آیت الله اعرافی امام جمعه میبد در پیامی گلایه آمیز خطاب به مسئولان میبد درباره وضعیت نامساعد بیت حضرت آیت العظمی حایری مهرجردی، نارضایتی خود را از وضع موجود اعلام داشتند.
به گزارش میبد آدینه ، متن پیام ایشان به این شرح است:
بسته تعالی
فرماندار محترم ( اید الله ) ، آقای مهندس علیرضا فلاح ، شورای محترم میبد ، شهرداری محترم میبد ، میراث فرهنگی ، هیئت امنای امام زاده خدیجه خاتون (ع)
با سلام و احترام ، همانطور که بارها عرض کرده ام و البته کمتر اقدامی شاهد بوده ام ، این بیت شریف به مؤسس بزرگترین حوزه جهان تشیع ، قم و استاد امام راحل قدس سره تعلق دارد ؛ هرجا از چنین میراث و گنج نهان و نگین درخشان برخوردار بود ، خاک آن را طوطیای چشم می کردند و آن را عزیز می داشتند و ما کوتاهیها کرده ایم.
این بیت باید چونان خورشید در جهان و ایران و استان بدرخشد و بصورت پایگاه بزرگ توریزم دینی و فرهنگی و اجتماعی درآید و به میبد و یزد و ایران هویت ایمانی و اخلاقی و فرهنگی ببخشد و این ظرفیت نقد نخواهد شد جز با نگاهی بالاتر از وضع موجود و با رویکردی راهبردی و کلان .
امیدوارم این آخرین بار باشد که بنده در این خصوص دردمندانه و سوگمندانه سخن می گویم و قلم می زنم.
مطمئناً این آرزو جز با همت مردم عزیز و اهالی شریف مهرجرد و مسئولان محترم میبد و عنایت و همکاری مسئولان ارجمند استان و نیز تهیه طرح جامع و فراگیر ، میسر نخواهد شد.
بنده نیز در انتظار و ارائه طرح و اقدام عملی در سال جاری هستم و آماده همه گونه همکاری در سطح کشور و استان و شهرستان هستم.
با سپاس
اعرافی – امام جمعه میبد