Skip to Content

رئیس اداره بهزیستی میبددر گفتگو با میبدخبر:

اساس معضلات اجتماعی در میبد حضور افراد غیربومی است


به گزارش میبدخبر، نشست خبری اصحاب رسانه با رئیس اداره بهزیستی میبد با محوریت پیشگیری،آموزش مهارتهای زندگی، بررسی معضلات و راههای جلوگیری از آن برگزار شد.

در ابتدای این نشست خبری رئیس اداره بهزیستی با اشاره به تأثیر مدرنیته شدن صنعت بر فرهنگ بومی شهرستان میبد گفت: اداره بهزیستی شهرستان میبد با هدف پیشگیری از آسیب های نوپدید، واکسن آموزش مهارتهای زندگی به بدنه جامعه آسیب پذیر شهرستان تزریق می کند.

فلاح ضمن اشاره به برگزاری کارگاههای آموزشی مختلف برای اقشار مختلف گفت: در سه سال اخیر کارگاههای آموزش مهارتهای زندگی رشد خوبی داشته است و سعی شده از سنین پیش دبستانی که  60 تا 70 درصد شخصیت کودکان در این سنین شکل می گیرد، تا سالمندی برای اقشار مختلف برگزار شود به طوری که در 10 ماه گذشته 25 کارگاه آموزشی برگزارشد که این کارگاههای آموزشی توسط 6 موسسه همسو با بهزیستی به ثبت رسیده است. وی با بیان اینکه برای اولین بار در استان کارگاه آموزشی ثابت ویژه خردسالان راه اندازی شده است  اظهار داشت: برای اولین بار در استان کارگاه تربیت مربی مهدهای کودک با هدف آموزش مهارتهای زندگی و هوش اخلاقی برگزار شده که با استقبال 25 نفر از مربیان مهدهای کودک شهرستان مواجه شده است.

و ی در ادامه افزود: در سال جاری علاوه بر آموزش مهارتهای زندگی برای کودکان، با هدف پیشگیری از آسیب های چشمی 80 درصد از این قشر شهرستان در طرح غربالگری تنبلی چشم تحت پوشش قرار گرفتند.

سید محسن فلاح در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه خانواده ها تأکید کرد: از نظر سازمان بهزیستی، شکل گیری خانواده موفق خیلی مهم است و با توجه به اینکه متأسفانه سن طلاق در شهرستان رو به کاهش کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی پیش از ازدواج و کارگاههایی ویژه زوج های جوان در شهرستان تشکیل شد که 450 نفر در این کارگاه شرکت داشتند و زوج های جوان میبدی برای گرفتن تسهیلات وام ازدواج ملزم به شرکت دراین کارگاهها بودند.

رئیس اداره بهزیستی میبد با تأکید بر آموزش پیشگیری از آسیب های اجتماعی در سنین پایین خاطرنشان کرد: هر قدر در مدارس شهرستان چنین مباحثی کارشود در آینده بامشکلات و آسیب های اجتماعی کمتری از جمله اعتیاد و طلاق مواجه می شوند. اما هم اکنون نیز خانواده ها در جلسات و مهمانی ها می توانند  به سمت آموزش مهارتهای زندگی بروند.

وی در خصوص آموزش چنین مواردی در واحدهای صنعتی شهرستان اذعان داشت: کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد در سه واحد کارخانه کاشی برگزار شد که همکاری مدیران واحدهای صنعتی خیام، کیمیاسرام و مجتمع و همچنین مدیرشهرک صنعتی جهان آباد در این خصوص ستودنی است.

در اثنای این نشست خبری رئیس اداره بهزیستی در پاسخ به سوال خبرنگارمیبدخبر مبنی بر علت برگزاری کمتر کارگاههای آموزشی ویژه قشر کارگری نسبت به دیگر اقشار شهرستان گفت: با توجه به درصدزیاد جمعیت کارگری در شهرستان می بایست این کارگاه نسبتاً بیشتر برگزار شود اما برای نیل به این هدف تنها همکاری مدیران عامل کارخانجات را می طلبد و انتظار می رود  با توجه به درآمد موجود در بخش صنعت، درصدی برای جبران آسیب های فرهنگی شهرستان در نظر بگیرند و همکاری خوبی با اداره بهزیستی داشته باشند تا کارگران و خانواده های آنها از محتوای مفید این کارگاهها بهره مند شوند. وی در ادامه با پیشنهاد تحقیق و پژوهش درارتباط با آسیب های کارخانه ای و برگزاری جُنگ های مختلف برای کارگران واحدهای صنعتی و ضمن تأکید بر حساسیت بیشتر مدیران کارخانجات نسبت به آزمایش مواد مخدر و عدم سوء پیشینه خاطرنشان کرد:

در ادامه این نشست خبری رئیس اداره بهزیستی ضمن اشاره به اهمیت مشاوره ژنتیک افزود: در زمینه مشاوره ژنتیک خوشبختانه گامهای اولیه جهانی شدن در ژنتیک با شناسایی بیماری های ژنتیکی همچون سقط های مکرر برداشته می شود و در زمینه تحقیقات نیز با همت خیرین میبدی یک قدم از درمان جلوتر عمل خواهیم کرد.

همچنین خبرنگار میبدخبر سوالی درخصوص میزان همکاری سازمانها و نهادهای فرهنگی شهرستان با اداره بهزیستی پرسید و فلاح تصریح کرد: اداره بهزیستی سعی کرده در فضاهای موثر مانند دادگستری، کمیته پیشگیری از جرم وارد شود و کارگاههای آموزشی مهارتهای زندگی برگزار کند اما استقبال در تمام دستگاهها و ارگانها متفاوت بود لذا پیشنهاد ما این است که همه دستگاهها در جهت جلوگیری از مشکلات با بهزیستی همکاری لازم را داشته باشند.

در پایان رئیس اداره بهزیستی میبد در پاسخ به سوال خبرنگارمیبدخبردرخصوص بیشترین عامل بروز معضلات اجتماعی، گفت: تنها عامل ریشه ای مربوط به معضلات اجتماعی، را افراد غیربومی معرفی می کنم که سازمان و متولیان فرهنگی نیز باید در جهت حفظ فرهنگ بومی چاره اندیشی کنند.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.