Skip to Content

جلسه مجمع همگرایی میبد برگزار شد؛

خواب مسوولان و مدیران عامل؛ خواب آلودگی فرهنگ در واحدهای صنعتی


جلسه مجمع همگرایی جوانان شهرستان میبد با حضور مدیرعامل شرکت عمران شهرک صنعتی، رئیس اداره بهزیستی، رئیس حوزه علمیه، عضو شورای شهر، نماینده کارگران و اعضای این مجمع برگزارشد.

 

در ابتدای این نشست مسوول مجمع همگرایی جوانان به تبیین موقعیت این مجمع، و نحوه ایجاد و ارتباط بین مسئولین و جامعه جهت حل معضلات شهرستان پرداخت و اعضا و فعالان فرهنگی مجمع همگرایی با عنوان کردن آسیبهای جدی جامعه هدف کارگری، عدم احساس نیاز به توجه در خصوص چنین مسائلی از سوی مدیران عامل و مسوولان شهرستان، عدم استقبال این قشر کارگری در برنامه های فرهنگی و تشکیل اتحادیه، وجود فضای کاملا غیراخلاقی درفضای واحدهای صنعتی، نبود شهرک مخصوص کارگران مهاجر را یکی از مهمترین علل پیشرفت معضلات کارگری دانستند.

همچنین رئیس اداره بهزیستی شهرستان میبد با تأکید بر ایجاد دغدغه در بین کارگران خاطرنشان کرد: باید ضمن دعوت از مدیران توجیهات لازم صورت گیرد و حس نیاز در آنها افزایش یابد و تفهیم این نکته که معضلات موجود در درجه اول برای دیگران است و قطعا روزی به خانه آنها نیز وارد می شود و از این طریق ایجاد دغدغه کنیم.

اعضای مجمع همگرایی نقش کارگران در رونق فضای فرهنگی و جلوگیری از معضلات رایج در واحدهای صنعتی را مهم دانستند و ضمن آسیب شناسی در خصوص عدم استقبال کارگران، بر انتخاب چند نماینده کارگری  از هر واحد صنعتی با هدف ایجاد ارتباط،  انجام کار فرهنگی توسط نیروهای ارزشی حین کار، ایجاد ارتباط منسجم با مدیران و تلاش جهت ارتقای سطح فرهنگی کارگران تأکید کردند.

فعالان فرهنگی این مجمع به بررسی احداث پایگاه مقاومت با نهایت ظرافت و دقت در انتخاب و به کارگیری نیروهای مورد نیاز در واحدهای صنعتی با هدف استقرار پایگاه و محل ورود نیروی فرهنگی،  پرداختند و تشکیل کلاسهای فرهنگی و آموزشی در مساجد و پایگاهها خارج از ساعت کاری را عاملی تأثیرگذار در کاهش معضلات فرهنگی در بین کارگران عنوان کردند.

ماندگاری رئیس شرکت عمران شهرک صنعتی در جمع اعضای مجمع همگرایی گفت: در نگاه اول کارفرما را باید با دید ارزشی در نظر گرفت؛ سپس در رابطه با معضلات یاد شده در بخش صنعت و کارگران، سهم کل جامعه در ایجاد این معضلات، میزان بازدهی هزینه های انجام شده در حل مشکلات توسط بخش صنعت و کارفرمایی، میزان تأثیرگذاری هزینه های هر بخش و نقش آن در کاهش معضلات سنجش و برآورد شود.

کارگر رئیس حوزه علمیه در ادامه این نشست از اعضای مجمع همگرایی خواست تا در زمینه عملکرد دستگاههای فرهنگی از جمله حوزه علمیه، اداره اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات اسلامی و نهاد های فرهنگی ارزیابی و آسیب شناسی انجام دهند تا سهم و محدوده هریک مشخص گردد.

همچنین از مصوبات این جلسه می توان به استفاده از تجربه مناطق دیگر و ارزیابی عملکردهای مشابه، برپایی و توجه به نماز جماعت در شرکتها، برگزاری برنامه های یک تا دو ساعته با هدف ارتقای اخلاق، فرهنگ، معرفت و آرامش روانی کارگران، بیان مسائل مربوط به امربه معروف ونهی ازمنکر، ایجاد شهرک مسکونی کارگران غیر بومی یا حداقل برای کارگران مجرد غیر بومی (مانند استان مرکزی) و خوابگاه کارگری جهت کارگران مجرد، ایجاد حساسیت در زمینه معضلات و آسیبهای فرهنگی جامعه کارگری برای کارگران با انتشار برشور فنی اشاره نمود.

میبدنوین




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.