Skip to Content

رئیس مرکزجهاد کشاورزی بخش ندوشن خبرداد


رئیس مرکزجهاد کشاورزی بخش ندوشن گفت: پیش‌بینی می‌شود که در سال جاری برداشت محصول زعفران نسبت به سال گذشته 70 درصد افزایش یابد.

به گزارش میبد خبر به نقل از ندای ندوشن؛محمد رضا جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار ندای ندوشن اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۷هکتار از اراضی بخش ندوشن زیر کشت محصول زعفران قرار داردکه ۵ هکتار ان متعلق به دهستان صدر آباد می باشد.

وی  افزود: در سال جاری عملکرد برداشت زعفران در دهستان صدر آبادنسبت به سال گذشته حدود ۷۰درصدافزایش یافته است و در هر هکتار زعفران کاری ۴/۵کیلو زعفران خالص برداشت میشود واز هر ۷۰کیلو گل زعفران ۱کیلو گرم زعفران بدست می آید .
جعفری ادامه داد: از آن جایی که اراضی زیرکشت محصول زعفران دربخش ندوشن دارای قطعات کوچک بوده، اکثر محصول قبل از طلوع آفتاب برداشت می شود که این موضوع علاوه بر حفظ مواد موثر و عطر زعفران، باعث شده زعفران ندوشن به خصوص دهستان صدرآباد از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
جعفری یاد اور شد: زعفران به دو نوبت آبدهی مشخص در زمان احیای پیاز که شامل ۱۰ روز پیش و بلافاصله بعد از برداشت می شود، نیاز دارد که در صورت عدم آبیاری پیاز رشد مناسب خود را از دست میدهد و قادر به گلدهی نخواهد بود.
مدیر جهاد کشاورزی بخش ندوشن اضافه کرد:در سال زراعی جدید یک هکتار به اراضی زیر کشت زعفران در بخش ندوشن افزوده شده است.



رای شما
میانگین (3 آرا)
The average rating is 3.6666666666666665 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.