Skip to Content

افزایش 60 درصدی ظرفیت تولید کاشی و سرامیک در استان یزد!

آیا بحران حاکم بر کاشی و سرامیک استان یزد واقعیت ندارد؟!


حال سوال اینجاست که افزایش 42 واحد تولیدی کاشی و سرامیک به 58 واحد تولیدی قبلی که با مشکلات عدیده اقتصادی مواجهند، «ایجاد تحرک در تولید استان»‌ محسوب می‌شود و یا تمام بحث و سخنانی که درباره رکود بر بازار کاشی و سرامیک مطرح می‌شود، عاری از حقیقت است؟!

چند روز قبل رییس اداره صنعت، معدن و تجارت استان یزد در حاشیه بازدید از واحد کاشی و سرامیک آریا گفت: تولید سالانه ۲۵۰ میلیون متر مربع کاشی و سرامیک در ۵۸ واحد تولیدی فعال و اشتغال ۱۶ هزار نفر از افتخارات استان یزد می‌باشد.

به گزارش "میبدخبر" به نقل از میبدما، محمد رضا علمدار یزدی در این گفتگو خاطرنشان ساخته:‌ ۴۲ واحد با پیشرفت ۵۰ تا ۹۹ درصد در استان یزد در حال ساخت است که با بهره برداری از آنها ۱۵۰ میلیون متر مربع به ظرفیت تولید کاشی و سرامیک کشور اضافه می‌گردد.

T2925847-4491871

به عبارت ساده‌تر کارخانجات کاشی و سرامیکی که از ابتدا تاکنون در استان یزد ایجاد شده‌اند، سالانه ۲۵۰ میلیون متر مربع کاشی و سرامیک در این استان تولید می‌کنند اما واحدهای کاشی و سرامیکی که با چراغ سبز اداره صنعت، معدن و تجارت استان یزد در حال شکل گیری است، قرار است ۱۵۰ میلیون مترمربع به آن ۲۵۰ میلیون متر مربع قبلی اضافه کنند.

این یعنی آنکه با بهره‌برداری از این واحدهای تولیدی، ۶۰ درصد به ظرفیت تولید کاشی و سرامیک استان یزد اضافه خواهد شد.

این آمار و ارقام در حالی است که طی سالهای اخیر، کارخانجات کاشی و سرامیک استان یزد با بحران کم‌سابقه‌ای مواجه شده‌اند و رکود حاکم بر بازار باعث افت فروش و دپوی بی‌سابقه محصولات این واحدهای تولیدی و نیز تعطیلی خطوط تولید و حتی تعدیل کارگران برخی از این واحدها شده است.

Image 4

با این حساب معلوم نیست که چرا متولیان صنعت استان یزد به جای چاره‌اندیشی بحران کنونی، نظاره‌گر افزایش ۶۰ درصدی تولیدات کاشی و سرامیک هستند.

این در حالی است که رییس اداره صنعت، معدن و تجارت استان یزد مرداد ماه امسال در گفتگو با خبرنگار مهر خاطرنشان ساخته بود:‌ پیش‌بینی‌های صورت گرفته در استان یزد نشان از بروز مشکلات جدی در آینده برای صنعت کاشی و سرامیک دارد.

وی گفته بود: عدم همکاری سیستم بانکی با این گروه صنعتی و مشکل تامین نقدینگی همچنین عدم گسترش بازار موجود و کشف بازارهای جدید صادراتی محصولات تولیدی، مشکلات عدیده ای را برای این گروه صنعتی رقم خواهد زد.

علمدار در آن گفتگو ابراز امیدواری کرده بود که با ایجاد تحرک در تولید استان، بتواند قدم‌های بلند و موثری را به سوی موفقیت بردارد.

حال سوال اینجاست که افزایش ۴۲ واحد تولیدی کاشی و سرامیک به ۵۸ واحد تولیدی قبلی که با مشکلات عدیده اقتصادی مواجهند، «ایجاد تحرک در تولید استان»‌ محسوب می‌شود و یا تمام بحث و سخنانی که درباره رکود بر بازار کاشی و سرامیک مطرح می‌شود، عاری از حقیقت است؟!




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.