Skip to Content

رييس اداره نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي اداره كل دامپزشكي استان يزد هشدار داد:

تخم مرغ هاي بدون نشان، سلامت مردم را نشانه گرفته اند


با تلاش و نظارت پیگیر پرسنل دامپزشکی استان یزد با گذشت مدت 4 سال از زمان شروع طرح، همچنان تمامی تخم مرغ های توليدي استان یزد داراي نشان هستند. رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذايي اداره کل دامپزشکی استان یزد با توجه به فصل تابستان و سريع الفساد بودن تخم مرغ در اين فصل، ضمن اعلام این خبر گفت: طرح نشانه گذاری تخم مرغ شامل درج نشان تولید کننده و تاریخ تولید بر روی تخم مرغ های تولیدی استان یزد در آبان ماه 1388 به منظور ارتقاء سطح بهداشت، کیفیت تولید و رعایت حقوق مصرف کنندگان آغاز شد. دکتر محمد رضا صادقپور افزود: این طرح با استقرار دستگاه های جت پرینت، در کلیه واحدهای تولید تخم مرغ و کنترل و پایش ماهیانه تخم مرغ های عرضه شده در تمامی شهرستان ها و نیز پیگیری موارد تخلف از طریق نظارت مستمر بر فروشگاه ها و مراکز عرضه تخم مرغ به صورت کامل در سطح استان اجرایی شد. وی در پایان ضمن اشاره به اين نكته كه بهترين زمان مصرف تخم مرغ در دماي اتاق (25 درجه سانتيگراد) حداكثر يك هفته و داخل يخچال (4 درجه) يك ماه مي باشد، از مردم خواست از خرید و مصرف تخم مرغ های فاقد نشان خودداری نموده، هنگام خريد به تاريخ توليد تخم مرغ توجه نمايند و در صورت مشاهده تخلف مراتب را به شبکه های دامپزشکی شهرستان ها اطلاع دهند.  

با تلاش و نظارت پیگیر پرسنل دامپزشکی استان یزد با گذشت مدت 4 سال از زمان شروع طرح، همچنان تمامی تخم مرغ های توليدي استان یزد داراي نشان هستند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذايي اداره کل دامپزشکی استان یزد با توجه به فصل تابستان و سريع الفساد بودن تخم مرغ در اين فصل، ضمن اعلام این خبر گفت: طرح نشانه گذاری تخم مرغ شامل درج نشان تولید کننده و تاریخ تولید بر روی تخم مرغ های تولیدی استان یزد در آبان ماه 1388 به منظور ارتقاء سطح بهداشت، کیفیت تولید و رعایت حقوق مصرف کنندگان آغاز شد.

دکتر محمد رضا صادقپور افزود: این طرح با استقرار دستگاه های جت پرینت، در کلیه واحدهای تولید تخم مرغ و کنترل و پایش ماهیانه تخم مرغ های عرضه شده در تمامی شهرستان ها و نیز پیگیری موارد تخلف از طریق نظارت مستمر بر فروشگاه ها و مراکز عرضه تخم مرغ به صورت کامل در سطح استان اجرایی شد.

وی در پایان ضمن اشاره به اين نكته كه بهترين زمان مصرف تخم مرغ در دماي اتاق (25 درجه سانتيگراد) حداكثر يك هفته و داخل يخچال (4 درجه) يك ماه مي باشد، از مردم خواست از خرید و مصرف تخم مرغ های فاقد نشان خودداری نموده، هنگام خريد به تاريخ توليد تخم مرغ توجه نمايند و در صورت مشاهده تخلف مراتب را به شبکه های دامپزشکی شهرستان ها اطلاع دهند.

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.