Skip to Content

رئیس بیمارستان میبد:

بحث آموزشی شدن بیمارستان را با جدیت پیگیری می کنیم/ با پیگیری نماینده مجلس ۱۵ میلیارد اعتبار دولتی برای فاز دو توسعه بیمارستان میبد اختصاص یافت


دکتر فرح زادی با بیان اینکه فاز ۲ توسعه بیمارستان میبد تاکنون خیرساز بوده است، گفت: با پیگیری‌های نماینده مردم میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی ، ۱۵ میلیارد تومان کمک دولتی نیز برای تکمیل آن اختصاص یافته‌ است.

به گزارش میبدخبر، جمعی از خبرنگاران رسانه های شهرستان میبد در برنامه بازدید و هم اندیشی اصحاب رسانه با مدیران بیمارستان میبد شرکت کردند.این گروه از خبرنگاران ابتدا از بخش عفونی بیمارستان بازدید و با تنی چند از بیماران در خصوص کیفیت ارائه خدمت در بیمارستان گفتگو نمودند.

دکتر محمدهادی فرح‌زادی در جریان بازدید خبرنگاران از فضاهای ساختمانی و امکانات بیمارستان میبد افزود: دستگاه آندوسکوپی ستون فقرات فقط در مراکز درمانی چند استان محدود کشور وجود دارد و تامین این تجهیزات برای بیمارستان میبد، امکان ترمیم ستون فقرات و عمل جراحی دیسک مهره‌ای بدون نیاز به جراحی باز را فراهم آورده است.

وی از تجهیز این واحد درمانی به دستگاه آندوسکوپی ستون فقرات و تجهیزات مورد نیاز جراحی اعصاب خبرداد و گفت: این تجهیزات با هزینه یک میلیارد تومان توسط یکی از خیران سلامت شهرستان خریداری و در اختیار این بیمارستان قرار گرفته است.

رئیس بیمارستان میبد از مجهز شدن فاز ۲ بیمارستان در آینده به اورژانس استاندارد ،  آی سی یو و سی سی یو ، آنژیوگرافی با آی سی یو جراحی قلب و همچنین افزایش فضای اورژانس از ۳۵۰ متر مربع به یک هزار و ۳۰۰ متر مربع و از ۲۲ تخت به ۴۰ تخت خبرداد.

فرح زادی با بیان اینکه فاز ۲ توسعه بیمارستان میبد تاکنون خیرساز بوده است ادامه داد: با پیگیری‌های نماینده مردم میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی ، ۱۵ میلیارد تومان کمک دولتی نیز برای تکمیل آن اختصاص یافته‌ است.
 
رئیس بیمارستان میبد با بیان اینکه حمایت آیت الله اعرافی و پیگیری نماینده مجلس و فرماندار ما را برای به نتیجه رساندن بحث آموزشی شدن بیمارستان میبد مصمم تر کرده است گفت : با امکانات خوبی که در طبقه سوم فاز یک توسعه شامل کلاس های آموزشی ، کتابخانه ، رختکن ، اتاق های استراحت و سالن آی تی مهیا شده است و اعلام حمایت های خیرین و مسئولین شهرستان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی امیدواریم بحث آموزشی شدن بیمارستان به سرعت به نتیجه برسد.
 
وی در پایان وی حضور پزشکان عضو هیات علمی و باسابقه در شهرستان ، افزایش اعتبارات بیمارستان و اختصاص اعتبارات و تجهیزات اموزشی ،امکان اموزش و مهارت اموزی پرسنل ،ارتباط مناسب و اثربخش با دانشکده ها و سایر مراکز علمی و اجرای طرح های پژوهشی و آموزشی را از جمله مزایایی آموزشی شدن بیمارستان برشمرد.
انتهای پیام/



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.