Skip to Content

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور:

9دی پایان یک فتنه ای بود که براساس هیچ منطقی قابل توجیه نبود


به گزارش خبرنگار میبد خبر:  9دی پایان یک فتنه ای بود که براساس هیچ منطقی قابل توجیه نبود. یک نفر منطقش فقط رای و انتخابات است. آیت الله اعرافی درباره  روز 9 دی تصریح کرد: آن حرکتی که در 88 انجام شد؛ در برابر منطق مردم سالاری بود. انتخابات در کشور ما مکرر برگزار شده و قدرت هم دست به دست گشته و افراد و اشخاص و جریانات آمده اند و رفته اند. ارکان نظام ما هم براساس انتخابات و مردم سالاری در چارچوب قوانین و مقررات شرع مقدس است. این انتخابات بارها برگزار شده و افراد آمده اند و رفته اند و همیشه انتخابات در معرض یک اشکال قرار می گیرد، بخاطر اینکه یک نفر می برد و یک نفر می بازد. وی گفت: اما منطق انتخابات این بوده که یک جایی اگر کسی اعتراضی داشته؛ بررسی شده، ولی بلاخره نمی شود پایه انتخابات را سست کرد و الا کشور نمی تواند به حیات سیاسی اش ادامه بدهد. رئیس جامعه المطفی العالمیه خاطرنشان ساخت: اگر کسی در سال 88 می گفت انتخابات نه، آیا در انتخابات ریاست جمهوری اخیر با فاصله کمتری که بین کاندیدا بود کسانی حق نداشتند بیایند و بگویند ما انتخابات را قبول نداریم و 400-500 هزار تقلب و تخلف شده است. کسی می توانست این حرف را بزند، اینجا بیشتر هم می چسبد ولی کسی این را نگفت. این منطق انتخابات است. وی افزود: در زمان بوش، رقیب رای بیشتر آورد و رفت در مجرای قانونی خودشان بررسی شد آن محور قانونی شان این بود که این برنده است با این که رای کمتر داشت. منطقی که در قانون خودشان بود و همه قبول کردند و رقیب بوش آمد به بوش تبریک گفت و گفت اشکالی ندارد. منطق انتخابات ما این است و مجرای انتخابات ما گفته این آقا برده است. خطیب جمعه میبد تاکید کرد: این منطق انتخابات اگر نباشد می شود همان کشورهایی که با هیچ روش عقل جمعی نمی شود اداره اش کرد؛ همیشه هم باید جنگ و دعوا باشد این شایسته ملت ما نبود. وی ادامه داد: مهمترین اشکال حوادث 88 این بود که آدم هایی فریب خورده و آدم هایی که مغروض بودند این منطق انتخابات را نتوانستند بپذیرند، این خیلی گناه بزرگ و اشتباه فاحشی بود. عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ما رهبری داریم و رهبری مشروعیت شرعی و دینی دارد و بعد هم مشروعیت قانون اساسی دارد و علی القاعده بایستی جناح ها و گروه ها این محور و قطب حرکت را بپذیرند. این پشت کردن به قانون و مبانی مردم سالاری و انتخابات بود و هم بی توجهی به هشدار رهبری. وی در پایان گفت: علاوه بر این برای دو مشکل مهم عرصه و جولانگاهی فراهم شد. این که فتنه انگیزی ها برای اینکه کینه های ضد اسلامی، ضد شعائر دینی و ضد انقلابی بروز و نبوغ پیدا بکند. بنابراین 9دی خط پایانی بر این فتنه انگیزی بود که از بیرون هم هدایت می شد و لذا 9دی مهم است و روش تفهیم این مسئله به نسل بعدی مهم است، زیرا که روش منطقی دارد، که باید به آن توجه شود. خبرنگار: سمیه مرادی

به گزارش خبرنگار میبد خبر: 9دی پایان یک فتنه ای بود که براساس هیچ منطقی قابل توجیه نبود. یک نفر منطقش فقط رای و انتخابات است.

آیت الله اعرافی درباره  روز 9 دی تصریح کرد: آن حرکتی که در 88 انجام شد؛ در برابر منطق مردم سالاری بود. انتخابات در کشور ما مکرر برگزار شده و قدرت هم دست به دست گشته و افراد و اشخاص و جریانات آمده اند و رفته اند. ارکان نظام ما هم براساس انتخابات و مردم سالاری در چارچوب قوانین و مقررات شرع مقدس است. این انتخابات بارها برگزار شده و افراد آمده اند و رفته اند و همیشه انتخابات در معرض یک اشکال قرار می گیرد، بخاطر اینکه یک نفر می برد و یک نفر می بازد.

وی گفت: اما منطق انتخابات این بوده که یک جایی اگر کسی اعتراضی داشته؛ بررسی شده، ولی بلاخره نمی شود پایه انتخابات را سست کرد و الا کشور نمی تواند به حیات سیاسی اش ادامه بدهد.

رئیس جامعه المطفی العالمیه خاطرنشان ساخت: اگر کسی در سال 88 می گفت انتخابات نه، آیا در انتخابات ریاست جمهوری اخیر با فاصله کمتری که بین کاندیدا بود کسانی حق نداشتند بیایند و بگویند ما انتخابات را قبول نداریم و 400-500 هزار تقلب و تخلف شده است. کسی می توانست این حرف را بزند، اینجا بیشتر هم می چسبد ولی کسی این را نگفت. این منطق انتخابات است.

وی افزود: در زمان بوش، رقیب رای بیشتر آورد و رفت در مجرای قانونی خودشان بررسی شد آن محور قانونی شان این بود که این برنده است با این که رای کمتر داشت. منطقی که در قانون خودشان بود و همه قبول کردند و رقیب بوش آمد به بوش تبریک گفت و گفت اشکالی ندارد. منطق انتخابات ما این است و مجرای انتخابات ما گفته این آقا برده است.

خطیب جمعه میبد تاکید کرد: این منطق انتخابات اگر نباشد می شود همان کشورهایی که با هیچ روش عقل جمعی نمی شود اداره اش کرد؛ همیشه هم باید جنگ و دعوا باشد این شایسته ملت ما نبود.

وی ادامه داد: مهمترین اشکال حوادث 88 این بود که آدم هایی فریب خورده و آدم هایی که مغروض بودند این منطق انتخابات را نتوانستند بپذیرند، این خیلی گناه بزرگ و اشتباه فاحشی بود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ما رهبری داریم و رهبری مشروعیت شرعی و دینی دارد و بعد هم مشروعیت قانون اساسی دارد و علی القاعده بایستی جناح ها و گروه ها این محور و قطب حرکت را بپذیرند. این پشت کردن به قانون و مبانی مردم سالاری و انتخابات بود و هم بی توجهی به هشدار رهبری.

وی در پایان گفت: علاوه بر این برای دو مشکل مهم عرصه و جولانگاهی فراهم شد. این که فتنه انگیزی ها برای اینکه کینه های ضد اسلامی، ضد شعائر دینی و ضد انقلابی بروز و نبوغ پیدا بکند.

بنابراین 9دی خط پایانی بر این فتنه انگیزی بود که از بیرون هم هدایت می شد و لذا 9دی مهم است و روش تفهیم این مسئله به نسل بعدی مهم است، زیرا که روش منطقی دارد، که باید به آن توجه شود.

خبرنگار: سمیه مرادی




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.