Skip to Content

مدیر حوزه علمیه مشهد مقدس در جمع اعضای بسیج رسانه استان یزد:

جامعه اسلامی بزرگ‌ترین ضربات را از خوش‌بینی به دشمن خورده است


مدیر حوزه علمیه مشهد خوش‌بین بودن به دشمن را ناصحیح دانست و گفت: در طول تاریخ اسلام جامعه اسلامی بزرگ‌ترین ضربات را از خوش‌بینی به دشمن خورده است چراکه دشمنان خدا با دروغ‌پراکنی و مخلوط کردن حق و باطل جامعه را فریب داده و فتنه‌انگیزی می‌کنند.

به گزارش میبد خبر، حجت‌الاسلام نظافت صبح امروز در جمع اعضای بسیج رسانه استان یزد در مشهد مقدس بابیان اینکه رسانه دینی باید به اهداف و مبانی صحیح کار خود واقف باشد گفت: می‌توان از چند منظر به رسانه دینی نگاه کرد که اولین آن نصرت دین و ولی خداست چراکه خدا در قران می‌فرماید یار خدا باشید چراکه دین و ارزش‌ها دینی و ولی خدا نیاز به یاری دارند.

مقابله با جبهه رسانه‌ای دشمن مصداق یاری کردن خداست

مدیر حوزه علمیه مشهد با اشاره به این مطلب که یکی از مصادیق یاری‌کردن خدا و ولی او مقابله بادشمنان وی و جبهه رسانه‌ای دشمن است اظهار داشت: همان‌گونه که برای دارائی‌های مادی زکاتی است برای علم و آگاهی نیز زکات وجود دارد و ترویج خوبی‌ها نوعی زکات به‌حساب می‌آید.

وی تربیت انسان‌ها را از وظایف ولی برشمرد و گفت: یکی از وظایف رسانه دینی آگاهی بخشی است و رسانه‌ها می‌توانند در جهت تربیت دینی مؤثر باشند.

مدیر حوزه علمیه مشهد شفاف‌سازی را از دیگر کارکردهای رسانه دینی برشمرد و ابراز داشت: کار رسانه‌های دشمن مخلوط کردن حق و باطل و فریب جامعه است که رسانه دینی باید در مقابله با این رسانه‌ها شفاف‌سازی کنند چراکه انسان‌ها بر اساس فطرت خود باطل را انتخاب نمی‌کنند بنابراین شیاطین حق و باطل را مخلوط کرده تا انسان‌ها را جذب کنند.

حجت‌الاسلام نظافت در بخش دیگری از سخنانش دفاع از ولی را از دیگر اهداف رسانه‌های دینی عنوان و تأکید کرد: ولی جامعه عذرهایی داردکه رسانه دینی باید با تبیین این معذورات و دفاع از ولی مانع از ایجاد سوءتفاهم در جامعه نسبت به ولی شود.

رسانه‌های معاند به دنبال ایجاد بدبینی و عوض کردن ذائقه جامعه

وی؛ بی‌اعتمادی و بدبینی را مانع پیام‌رسانی صحیح به مردم دانست و گفت: رسانه‌های دینی باید اعتماد مردم را جلب کنند چراکه اگر اعتمادسازی صورت نگیرد جامعه یا از ان رسانه استفاده نمی‌کند یا آنچه را خود بخواهد از آن برداشت می‌کند ضمن اینکه در نقطه مقابل کار رسانه‌های معاند ایجاد بدبینی و عوض کردن ذائقه جامعه بوده و تلاش دارند تا انسان‌ها را ازنظر فکری بیمار کنند و زمانی که انسان بیمار شود میلی به تغذیه فکری خوب و خالص پیدا نمی‌کند بنابراین باید رسانه‌های دینی درزمینهٔ رفع شبهات نیز قدم بردارند.

مدیر حوزه علمیه مشهد محبوبیت را از ملزومات یک رسانه برشمرد و اظهار داشت: یک رسانه می‌تواند از دو طریق محبوبیت کسب کرد اول مطابق با میل اهل باطل حرکت کند و دوم به نیاز و پسند حلال مخاطب توجه کرده و با در نظر گرفتن فهم مخاطب و رفتار صادقانه با آن محبوبیت کسب کند.

جامعه اسلامی بزرگ‌ترین ضربات را از خوش‌بینی به دشمن خورده است

نظافت؛ خوش‌بین بودن به دشمن را ناصحیح دانست و گفت: در طول تاریخ اسلام جامعه اسلامی بزرگ‌ترین ضربات را از خوش‌بینی به دشمن خورده است چراکه دشمنان خدا با دروغ‌پراکنی و مخلوط کردن حق و باطل جامعه را فریب داده و فتنه‌انگیزی می‌کنند و از خصوصیات فتنه این است که وقتی ایجاد می‌شود انسان‌ها را گیج کرده و در مسیر خود قرار می‌دهد و زمانی که به پایان می‌رسد انسان‌ها متوجه فریب خوردن خود می‌شوند.

وی در ادامه رویکرد رسانه دینی و بسیج رسانه را حفظ اتحاد و انسجام جامعه عنوان کرد و ابراز داشت: خبرگزاری‌های فاسخ اهل ایجاد یاس و ناامیدی مردم از خدا و دل‌بستگی به دشمن هستند و رسانه‌های دینی باید در این زمینه مردم را از دشمن ناامید کرده و به خدا امیدوار سازند چراکه اگر امید مردم از دشمن قطع شود خلاقیت و گشایش آغاز و پیشرفت‌ها حاصل می‌شود.

استاد حوزه علمیه مشهد افزود: رسانه دینی یک سنگر است و باید تحلیل صحیح به مردم ارائه دهد تا مردم قدرت شناخت حق و باطل را پیدا کنند و در برابر طوفان شهوت، شبهه و دروغ دشمنان به رسانه دینی پناه ببرند.

خبرنگار دینی باید در متن حوادث جامعه باشد

نظافت در ادامه با اشاره به 17 مردادماه روز خبرنگار به بیان ویژگی‌های خبرنگاران دینی پرداخت و ابراز داشت: خبرنگار کسی است که با جامعه در ارتباط بوده و در متن حوادث قرار داشته باشد ضمن اینکه یک خبرنگار دینی باید جامعه را به سمتی هدایت کند که نسبت به خبرها و تبلیغات دشمن که می‌تواند حق را باطل و باطل را حق جلوه دهد ناامید کند.

وی عدم تعجیل در نشر اخبار را از دیگر ویژگی‌های خبرنگاران دینی برشمرد و گفت: خبرنگار دینی نباید در نشر اخبار عجله به خرج بدهد ضمن اینکه باید اهل نقد منصفانه باشد و خوبی‌ها و بدی‌ها را باهم انعکاس دهد تا خدای‌نکرده زمینه شادی دشمن را فراهم نکند و موجب ناامیدی مردم از نظام نشود.

رسانه ها در انتقاد و ستایش منصف باشند

مدیر حوزه علمیه مشهد تأکید کرد: در نقد و ستایش باید با توجه به شاخص‌ها عمل و منصفانه رفتار کرد نه باید به‌گونه‌ای نقد کرد که مردم ناامید شوند و نه آن‌چنان تملق و ستایش کرد که آنان را خوش‌خیال کند.

نظافت در پایان بابیان اینکه رسانه دینی باید تلاش کند در عملکرد خود مرتکب اشتباهی نشود تصریح کرد: اگر رسانه دینی دچار اشتباه شد باید شجاعانه ان را بپذیرد و از مخاطبانش عذرخواهی کند چراکه عذرخواهی صادقانه عزت می‌آورد.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.