: اولین شهید، دکتر سیدرضا پاکنژاد نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی بود، شهید دوم برادر ایشان دکتر سیدمحمد پاکنژاد که سمت معاونت بازرگانی را بر عهده داشت، بود و نفر سوم احمد دهقان از یزدی‌هایی بود که نمایندگی مردم تربت جام را در مجلس شورای اسلامی بر عهده داشت.

وی یادآور شد: حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمرتضی آیت‌اللهی طباطبایی امام جماعت مسجد شهید حجت محمدی واقع در خیابان بهار تهران از جمله افراد دیگری بود که در تاریخ 8/6/1360 در مقابل مسجد با رگبرا مسلسل به شهادت رسید.

پژوهشگر انقلاب اسلامی بیان کرد: در تاریخ 13/ 7/ 1360 محمدعلی حسن‌پور معروف به «علی نفتی» در محل مغازه نفت‌فروشی خود مورد سوءقصد منافقین قرار گرفته و با شلیک چند گلوله به شهادت رسید، محل شهادت وی که توسط بنیاد حفظ آثار  و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و میراث فرهنگی بازسازی شده است، در محله فتح‌الدین رضا جنب فرمانداری شهرستان یزد قرا دارد.

کلانتری خاطرنشان کرد: در تاریخ 7/9/1360 حسین شمسی‌پور که از دانشجویان انقلابی و فعال در دانشگاه‌های تهران بود، توسط منافقین با یک خشاب کامل مسلسل مورد هدف قرار گرفت و به شهادت رسید؛ نحوه شهادت فجیع ایشان بیانگر اوج عداوت و دشمنی منافقین با جمهوری‌اسلامی بود.

وی تأکید کرد: بزرگترین فاجعه‌ای که در یزد توسط گروهک منافقین رقم خورد در تاریخ 11تیرماه سال 61، مصادف با دهم رمضان بود که در آن تاریخ آیت‌الله صدوقی در محل مسجد ملااسماعیل پس از اتمام نماز جمعه به روش انتحاری به شهادت می‌رسد که بر اثر این انفجار علاوه بر ایشان یازده نفر از نیروهای مردمی مجروح شده و چهار نفر از خواهران به نام‌های ثریا تشکیلی، فاطمه صغری جعفری، ربابه همتی و عصمت هوشیاری بر اثر ازدحام جمعیت به شهادت رسیدند.

 این استاد دانشگاه تصریح کرد: یدالله عسگری فروشنده لوازم منزل در تاریخ 7/6/1361 در داخل مغازه خود به دست منافقین به شهادت رسید؛ در تاریخ 29/10/1363 نیز احمد فلاحی نصرت‌آبادی که از اهالی ابرکوه بود و در تهران در خیابان کارگرشمالی به شغل قنادی اشتغال داشت، توسط منافقین به شهادت رسید.

کلانتری سرچشمه گفت: در کنار این ترورها، ده‌ها مورد مجروحیت، ترور نافرجام و آتش‌سوزی توسط منافقین صورت گرفته است که مهمترین مورد آن آتش کشیدن انتشارات شهید عزیز صفری در خیابان امام(ره) یزد بود که بر اثر آن ده‌ها جلد قرآن و مفاتیح به آتش کشیده شد.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.