Skip to Content

آیت الله اعرافی:

بالا رفتن سن ازدواج و کاهش جمعیت در کشور یک فاجعه است/ امسال در پروژه‌ها، اولویت سلامت و بهداشت و درمان مدنظر باشد


امام‌جمعه میبد گفت: اینکه ده میلیون جوان در کشور سن ازدواجشان گذشته است نگران‌کننده است چراکه موجب فشارهای روحی به جوانان و ایجاد آسیب‌های اجتماعی می‌شود که عزم همگانی در خانواده‌ها، دستگاه‌ها و مؤسسات و نهادهای مردمی را می‌طلبد و باید نهضتی برای ازدواج آسان، به موقع و درست رواج پیدا کند.

به گزارش میبدخبر، شورای اداری شهرستان میبد با حضور امام‌جمعه، نماینده مردم میبد در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و مدیران دستگاه‌ها درمصلی آیت‌الله اعرافی برگزار شد.

آیت‌الله اعرافی در این نشست با گرامی داشت دفاع مقدس، دفاع مقدس را فصل درخشان در تاریخ ایران و اسلام خواند و گفت: ملت ایران توانست در جنگ نابرابر بعد از چند قرن، برای اولین بار از هویت و تمامیت ارضی خود در برابر هجوم دشمن صیانت کند.

امام‌جمعه میبد بابیان اینکه ما در چند قرن قبل تا عصر دفاع مقدس بارها کشورمان در هجوم بیگانگان به دلیل ضعف و سستی حاکمان تجزیه‌شده بود افزود: دربعد اسلامی هم ما بعد از عاشورا جنگی که این‌همه ارزش‌های الهی، ایثار، عظمت، شکوه و ارزش‌های بزرگ الهی و انسانی در آن متجلی شود نداشتیم.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور تصریح کرد: دفاع مقدس که نمودی از عاشورای سالار شهیدان بود؛ افسانه‌ها و اسطوره‌های خیالی و تاریخی را جلوی چشم ما متجلی کرد.

وی با اشاره به فرمایشات امام راحل مبنی بر اینکه ما با دفاع مقدس ارزش‌های الهی و انقلاب را در جهان گستراندیم گفت: دفاع مقدس نقشه عالم را تغییر داد و انقلاب را در جهان گسترش داد و به همه مظلومان عالم در برابر غداران و ستم‌پیشگان عالم جرئت بخشید.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی شور و گوهر حماسی را ذات ملت ایران دانست که در دفاع مقدس جلوه‌های بی‌نظیری را خلق کرد و بعد از امام راحل، خانواده‌های شهدا و ایثارگران و جانبازان و آزادگان سهامدار انقلاب شدند.

آیت‌الله اعرافی تصریح کرد: امروز وظیفه همه ماست که پیام و رسالت و روح و شجاعت و ایثار ازخودگذشتگی که در دفاع مقدس تجلی کرد به نسل امروز منتقل کنیم.

امام‌جمعه میبد بابیان اینکه روح دفاع مقدس، کاروتلاش و بن‌بست شکنی است افزود: همه مسئولین ادارات باید میراث ارزش‌های متعالی و ایثار را باروح جهادی و انقلابی در مسیر برداشتن مشکلات از دوش مردم و فراهم کردن زمینه‌های اخلاق، فرهنگ، معنویت، آسایش و آزادگی به‌کارگیرند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در ادامه با تأکید بر تحقق اولویت‌های سال 99 در فرصت باقیمانده از سال گفت: چه طرح‌های جاری و متعارف چه اولویت‌ها به هر شکلی که است و بدون هیچ بهانه‌ای باید تحقق پیدا کند.

امام‌جمعه میبد بابیان اینکه برقراری ارتباطات برای گشودن آفاق جدید پروژه‌های نو باید در بین مسئولین قوی باشد گفت: وحدت و همگرایی دستگاه‌ها برای پیشبرد کار باید بیشتر شود.

آیت‌الله اعرافی تصریح کرد: حل مشکلات صنایع نیمه‌تمام و دارای مشکل باید در صدر اولویت‌ها قرار و گره صنعت، تولید و اشتغال بدون معطلی در سال جهش تولید باید گشوده شود.

 

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تأسف از بالا رفتن سن ازدواج هم گفت: بالا رفتن سن ازدواج و کاهش جمعیت در کشور یک فاجعه است.

وی افزود: اینکه ده میلیون جوان در کشور سن ازدواجشان گذشته است نگران‌کننده است چراکه موجب فشارهای روحی به جوانان و ایجاد آسیب‌های اجتماعی می‌شود که عزم همگانی در خانواده‌ها، دستگاه‌ها و مؤسسات و نهادهای مردمی را می‌طلبد و باید نهضتی برای ازدواج آسان، به موقع و درست رواج پیدا کند.

 عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به شکل‌گیری صندوق تعاون اجتماعی هم گفت، دراصل هدف از راه‌اندازی این صندوق غیر از حرکت‌های مواسات و کمک‌های خیری خود مردم است که افرادی که به مشکل برمی‌خورند را با کمک این صندوق به ریل درآمدزایی و کسب کار برگردانیم.

وی با اشاره به آموزش در شرایط کرونا در آموزش و پرروش، دانشگاه و حوزه گفت: شرایط کرونا زمینه را برای استفاده از ابزارهای نو و فناوری‌های پیشرفته و فضای مجازی فراهم کرده است اما درعین‌حال فضای کرونایی روابط اجتماعی را تضعیف کرده و رابطه مستقیم علمی و اخلاقی استاد و شاگر و فضای آموزشی را تحت الشاع قرارداده است.

امام‌جمعه میبد افزود: آموزش‌وپرورش باید تدابیری بیندیشد که نشاط علمی عمق و مسائل اخلاقی و تربیتی افزایش پیدا کند و این وضعیت که تا آخر سال ادامه دارد دانش آموزان ما در فضای مجازی هضم نشوند و تعامل عملی در فضای مجازی کاهش پیدا نکند.

آیت‌الله اعرافی از معلمان، مربیان، مدیران و مدیران و اساتید دانشگاه و حوزه ضمن قدردانی خواست؛ آسیب‌های فضای کرونایی که عبارت از کاهش ارتباطات اجتماعی، نشاط علمی و ضعف ارتباطات علمی و روحی در فضای آموزشی را معالجه کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور از همه سپاه سلامت اعم از پزشک، پرستار، بهورز و کار و مدیران بهداشت و درمان که هم شهید دادند و هم آسیب دیدند قدردانی کرد و گفت: سپاه سلامت برای ما عزیزند و باید روند سلامت جامعه را محکم و با شجاعت ادامه دهند و مردم هم باید فرهنگ سلامت و بهداشت را عمق بدهند و آموزش‌وپرورش، خانواده‌ها، صنعت و مشاغل و اصناف ما شاخص‌ها، معیارها و شیوه‌نامه‌های سلامت را مهم بشمارند و تلاش شود جریان زندگی و رشد فرهنگی اقتصادی و اجتماعی لطمه نبیند.

وی حمایت از دستگاه بهداشت و درمان را وظیفه عمومی دانست و گفت: امسال در پروژه‌ها، اولویت سلامت و بهداشت و درمان مدنظر باشد و توسعه فضای بیمارستان، تکمیل پروژه‌ها و حمایت از امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری پروژه‌ها هم موردتوجه باشد.

امام‌جمعه میبد با اشاره به بحث مهاجران و غیربومی هم گفت: مهاجران چه بومی و چه غیربومی سرمایه‌هایی هستند که اگر کنترل شوند مایه برکت و در صورت بی‌توجهی عده‌ای از آن‌ها موجب آسیب‌های اجتماعی می‌شوند.

وی تصریح کرد: همانطور که در مسائل کنکور و خیری اول هستیم باید تلاش کنیم درمسائل فرهنگی و اخلاقی شهر هم با رعایت سلامت زیست و حجاب و عفاف در نشاط و اخلاق انسانی و اسلامی هم دارای جایگاه باشیم.

وی بر رسیدگی مناطق روستاها و مناطق پیرامون شهر و بخش‌ها به‌ویژه ندوشن هم تاکید کرد و گفت: باوجود همه مشکلات و سختی‌ها، گام‌های خوبی در منطقه ندوشن برداشته‌شده است.

 

در ابتدای این نشست هم دکترمیرمحمدی نماینده مردم میبد و تفت و فرماندارمیبد هم به بیان اقدامات انجام‌شده و همچنین مشکلات شهرستان در حوزه‌های مختلف به بیان نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

 



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.