Skip to Content


تناقضات عجیب یک استاندار / افزایش نرخ بیکاری در استان یزد با ایجاد روزانه 9 شغل!


استاندار یزد در حالی از ایجاد روزانه 9 شغل در استان یزد سخن گوید که آمارهای رسمی مرکز آمار ایران از ادامه روند روبه رشد بیکاری در استان حکایت دارد.

به گزارش میبد خبر، سال 95 که از سوی رهبر معظم انقلاب به اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نام گذاری شده بود با همه افت و خیزهایی که داشت تمام شد؛ سالی که قرار بود اقتصاد مقاومتی محور تصمیمات و اقدامات مسئولین قرار گرفته و کشور را در توسعه اقتصادی و خلاص شدن از معضلات اقتصادی به پیش ببرد.

با نزدیک شدن با روزهای پایانی سال و در سال جدید بسیاری از مسئولین سعی کردند که به تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه مسئولیت خود بپردازند و کارنامه یک ساله خود را بخصوص در حوزه اقتصادی به نمایش بگذارند.در استان یزد نیز که از آن به عنوان صنعتی ترین استان کشور یاد می شود اظهاراتی از این دست گفته شده که برای نمونه می توان به اظهارات مهندس میرمحمدی استاندار یزد اشاره کرد.

استاندار یزد در همین رابطه در مصاحبه ای با خبرگذاری صدا و سیما با اشاره به ظرفیت های بالای اقتصادی استان تاکید می کند: پارسال با تلاش ستاد اقتصاد مقاومتی، روزی 9 اشتغال جدید در استان داشتیم و 750 واحد صنعتی جدید هم ایجاد شد. (لینک کامل خبر)

پیشتر نیز استاندار یزد در چهاردهمین نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان یزد که با حضور وزیر دادگستری برگزار شده بود تاکید کرده بود که از سال گذشته تاکنون بیش از 17 هزار شغل در استان یزد ایجاد شده است. ( لینک کامل خبر)

با بررسی آمارهای ارائه شده از سوی استاندار یزد به راحتی می توان از عدم تطابق این آمارها با یکدیگر آگاهی یافت زیرا در صورتی که روزانه در استان یزد 9 شغل ایجاد شده باشد در پایان سال باید شاهد 3285 شغل جدید در استان باشیم که با آمار 17 هزار نفری استاندار محترم همخوانی ندارد!.

از سوی دیگر وضعیت اقتصادی استان بخصوص در حوزه نرخ بیکاری روندی را نشان می دهد که گویای آن است که صنعتی ترین استان کشور در آستانه بحران فراگیر بیکاری قرار گرفته است. روند نرخ بیکاری استان یزد در سال‌های 94- 1384 در نمودار فوق نشان داده شده است همان گونه که مشاهد می‌شود استان یزد همواره دارای نرخ های بیکاری کمتر از میانگین کشوری بوده و در سال‌های چون 1387 و 1390 کمترین نرخ بیکاری در کشور را دارا بوده است اما در سال‌های اخیر نرخ بیکاری در استان روند صعودی به خود گرفته و حتی از میانگین کشوری نیز فراتر رفته است.

نرخ بیکاری از 6/5 درصد در سال 1392 به 11/2 درصد در سال 1394 رسیده است که نشان دهنده افزایش تقریبا دو برابری بیکاری در استان یزد در دولت تدبیر و امید است. (لینک کامل خبر)

طبق جدیدترین گزارش منتشرشده از سوی مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری استان یزد در سال 95 نیز برابر 12/8 درصد اعلام شده است که نسبت به سال قبل بازهم با رشد 1/6 درصدی همراه بوده است. (لینک کامل خبر)

استان یزد در حالی این میزان بیکاری را تجربه می کند که نرخ بیکاری در کل کشور 12/4 درصد اعلام شده است و از این رو نرخ بیکاری در استان یزد از میانگین نرخ بیکاری کشور فراتر رفته و در جایگاه یازدهم از نظر بیشترین نرخ بیکاری در بین سایر استان‌های کشور قرار دارد.

با وجود این آمارهای ارائه شده از سوی مراجع رسمی بهترین ملاک قضادت برای تعیین میزان موفقیت دستگاه های مرتبط با حوزه اشتغال و بیکاری، مردم هستند زیرا افکار عمومی به خوبی قابلیت درک شرایط موجود را دارد و بهتر از هر کسی می توانند تحلیل کنند که تا چه میزان اقدامات در حوزه اشتغال و رفع بیکاری مردم صورت گرفته است. سال 95 را می توان یکی از پرکارترین روزهای مامورین و نگهبانان استانداری یزد دانست زیرا حجم اعتصابات و تجمعات مردمی در اعتراض به شرایط موجود به حدی بوده است که از ان می توان ه تجمعات همه روزه و بی سابقه در تاریخ استان نام برد.

با وجود آمارهای رسمی مرکز آمار ایران در خصوص روند روبه رشد بیکاری در صنعتی ترین استان کشور که در مراحلی رشد دو برابری داشته است می توان از تناقض در اظهارات استاندار یزد و واقعیت های موجود در جامعه پرده برداشت؛ تناقضاتی که به نظر می رسد اهداف سیاسی و انتخابتی در ان دخیل بوده و در اظهار نظرها و چشم بستن بر واقعیت های جامعه موثر بوده است.

انتهای پیام/آ

یزد رسا




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.