Skip to Content

معاون دادگستري يزد خبر داد

ایران خطرناک ترین کشور در رانندگی جاده‌ای است/هر ۱۹ دقیقه یک کشته


"سید علی اصغر رفاهی" در همایش "فرهنگ رانندگی و قانون‌گریزی، رانندگی تهاجمی" در دانشگاه یزد که با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه یزد برگزار شد، افزود: طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی سالانه در سراسر جهان سوانح رانندگی منجر به مرگ حدود ۱٫۲ میلیون نفر و مصدومیت و معلولیت ۲۰ تا ۵۰ میلیون نفر می‌شود. وی خاطرنشان کرد: همه ساله در ایران تصادفات جاده‌ای باعث مرگ بیش از ۲۰ هزار نفر و مصدومیت و معلولیت ۳۰۰ هزار نفر دیگر می‌شود به نحوی که در  هر ۱۹ دقیقه یک نفر در جاده‌های کشور جان می‌سپارد و در هر دو دقیقه، خبر مصدومیت جدی و حتی معلولیت مادام‌العمر یک نفر بر اثر حوادث جاده ای دریافت می‌شود. رفاهی اظهار کرد: مرگ و میرهای ناشی از سوانح رانندگی سالانه ۶ میلیارد دلار هزینه بر اقتصاد ایران تحمیل می‌کند که معادل بیش از پنج درصد تولید ناخالص ملی کشور است. این مسئول گفت: با توجه به گزارش سازمان پزشکی قانونی کشور در ۱۰ سال گذشته ۲۳۵ هزار و ۵۰ نفر در اثر تصادفات رانندگی در کشور جان باخته‌اند و  دو میلیون و ۲۲۱ هزار  نفر مجروح شده‌اند در حالیکه تعداد کشته شدگان سوانح هوایی در ۱۰ سال گذشته فقط ۹۸۶ نفر بوده است. وی ادامه داد: برابر مباحث علم جرم‌شناسی در امر مبارزه با جرائم و انحرافات و آسیب‌های اجتماعی، زمانی موفقیت حاصل می‌شود که به امر تعقیب متهمان و به مجازات رساندن مجرمان و پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب‌های اجتماعی همزمان پرداخته شود. رفاهی پیشگیری از وقوع جرم را شامل پیشگیری‌های فرهنگی اجتماعی، وضعی امنیتی و حقوقی قضایی دانست و ابراز کرد: در پیشگیری فرهنگی اجتماعی تلاش می‌شود تا مردم به سمت جرائم و انحرافات کشانده نشوند و ۷۰ درصد کار پیشگیری مدنظر است. وی عنوان کرد: پیشگیری‌های فرهنگی اجتماعی شامل اصلاح نگرش‌ها، مدیریت نیازها و نهادینه‌سازی ارزش‌ها و هنجارها، تقویت نظارت و کنترل اجتماعی و توانمندسازی اصلاح و هدایت، تحکیم و تقویت نهادهای اجتماعی در پیشگیری از وقوع جرم و مدیریت امور فرهنگی است. معاون پیشگیری از وقوع جرم استان بیان کرد: پیشگیری‌های وضعی امنیتی و انتظامی برای افراد در معرض خطر و آسیب چاره‌اندیشی می‌کند و در این شیوه ۴۰ درصد کار پیشگیری صورت می‌گیرد. رفاهی افزود: در پیشگیری‌های حقوقی قضایی نیز موضوع پیشگیری از تکرار جرم مد نظر قرار می‌گیرد و ۱۰ درصد از هدف پیشگیری از وقوع جرم به حساب می‌آید. منبع: ایسنا

"سید علی اصغر رفاهی" در همایش "فرهنگ رانندگی و قانون‌گریزی، رانندگی تهاجمی" در دانشگاه یزد که با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه یزد برگزار شد، افزود: طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی سالانه در سراسر جهان سوانح رانندگی منجر به مرگ حدود ۱٫۲ میلیون نفر و مصدومیت و معلولیت ۲۰ تا ۵۰ میلیون نفر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: همه ساله در ایران تصادفات جاده‌ای باعث مرگ بیش از ۲۰ هزار نفر و مصدومیت و معلولیت ۳۰۰ هزار نفر دیگر می‌شود به نحوی که در  هر ۱۹ دقیقه یک نفر در جاده‌های کشور جان می‌سپارد و در هر دو دقیقه، خبر مصدومیت جدی و حتی معلولیت مادام‌العمر یک نفر بر اثر حوادث جاده ای دریافت می‌شود.

رفاهی اظهار کرد: مرگ و میرهای ناشی از سوانح رانندگی سالانه ۶ میلیارد دلار هزینه بر اقتصاد ایران تحمیل می‌کند که معادل بیش از پنج درصد تولید ناخالص ملی کشور است.

این مسئول گفت: با توجه به گزارش سازمان پزشکی قانونی کشور در ۱۰ سال گذشته ۲۳۵ هزار و ۵۰ نفر در اثر تصادفات رانندگی در کشور جان باخته‌اند و  دو میلیون و ۲۲۱ هزار  نفر مجروح شده‌اند در حالیکه تعداد کشته شدگان سوانح هوایی در ۱۰ سال گذشته فقط ۹۸۶ نفر بوده است.

وی ادامه داد: برابر مباحث علم جرم‌شناسی در امر مبارزه با جرائم و انحرافات و آسیب‌های اجتماعی، زمانی موفقیت حاصل می‌شود که به امر تعقیب متهمان و به مجازات رساندن مجرمان و پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب‌های اجتماعی همزمان پرداخته شود.

رفاهی پیشگیری از وقوع جرم را شامل پیشگیری‌های فرهنگی اجتماعی، وضعی امنیتی و حقوقی قضایی دانست و ابراز کرد: در پیشگیری فرهنگی اجتماعی تلاش می‌شود تا مردم به سمت جرائم و انحرافات کشانده نشوند و ۷۰ درصد کار پیشگیری مدنظر است.

وی عنوان کرد: پیشگیری‌های فرهنگی اجتماعی شامل اصلاح نگرش‌ها، مدیریت نیازها و نهادینه‌سازی ارزش‌ها و هنجارها، تقویت نظارت و کنترل اجتماعی و توانمندسازی اصلاح و هدایت، تحکیم و تقویت نهادهای اجتماعی در پیشگیری از وقوع جرم و مدیریت امور فرهنگی است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم استان بیان کرد: پیشگیری‌های وضعی امنیتی و انتظامی برای افراد در معرض خطر و آسیب چاره‌اندیشی می‌کند و در این شیوه ۴۰ درصد کار پیشگیری صورت می‌گیرد.

رفاهی افزود: در پیشگیری‌های حقوقی قضایی نیز موضوع پیشگیری از تکرار جرم مد نظر قرار می‌گیرد و ۱۰ درصد از هدف پیشگیری از وقوع جرم به حساب می‌آید.

منبع: ایسنا




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.