Skip to Content

متن کامل نشست معاون فرماندار با اهالی رسانه میبد؛

حضور در عرصه نوروز 92 حتما باید با اخذ مجوز باشد


به گزارش میبد خبر؛ نشست مطبوعاتی خبرنگاران شهرستان میبد با معاون فرماندار با محوریت موضوعات فعالیتهای عمرانی، گردشگری، مسائل ترافیکی شهر، حمل و نقل شهری، و بهداشت و کشاورزی برگزار شد.

در ابتدای این نشست خبری معاون فرماندار میبد ضمن بیان اینکه در نوروز سال 92 با هدف جلوگیری از ازدحام، منطقه شهری به سه بخش تقسیم شده است، گفت:  در خصوص گردشگری فضای شهری را به سه بخش محدوده رباط شاه عباسی با مدیریت نیروهای میراث فرهنگی، بخش دوم در فضای بیرون شهر در جاده راه آهن با حضور بخش خصوصی و همکاری شهرداری و بخش دیگری هم به امامزادگان شهر مجزا کردیم.

وی با تأکید بر اینکه در ایام نوروز کسانی که درصدد فعالیت در عرصه گردشگری برمی آیند مجبور به اتخاذ مجوز می باشند هشدار داد: هرگونه فعالیتی در محدوده سایت های تاریخی نیاز به اخذ مجوز دارد در غیر این صورت با افراد خاطی برخورد می شود هیچ کس حق ندارد بدون اخذ مجوز مربوطه کار کند و حضور در عرصه نوروز 92 حتما باید با  اخذ مجوز باشد.

مهندس فلاح به مدیریت بخش خصوصی در زمینه تبلیغات، راهنمای گردشگران و ساماندهی مناطق گردشگری اشاره و خاطرنشان کرد: در مجموعه شاه عباسی و مجموعه موزه ها بازدید عموم و زمینه سازی فضای اطلاع رسانی صورت خواهد گرفت همچنین کاربری هایی نظیر کالسکه سواری در این محدوده تاریخی حذف خواهد شد و به بخش اراضی غربی شهرستان میبد منتقل می شود؛ بدین صورت تا حدودی از ازدحام و تمرکز در یک نقطه کاهش می یابد. وی افزود: از طرف دیگر مجموعه بازار هفتگی خدیجه خاتون با همکاری هیئت امنای امامزاده و هماهنگی بازاریان به بازار روز خدیجه خاتون تبدیل کردیم و در 13 روز نوروز این بازار در محدوده امامزاده خدیجه خاتون مستقر خواهد شد.

معاون فرماندارمیبد با بیان اینکه یکی دیگر از روش های پراکندگی بازدید در سطح شهر، استقرار سایت امامزاده  با همکاری شهرداری و شرکت سهاسرام می باشد، از راه اندازی هتل سنتی میبد خبرداد و بیان کرد: با همکاری خانه سنتی حاج ملک اولین هتل سنتی میبد راه اندازی خواهد شد و تحول بنیادین در بحث گردشگری میبد اتفاق می افتد و امیدواریم با زمینه سازی فضاهای سیاحتیو  با توجه به پتانسیل های شهر، میبد به قطب گردشگری در کشور تبدیل شود.

وی در جمع رسانه های شهرستان از حضور عکاسان حرفه ای و ثبت عکس های تاریخی، چاپ بروشور واحد با طراحی بُعد تاریخی و صنعتی شهرستان، آماده سازی بسته های فرهنگی و تبلیغی و تحویل آن به مسافران نوروزی، و ساماندهی مجموعه صنایع دستی خبرداد و گفت: امیدواریم هریک از مسافران یک سفیر خوب و حامل پیامهای خوش برای هموطنان دیگر باشند.

در ادامه معاون فرماندار میبد ضمن بیان اینکه یکی از اهداف اصلی شورای ترافیک شهرستان میبد، ساماندهی خیابان امام خمینی (ره) است گفت: نگاه ما به خیابان امام با دو نگاه بنیادی زیربنایی و کارهای میان مدت بوده است؛ در کارهای زیربنایی دو مجموعه کارگاههای مزاحم شهری و بورس شهری را پیگیری کردیم. وی درخصوص کارگاههای مزاحم شهری گفت: از آنجا که استقرار 400 واحد آلاینده شهری سیمای شهر را زشت می کند بنابراین در سایتی که متعلق به مجموعه کارگاههای آلاینده شهری است برنامه ریزی شده و فاز یک آن که حدود 200 واحد می باشد به صاحبان خریدار واحدها واگذار شده و خدمات زیربنایی مانند آب آن تأمین شده و برق رسانی در دست اقدام است. فلاح از فعالسازی بخشی از سایت کارگاههای مزاحم شهری در نیمه سال 92 خبر داد و گفت: این مجموعه بعد از تقاطع ندوشن و کمربند غربی واقع شده و مراحل آن در زمینی به مساحت 30 هکتار در حال انجام است.

وی با اشاره به طراحی بورس شهری اظهار داشت: براساس این طرح در هر خیابان با توجه به ظرفیت آن، عرض معبر و وضعیت کنونی معبر، دو یا سه کاربری تعریف کردیم. برای مثال معمولاً  در خیابان مهرجرد کاربری های طلافروشی و ساعت فروشی مستقر است لذا با استقرار ایستگاه پلیس در نظر داریم هر نوع سفرهای شهری حذف می شود و شهروندان تنها با پارک کردن وسیله نقلیه خود به پیاده روی بپردازند تا از این طریق سفرهای پیاده روی شهری بیشتر شود. تاکنون  14 خیابان در شهر براساس پتانسیل هایی که دارند بمنظور استقرار کاربری های خاص انتخاب شدند.

همچنین وی اضافه کرد: در این طرح بلوار بسیج حد فاصل پل معلم و میدان جانباز را به عنوان سایت درمانی شهر در نظر گرفتیم و سایر کابریهای کوچک و کم مشتری مثل موبایل فروشی، سیسمونی در محدوده مشکل دار ترافیک حدفاصل پارک فلسطین و سه راهی یخدان مستقر خواهند شد؛ در این نقطه کاربریهای کم ترافیک درنظرگرفتیم و کاربریهای بزرگ در سطح شهر پراکنده می شوند. و بدین ترتیب انشاءا... از سال 92 افرادی که در صدد ساخت مغازه می باشند، محل مشخصی برای آن درنظر گرفته شده است. مهندس فلاح با بیان اینکه در زمینه ساماندهی ساختمان اطبا نگاه تعاملی با نظام پزشکی و مدیریت نظام پزشکی وجود داشته است، اذعان داشت: طرح انتقال ساختمان اطبا از خیابان امام خمینی جدی است و باتوجه به وجود بیمارستان امام جعفرصادق (ع) و مجموعه درمانگاهی شهر، محدوده بلوار بسیج را برای استقرار آنها در نظر گرفتیم کمااینکه ساختمان پزشکان تا آخر سال به بهره بردای می رسد و تعدادی از اطبا، داروخانه ها، و فضای رادیولوژی در همین ساختمان منتقل می شوند.

معاون فرماندار میبد با اشاره به عریض بودن بلوار بسیج و احتمال رخداد تصادف ناشی از سرعت بالای وسایل نقلیه در این مسیر گفت: بلوار بسیج پاسخگوی مشکل ترافیک در خیابان امام خمینی است و با انتقال ساختمان اطبا و داروخانه به این بلوار به این سمت پیش می رویم که بلوار بسیج را به قطب درمانی شهرستان به جای منطقه مرکزی شهر تبدیل کنیم و بدین ترتیب هم به پاسخگویی شهری رسیدیم و هم اینکه با ایجاد ترافیک در بلوار بسیج آمار تصادفات را کاهش دادیم.

 وی با اشاره به تصویب طرح جامع حمل و نقل شهری گفت: در این طرح سه فاز اصلی یک طرفه شدن خیابان های مهرجرد، فیروزآباد و بخشی از خیابان امام خمینی (ره) وجود دارد همانطور که اطلاع دارید امسال بخش اول این طرح یعنی یکطرفه شدن خیابان مهرجرد انجام شد اما در سال آینده باهمکاری نهادهای مردمی و شورای شهر یک طرفه کردن خیابان فیروزآباد که مقدمه یک طرفه کردن خیابان امام خمینی (ره) می باشد انجام می شود فلاح هدف از یکطرفه کردن خیابانهای فیروزآباد و امام خمینی (ره) را کاهش ورودیهای ترافیک شهری به خیابان امام عنوان کرد و گفت: با عملی شدن این دو طرح شهروندان از معابر پشتی و از سمت خیابان مطهری، طالقانی و بلوار شهدا رفت و آمد می کنند.

معاون فرماندار میبد با اشاره به شناسایی، بازدید و ساماندهی نقاط حادثه خیز شهری درخصوص آسیبهای موتورسواران در سطح شهر گفت: اقدام دیگری که در جهت کاهش آمار تصادفات شهری داشتیم تشکیل هیئت موتورسواری و استقرار سایتی در کنار کارخانه قند برای موتورسواری است تا از این طریق تخلیه روانی موتورسواران و جوانان انجام شود و عملا شهر نیز از آسیب نجات پیدا کند.

وی با اشاره به احداث میدان تقاطع خطرناک میرشمس الحق تقاطع و سه راه مهرآباد بر امنیت شهروندان میبدی و مسافران نوروزی تأکید و تصریح کرد: تا زمانی که پل تقاطع غیرهم سطح به بهره برداری نرسیده باشد این محل به صورت کامیون ممنوع باقی خواهد ماند تا از این طریق از حق و حقوق مردم میبد حمایت شود. اما زمانی که پل تقاطع غیرهمسطح افتتاح شود مجموعه کامیون ممنوع حذف می شود.

مهندس فلاح با تأکید بر آموزش ترافیک در سنین پایین، فرهنگ سازی و برگزاری همایش های آموزش ترافیک در مدارس، و ترویج کلاه ایمنی برای موتورسواران  به تصویب بزرگترین پروژه راهسازی اشاره کرد و گفت: در راستای ارتقای حمل و نقل برون جاده ای میدان ورودی میبد، روبروی پایانه بار در حال انجام است. همچنین بزرگترین پروژه راهسازی یعنی دو بانده کردن ورودی میبد از سوی اداره راه شهرستان در دست اقدام قرار گرفته و هم اکنون کارهای زیرسازی آن درحال انجام است و انشاا... مسافران از باند غربی وارد میبد می شوند.

وی در ادامه این نشست مطبوعاتی از احداث سایت امداد و نجات جاده ای با همکاری هلال احمر در کنار مجتمع بین راهی میبد خبرداد و درخصوص ایجاد پل های عبوری موتورسیکلت ها بیان داشت: اگر بخش خصوصی همکاری کند پل های عبوری موتورسیکلت ها واگذار می کنیم.

فلاح با اشاره به درنظرگیری یک پروژه ترافیکی در تمام روستاهای میبد گفت: یک تا سه پروژه ترافیکی در احداث خیابان و میدان در دستور کار قرار دادیم بخشی از این پروژه ها 10 تا 20 درصد پیشرفت داشته همچنین پروژه هایی درحال انجام است که شهر و روستا را به هم متصل می کند.

وی با اشاره به آسیب حمل و نقل دانش آموزان و ایجاد ترافیک در زمان شیفت کارخانجات گفت: در زمینه ساماندهی حمل و نقل دانش آموزان حاضریم مجوز  ون های دانش آموزی را صادر کنیم همچنین با شناسایی و بررسی مشکل ترافیک در زمان شیفت کارخانجات به این نتیجه رسیدیم که حدود 210 مینی بوس در عرصه شهر ایجاد ترافیک می کنند  اما در شورای ترافیک تقسیم سازی مجموعه صنعتی شهر  به سه بخش مزرعه کلانتر، شهرک صنعتی و بالاتر از شهرک صنعتی به تصویب رسید و با اجرای این طرح اتوبوس ها و مینی بوسها پیشنهاد تغییر شیفت کارخانجات تا نیم ساعت عملی می شود بدین معنا که بخش مزرعه کلانتر باید نیم ساعت اول جابجایی کارگران را انجام دهد در بخش شهرک صنعتی این جابجایی ثابت بماند و شهرک صنعتی در انتقال کارگران به نیم ساعت عقب برگردد. در این وضعیت به جای ترافیک زیاد در 25 دقیقه، ترافیک روان تری را در دو ساعت شاهد هستیم. مهندس فلاح با تأکید بر شکست انحصار طلبی در شرکت های حمل و نقل از راه اندازی جایگاه توقف مسافران و برنامه ریزی برای حل مشکلات تاکسی رانان خبرداد و درخصوص پروژه های عمرانی شهری اظهار داشت:  عمده این پروژه ها، آبرسانی، لوله گذاری و تأمین خط ساخت منبع و تجهیز چاه و مخازن است. مجموعه پروژه هایی که این شهر انجام شده در مرحله اول شامل 19 پروژه عمرانی با مبلغی بالغ بر یک میلیارد و 550 میلیون تومان و جذب صد درصدی اعتبار و تصویب نهایی پروژه ها بوده. همچنین 25 پروژه در عرصه بحران با بودجه بالغ بریک میلیارد و 917 میلیون تومان و جذب صد در صدی اعتبار و بهره برداری از آن در زمینه لوله گذاری و آبرسانی در بخشهای کشاورزی و شهری اجرا شده که بنیان این پروژه ها جداسازی آب فضای سبز از آب شرب است.

معاون فرماندار میبد در این نشست مطبوعاتی به همکاری ادارات شهرستان در زمینه  کشاورزی اشاره کرد و با بیان اینکه 10 و نیم میلیارد تومان سهمیه وام کشاورزی شهرستان بوده اظهار داشت:  چهار بخش اصلی دام و طیور، صنایع تبدیلی آب و خاک، و دامپروری اقداماتی از جمله توسعه صنعت بلدرچین، مرغداری، دامداری و نگاه ویژه به پرورش اسب صرف شده است. در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی کارگاه آجیل پزی، بسته بندی خشکبار، کارخانه سالاد الویه، روغن کشی که به صورت بنیادی در شهر مورد نیاز است، راه اندازی شد و دربحش آب و خاک  و گلخانه ها، پرورش قارچ و تولیدات باغی هزینه شد به تبع اینکه صنعت دامپروری رشد پیدا می کند تجهیز چند آزمایشگاه، توسعه داروخانه ها در بخش دامپزشکی انجام و ماشین حمل بهداشتی گوشت و جمع آوری بهداشتی لبنیات از سوی شرکت مرصاد نیز اضافه شده است.

مهندس علیرضا فلاح در پایان این نشست خبری در خصوص ساماندهی گورستانها از آماده سازی طرح جامع سه ساله خبرداد و گفت: اگر حمیت و هماهنگی بین کلیه مسوولین شهر باشد ما می توانیم این کار را انجام دهیم. در سایت روضه رضوان این طرح جامع را بصورت محله ای توسعه می دهیم البته رسالت خبرنگاران و آماده سازی روانی مردم در این زمینه تأثیر زیادی دارد.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.