Skip to Content

دکتر کامران باقری لنکرانی، وزیر اسبق وزارت بهداشت دولت نهم

انتخابات بیست و چهارم باید گفتمان مقاومت و امید باشد+ تصویر


حامیان دکتر جلیلی شنبه شب با دعوت از دکتر کامران باقری لنکرانی اولین ستادی بودند که میتینگ تبلیغاتی انتخابات را در میبد رونق بخشیدند.

به گزارش خبرنگار میبد خبر: اولین ستادی که شب نشینی های انتخاباتی را در میبد رونق بخشید ستاد حامیان دکتر جلیلی بود.  حامیان دکتر جلیلی شنبه شب با دعوت از دکتر کامران باقری لنکرانی اولین ستادی بودند که میتینگ تبلیغاتی دکتر جلیلی را کامل کردند. با وجود اینکه ساعت مراسم 10شب اعلام شده بود مراسم از ساعت 11شب در مسجد امام زاده سید صدرالدین قنبر میبد با حضور ایشان آغاز شد.

خلاصه ای از سخنان دکتر کامران باقری لنکرانی درباره فضای انتخاباتی در ذیل برای مخاطبان گرامی آورده شده است:

وزیر اسبق وزارت بهداشت و درمان دولت نهم در ابتدای جلسه از مرحوم یحیی زاده یادی کرد و  وی را اسوه ساده زیستی، تعبد و تقوای الهی معرفی نمود و یحیی زاده را جزو معدود نمایندگانی دانستند که در زمان وزارتش هیچ وقت تقاضایی شخصی مطرح نکرد و در رسیدگی به مشکلات مردم دیگر حوزه های انتخابیه که در مسئولیتش نبود کوتاهی نمی کرد.

دکتر لنکرانی سپس با اشاره به اینکه بعضی از عبادات اگر ترک شد بعدا می شود قضای آن را به جای آورد مانند نماز و روزه، به فریضه شرکت در انتخابات اشاره کرد و آن را یک عبادات اجتماعی ای که  تجدید پذیر و تکرار پذیر نیستند معرفی و افزود: به همین خاطر تکالیف اجتماعی اسلام سخت تر از تکالیف فردی است. در این صحنه ما چه وظیفه ای داریم؟ یکی از چیزهایی که به ما کمک می کند این است که بدانیم وظیفه دولت اسلامی چیست؟ دولت اسلامی باید برای مشکلات افراد جامعه راه حل بیابد. البته وظیفه همه دولت هاست. دولت اسلامی باید به مردمش خدمت کند و شرایطی فراهم کند تا آنها در راه و آرامش باشند. اما آیا همه وظیفه دولت این است.

دولت اسلامی فرقش با بقیه دولت ها این است که فقط مسئول امور دنیوی مردمش نیست. وظیفه اش این است که جامعه به سمت دینداری با شتاب بیشتری حرکت کند. ما امروز در حالی به 24 خرداد نزدیک می شویم که می خواهیم رئیس دولت را انتخاب کنیم. بر این اساس باید حجت شرعی داشته باشیم. یعنی بین کاندیداها بهترین را بشناسیم و به بهترین رای بدهیم. باید شاخص ها را بشناسیم و طبق آنها عمل کنیم. در قرآن یکی از افرادی که لعنت شده است ابولهب عموی پیامبر است. در منطق قرآن، شاخص محوری است. بنابراین ما در این صحنه باید به دنبال شاخص بگردیم. تمام هشت نفر افرادی هستند که شورای نگهبان آنها را تایید کرده است. برای تشخیص اصلح باید وظایف دولت را بشناسیم تا بدانیم که کاندیداهای ما قادر به انجام آن است یا خیر. اگر کسی مدام دعوت به من کرد نمی تواند شاخص باشد. باید رویکردهایش مورد بررسی قرار بگیرد. امروزه ما با چالش اقتصادی به عنوان مهم ترین چالش روبروی دولت یازدهم مواجه هستیم. باید ببینیم که نامزدها با چه رویکردی به مقابله با این چالش می روند. اگر کاندیدای گفت برای حل این مشکلات اقتصادی ما باید مشکلات بین المللی مان را حل کنیم این حرف متاسفانه یک نگاه ساده انگارانه است. هنگامی که با دشمنی ناجوانمرد روبرو هستیم که می خواهد هرگونه که می تواند به ما ضرر و ضربه بزند آیا در برابر این دشمن که نامردی در ذاتش نهفته است و با اساس انقلاب مشکل دارد کوتاه آمدن تلقی ساده ای نیست. دشمن فشارش را مضاعف خواهد کرد. راه سامان دادن کشور اقتصاد مقاومتی است. که یک ضرورت هوشمندانه برای کشور است. در این اقتصاد مقاومتی هدف شناخت ظرفیت های داخلی و استفاده از آنها برای حل مشکلات است. ما منابع بزرگ انسانی و طبیعی داریم. ما در مرحله توسعه تجارت زمینه های بسیار زیادی داریم که باید از آنها استفاده کنیم. امروزه ما می توانیم از قدرت های بزرگی که در آسیا، آفریقا و ... به وجود آمده اند استفاده کنیم.

انتخابات بیست و چهارم باید گفتمان مقاومت و امید باشد. ما باید راه حل های اقتصادی را دنبال کنیم و از این ظرفیت هایی که داریم استفاده کنیم و این شدنی است.

آقایان و خانم ها حواستان جمع باشد مدل مطلوب خداوند، مدل ترکیه نیست. مدل الهی مدلی است که در آن اساس، احکام الهی است.  نباید رشد اقتصادی به هر نحوی صورت گیرد. ترکیه نمونه بارز این امر است. نتیجه اش شکاف طبقاتی وشورش های اجتماعی است.

ما در انتخابات یازدهم هوشمندانه، مؤمنانه و با لحاظ کردن همه شاخص ها و ملاک ها اصلح را انتخاب می کنیم. ما آقای دکتر جلیلی را معرفی می کنیم چون ایشان را نماد گفتمان مقاومت می دانیم. زیرا که ایشان بیش از دیگران بر ارزش های انقلاب پافشاری می کند.

یکی از تخریب ها این است که ایشان جزو جریان انحرافی است. در طول تاریخ و آینده هم انحرافاتی به وجود آمده و می آید. انحراف زمانی به وجود می آید که شخص جدا از خدا، اسلام و ولایت فقیه برای خودش شأنی قائل شود. ما نگران انحراف در کسانی هستیم که مدام «منم، منم» می گویند و دعوت به خود می کنند. کسانی که نمی شود نقدشان کرد. انحراف برای جایی است که نقدپذیری در آنجا وجود نداشته باشد. ما در بعضی از اینها زمینه انحراف بسیار جدید می بینیم. انقلاب اسلامی ان شاء ا... عقبه 24 خرداد نود و دو را به سلامت پشت سر خواهد گذاشت. ما نگاهمان به انتخابات بازی شکست و پیروزی نیست.

در ادامه وی به سخنان رهبری اشاره ای داشته و با یادآوری رهنمودهای ایشان صحنه انتخابات را صحنه ادای تکلیف دانست و افزود: از خداوند باید بخواهیم که ان شاء ا... وظیفه هایمان را درست انجام دهیم و خدای متعال رئیس اداره مجریه ما را کسی قرار دهد که خوبی های رؤسای قبلی را داشته باشد.

بدترین بدی در مسئولیتی نداشتن سعه صدر است. امام علی (ع) ابزار رئیس بودن را داشتن سعه صدر می دانستند.

در پایان دکتر لنکرانی به آقایان جلیلی و حداد عادل بهترین نمره را در مناظره دیشب دادند.

لازم به ذکر است که دکتر لنکرانی وزیر بهداشت دولت نهم بودند و خود ایشان نیز جزو ثبت نام کنندگان در انتخابات یازدهم به حساب می آمدند. ایشان قبل از اعلام اسامی تعیین صلاحیت ها به نفع دکتر جلیلی صحنه  انتخابات را ترک کردند.

از حواشی این مراسم حضور گسترده کاندیداهای شورای شهر میبد از هر طیف و رسته ای بودند که از فرصت به وجود آمده به نحو احسن استفاده کردند.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.