Skip to Content

كارشناس تغذيه دانشگاه علوم پزشکی یزد عنوان کرد

آسیب به کبد و کاهش شادابی پوست از عوافب مصرف سوسیس و کالباس


یک کارشناس تغذیه در یزد گفت: موادی همچون کالباس، سوسیس، چیپس به دلیل داشتن مواد افزودنی باعث آسیب رسانی به کبد شده و روی شادابی پوست اثر می‌گذارند و این آسیب‌ها به شکل جوش، کورک، چربی زیاد و ملتهب شدن خود را نشان می‌دهند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، ناهید برخورداری با بیان این که بخشی از شادابی پوست به ژن‌ها و ژنتیک افراد بستگی دارد افزود:  بعضی از افراد به طور کلی دارای پوست‌های شاداب و باطراوت هستند اما از دیدگاه تغذیه‌ای برای شادابی پوست باید به نوع مواد غذایی که افراد در روز مصرف می‌کنند توجه کرد. وی توصیه کرد: برای سالم ماندن و شاداب بودن پوست باید از آنتی اکسیدان‌های طبیعی استفاده کرد که این آنتی اکسیدان‌ها باعث جوان بخشی به سلولهای بدن و تکثیر صحیح آن‌ها می‌شود این کارشناس تغذیه تصریح کرد: سبزیجاتی همچون هویج، گوجه فرنگی، ‌ انواع سبزی‌های برگی و غیر برگی حاوی ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌های مورد نیاز بدن می‌باشد و به طور کلی میوه‌هایی مثل شاه توت، توت فرنگی، ‌آلوو تمشک و نیز انبه حاوی آنتی اکسیدان‌های بالایی هستند. وی ادامه داد: همچنین عنصر روی و ویتامین‌های آ، سی و E از مواد آنتی اکسیدان هستند که نقش مهمی در حفظ سلامتی و شادابی پوست دارند. برخورداری توصیه کرد: افراد باید رژیم غذایی سرشار از از سبزیجات و میوه‌ها و موادی که حاوی ویتامین‌ E باشند؛ مانند جوانه گندم وسایر جوانه‌ها استفاده کنند.

یک کارشناس تغذیه در یزد گفت: موادی همچون کالباس، سوسیس، چیپس به دلیل داشتن مواد افزودنی باعث آسیب رسانی به کبد شده و روی شادابی پوست اثر می‌گذارند و این آسیب‌ها به شکل جوش، کورک، چربی زیاد و ملتهب شدن خود را نشان می‌دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، ناهید برخورداری با بیان این که بخشی از شادابی پوست به ژن‌ها و ژنتیک افراد بستگی دارد افزود:  بعضی از افراد به طور کلی دارای پوست‌های شاداب و باطراوت هستند اما از دیدگاه تغذیه‌ای برای شادابی پوست باید به نوع مواد غذایی که افراد در روز مصرف می‌کنند توجه کرد.

وی توصیه کرد: برای سالم ماندن و شاداب بودن پوست باید از آنتی اکسیدان‌های طبیعی استفاده کرد که این آنتی اکسیدان‌ها باعث جوان بخشی به سلولهای بدن و تکثیر صحیح آن‌ها می‌شود

این کارشناس تغذیه تصریح کرد: سبزیجاتی همچون هویج، گوجه فرنگی، ‌ انواع سبزی‌های برگی و غیر برگی حاوی ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌های مورد نیاز بدن می‌باشد و به طور کلی میوه‌هایی مثل شاه توت، توت فرنگی، ‌آلوو تمشک و نیز انبه حاوی آنتی اکسیدان‌های بالایی هستند.

وی ادامه داد: همچنین عنصر روی و ویتامین‌های آ، سی و E از مواد آنتی اکسیدان هستند که نقش مهمی در حفظ سلامتی و شادابی پوست دارند.

برخورداری توصیه کرد: افراد باید رژیم غذایی سرشار از از سبزیجات و میوه‌ها و موادی که حاوی ویتامین‌ E باشند؛ مانند جوانه گندم وسایر جوانه‌ها استفاده کنند.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.