Skip to Content

معاون صنایع دستی یزد:


معاون صنایع دستی یزد تاکید کرد: همراه با جشن زیلو، زمینه ‌سازی برای رونق و پیشرفت در این هنر صنعت برنامه ‌ریزی شود.

به گزارش میبدخبر، محمد رضا دهقان مهرجردی در این جلسه با تشکر از زحماتی که برای ثبت جهانی زیلو توسط یک جمع صمیمی کشیده شد، گفت: باید در جشن زیلو با حداکثر توان خود برنامه ‌هایی که زمینه ‌ساز رونق و پیشرفت در حوزه زیلوبافی است ارائه شود.

معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان یزد با اشاره به اینکه دبیرخانه شورای جهانی زیلو در فرمانداری پایه‌گذاری و مسائل مرتبط با زیلو پیگیری خواهد شد، افزود: برای اینکه بتوانیم صنعت جهانی زیلو را که برندی به‌دست‌آمده است، رونق دهیم باید بعد از برگزاری جشن زیلو با بیشتر کردن فعالیت‌ ها و همکاری ‌ها از این برند در جهت توسعه و رونق آن استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: باهمتی که مردم میبد در جریان ثبت جهانی زیلو داشتند، قطعاً ثبت جهانی شهر جهانی زیلو نیز باهم افزایی رقم خواهد خورد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری میبد نیز در این جلسه، گفت: یکی از مراحل ثبت جهانی زیلو بعد از ارائه گزارش‌های مستند به یونسکو و راستی آزمایی به دنبال بازدید کارشناسان یونسکو از ظرفیت‌های زیلوبافی در شهرستان، برگزاری جشن جهانی زیلو است که باید تلاش شود جشنی درخور شهرستان میبد برگزار گردد تا با آن جهانی‌شدن زیلوی میبد به همه شناسانده شود.

علیرضا ابوالحسنی با اشاره در برگزاری جشن ملی و جهانی‌شدن زیلو در روز 27 بهمن با حضور مردم و مسئولین استانی و کشوری افزود: بابرگزاری این جشن چرخه ثبت جهانی زیلوی میبد کامل شده، برند و لوح جهانی زیلو به مسئولین میبد اهدا می‌شود.

ابوالحسنی با تشکر از اعضای کارگروه و همه‌کسانی که کمک کردند میبد به‌حق خود همان جهانی‌شدن برسد، اظهار داشت: قطعاً در سایه کارگروهی همراه با برنامه‌ریزی و تیم کاری و نیز تلاش‌های مسئولین زیلوی میبد جهانی شد.

وی در ادامه گفت: زیلو یک برند جهانی و یک ظرفیت مطلوب و گسترده است، ثبت جهانی آن نیز یک موقعیت بی‌نظیر به‌دست‌آمده است که باید از آن استفاده کرده و تلاش کنیم شهر میبد با زیلویش شناخته شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندارمیبد تصریح کرد: هنوز همگان نسبت به زیلو شناخت ندارند، زیلوی میبد باید سرلوحه همه حرکت‌ها، فعالیت‌ها و گفتمان‌ها باشد.

گفتنی است: در این نشست به برپایی نمایشگاه و جشنواره‌های عکاسی، تهیه کلیپ‌های کوتاه دوزبانه که در خودصدای پنجه‌زنی و دار زیلو را داشته باشد، تهیه کلیپ‌های مراحل بافت زیلو، ارائه کتاب‌های دوزبانه درزمینه زیلوبافی در محل برگزاری جشن اشاره شد.

انتهای پیام/اد




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.