کارآفرین میبدی؛ بدون بیمه، 6ماه درصف وام!/سنگاندازیها تولیدکننده را دلسرد می کند
به گزارش میبد خبر به نقل از یزد رسا، فاطمه چوپان 34 سال سن دارد و دارای مدرک تحصیلی لیسانس زبان و ادبیات فارسی است. 12 سال پیش ازدواج کرده و در حال حاضر دارای 2 دختر 11 و 9 ساله است.
این بانوی یزدی با توجه به اهمیت ایجاد اشتغال بهویژه مشاغل خانگی، مدت 7 سال است که با راهاندازی کارگاهی کوچک چرمدوزی با حداقل امکانات و با تکیهبر توان مادی خود مشغول به فعالیت است و در حال حاضر کیف، کمربند، جا کارتی، کاور زیلو و انواع محصولات چرمی را تولید میکند و علاوه بر این توانسته است تعدادی از بانوان را مشغول به کار کند.
این بانوی کارآفرین در گفتگو با خبرنگار یزدرسا خاطرنشان کرد: حدود 7 سال پیش در یک دوره 15 روزه آموزش چرمدوزی شرکت کردم و احساس کردم میتوانم در این زمینه موفق شوم.
وی ادامه داد: بعدازآن بهصورت جدی در 2 دوره چرمدوزی با دست و معرق چرم شرکت و مدرک آن را اخذ کردم. با تشویق دوستان کارت صنعتگری را از اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گرفتم تا با استفاده از آن بتوانم کارگاه چرمدوزی را راهاندازی کنم.
چوپان با بیان اینکه با 500 هزار تومان سرمایه کار را شروع کردم، تصریح کرد: با 3 نیرو کارگاه را راهاندازی کردیم؛ در ابتدا کارهایمان بهصورت دستدوز بود، بعد از مدتی وام 15 میلیون تومانی گرفته و توانستم دو چرخ چرمدوزی را خریداری کنم.
این بانوی تولیدکننده اذعان کرد: در حال حاضر 7 نیروی ثابت و 10 نیروی کمکی برای مواقعی که سفارشهای زیادی داشته باشیم، در کارگاه مشغول هستند.
وی در مورد تأثیر فعالیت اقتصادی در روحیهاش گفت: از همان ابتدا به خاطر غلبه بر افسردگی زایمان به کلاس چرمدوزی رفتم؛ هیچگاه یکجا نشستن و بیکاری را دوست نداشتم و قبل از آنهم خیاطی و بافتنی انجام میدادم.
چوپان افزود: به بانوان توصیه میکنم تا حد ممکن نگذارند وقتشان به بطالت بگذرد؛ نمیگویم حتماً به درامد زایی برسند بلکه در هر زمینهای که میتوانند از وقت خود به نحو احسن استفاده کنند.
وی با ابراز خرسندی از اینکه توانسته است بهفرمان مقام معظم رهبری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام بردارد، اظهار کرد: خوشحالم و به خود افتخار میکنم که توانستهام یکگوشهای از کار را گرفته و به اقتصاد مقاومتی کمک کنم.
وی در خصوص مشکلات موجود بر سر راه تولید گفت: تاکنون موفق نشدهام خود و نیروهایم را بیمه کنم؛ علیرغم اینکه بیمه صنایعدستی در مجلس تصویب شد، با پیگیریهای انجام شده هنوز این امر برای ما محقق نشده و جواب درستوحسابی نگرفتهایم.
چوپان با اشاره به اینکه میزان تولید مشخصی نداریم و به میزان سفارش مشتری بستگی دارد، خاطرنشان کرد: شرکت در نمایشگاه در استانهای مختلف بهترین تبلیغ برای محصولاتمان بوده است؛ البته بازاریابیهای مختلفی انجام میدهیم.
بانوی کارآفرین یزدی با بیان اینکه کیفیت بالای کار بهترین عامل جذب مشتری است، گفت: سعی میکنیم کار را با بهترین کیفیت انجام دهیم و این باعث شده که مشتری برایمان مشتریهای دیگری بیاورد.
وی در خصوص برنامههای آتی اذعان کرد: درصدد هستیم که کارگاه را توسعه دهیم؛ 6 ماه است که درخواست وام کردهایم اما هنوز موفق به اخذ آن نشدهایم.
این بانوی کارآفرین در خصوص عمده مشکلات تولیدکنندگان تصریح کرد: مشکلات که زیاد است؛ واقعیت این است که مسئولان ما را حمایت میکنند و با درخواست وام ما موافقت میکنند؛ اما سنگاندازیهایی که در راه اخذ وام میشود، موجب دلسردی تولیدکنندگان خواهد شد.
چوپان «حمایت از تولید ملی» را راه در رو برای خروج از بحران اقتصادی عنوان کرد و افزود: جلوگیری از واردکردن اجناس بیکیفیت کشورهای دیگر خیلی از مشکلات را حل خواهد کرد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- گرامیداشت سوم خرداد سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر در میبد
- مشکل تئاتر میبد نبود امکانات و بودجه است/ برای تمرین تئاتر سالن نداریم
- 300 کودک میبدی تحت پوشش غربالگری شنوایی قرار گرفتند
- انتخابات هیئت رئیسه اتاق اصناف میبد برگزار شد+ اسامی
- آیین معارفه معاونین فرماندار و بخشدار مرکزی میبد+ تصاویر
- رشد «اعتماد عمومی» و «انسجام» بعنوان مهمترین سرمایه های اجتماعی جامعه/ پیشگیری و مدیریت آسیب های اجتماعی نقش سازنده ای در جامعه دارد
- امکان «سفر به عتبات» با کمتر از ۹۰۰هزار تومان فراهم شد + جزئیات
- توزیع کالاهای اساسی طرح تنظیم بازار رمضان در میبد آغاز شد
- سبد کالا به ارزش 170 میلیون ریال بین مددجویان بهزیستی میبد توزیع شد