Skip to Content


اقتصاد در چــاله دولت در توچـــال


اگر شما احساس می‌کنید حس خوبی ندارید و در «توچال» نیستند و در عوض تو چاله هستید، معلوم است سخنرانی اخیر بزرگوار را در جمع اصحاب رسانه نشنیده‌اید.

به گزارش میبد خبر، محمد زعیم‌زاده در روزنامه فرهیختگان نوشت: اگر فکر می‌کنید جناب روحانی حق ندارند که ست خاکستری رنگ برندشان رو بپوشند و در گرمای طاقت‌فرسا و بی‌امان تیرماه تهران که نه مفرح ذات است و نه ممد حیات و درست در میانه چموشی روزگار که تیر خلاص است به گل دختر بهار، در معیت تیمی از همراهان شامل وزیر محترم بهداشت که به سبک رضا عطاران کار خودش را کرده و تازه از سنگینی بار طرح تحول سلامت فراغت یافته است لَختی به خنکای توچال پناه ببرند سخت در اشتباهید.

ناگفته پیداست که اشتباه در اشتباه هم این است که چشم‌تان نگران تابلو‌های قیمت دلار چهارراه استانبول و طلا و سکه کریمخان باشد و انگشت‌تان روی دکمه F5  برای به‌روز‌رسانی سایت ایران خودرو و سایپا. تکلیف دلار را که مدت‌ها پیش جناب جهانگیری مشخص کردند و قیمت هر عکس سه در چهار آبراهام لینکلن را قاطعانه 4200 تعیین فرمودند و تاکید کردند که هر چه بالاتر از این دیدید و شنیدید اولا قاچاق است و ثانیا حباب. امان از حباب‌های قاچاقی که هر کجا می‌رویم از بازار کامپیوتر و موبایل تا لوازم خانگی و... رسوخ و نفوذ کرده‌‌اند و خلق‌ا... را در کف می‌گذارند. تکلیف سکه هم که خیلی وقت پیش مشخص شده بود. سه عزیز دل بزرگوار آمده‌اند و برای اینکه کسی دغدغه این دایره زرد رنگ بی‌قواره را نداشته باشد، 800  هزار‌تایش را پیش‌خرید کرده‌اند و خلاص!

قصه خودرو که از اینها هم غرور‌آفرین‌تر است، چون اگر مشکلات بالا به شیوه‌های سنتی قابل حل است، ماجرای خودرو کاملا با تکیه بر دانش روز و آخرین تکنولوژی‌ها حل و فصل شده است. روایت شده که شیر پاک خورده‌ای سایت وزارت صنعت را هک و 5000 خودرو لوکس خارجی را ثبت سفارش کرده بعد هم احتمالا مابقی جاهایی که باید هک می‌شده هک شده و سواری‌های از ما بهترون با همان دلار مشهور جناب معاون اول، وارد کشور شده‌اند و چه تکنولوژی خوب و به‌روز و دانش‌بنیانی که می‌تواند با اندکی کیبورد فرسایی 5000 خودروی لوکس را از بنادر شیخ‌نشین‌های اطراف به طرفه‌العینی به خیابان‌های شمال تهران بکشاند.  اصلا حالا ما که این تکنولوژی را داریم چه خوب می‌شود سایت یک بیمارستان را هم هک کنیم و این وسط که مساله جمعیت پر اهمیت شده مثلا 5000 بچه بیاوریم یا سایت چند دانشگاه خوب دنیا را هک کنیم و 5000 هزار مدرک درجه یک دکتری و... بگیریم و به برخی آقازاده‌ها بدهیم تا این همه رنج سفر نکشند و برای یک برگه کاغذ ضمانت میز مدیریت تا ینگه‌دنیا نروند و...

ببینید دولت کار خودش را کرده اما شما چطور؟ انصافا وقتی هفته گذشته تصاویر اطمینان‌بخش جناب روحانی، معاون اول محترم و رئیس دفتر بزرگوار را با لباس‌های اسپرت در حال تماشای بازی ایران و مراکش دیدید نباید مطمئن می‌شدید که همه‌چیز در امن و امان است تا حضرت استاد مجبور نشوند برای صدور این پیام رنج سفر تا «توچال» را بر خود هموار کنند؟

اگر شما احساس می‌کنید حس خوبی ندارید و در «توچال» نیستند و در عوض تو چاله هستید، معلوم است سخنرانی اخیر بزرگوار را در جمع اصحاب رسانه نشنیده‌اید که گفتند همه‌چیز در اقتصاد، سیاست، فرهنگ و الخ هماهنگ است و اگر اندک «دوشواری» هم هست به‌خاطر عملیات روانی است که باید شما رسانه‌ها حلش کنید.

از شوخی که بگذریم اگر ادبیات هپروتی و دور از مسائل اصلی مردم و نمایش رسانه‌ای تیم آشنای دولت برایتان ناآشناست، معلوم است پنج سال اول دولت را خوب رصد نکرده‌اید، در پنج سال اخیر هم ماجرا همین بود و در بر همین پاشنه می‌چرخید. دولت سعی می‌کرد در جریان مساله اصلی نباشد و مسئولیتی را هم برعهده نگیرد، اما حالا ماجرا فرق کرده، ایده دولت در گره زدن حل مشکلات و بستن با کدخدا به دیوار خورده است. رسانه‌های حامی دولت هم که سال‌ها تلاش می‌کردند در ساحت‌های مختلف فکری، فرهنگی، سیاسی غرب‌ستایی و غرب‌باوری را ترویج و تئوریزه کنند این روزها ترجیح می‌دهند تیتر و عکس‌شان موسیقی، فوتبال، سریال و... باشد. تئوریسین‌ها و عقول متصل و منفصل هم زبان به انتقاد گشوده‌اند و می‌گویند توقعات از اول صحیح نبود و ما از همان اول اشتباه بودیم، از طرف دیگر تاکتیک «همه‌اش کار دولت قبل است» هم دیگر کار نمی‌کند و نگذاشتند و نمی‌گذارند، هم دیگر جواب نمی‌دهد. همه اینها هست، اما بعید است تجاهل و تغافل این وسط پاسخگو باشد و جور تئوری غلط و بی‌عملی را بکشد.

واقعیت این است که قبلا ادبیات هپروتی دولت را دیده بودیم، اما تا این حد در هپروت بودن و دور از ماجرا و مساله بودن را درک و لمس نکرده بودیم، متاسفانه یا خوشبختانه دولت فعلی با همین توان و ظرفیت (مثبت و منفی اپسیلون) سه سال دیگر فرمان اجرای کشور را در دست دارد و اگر طرحی نو در‌نیندازد ممکن است مردم بگویند بزرگ‌ترین عملیات روانی برای مردم ماندن همین دولت است.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.