نخستین دوره طرح «ضيافت انديشه اساتيد» در دانشگاه میبد آغاز بکار کرد
به گزارش میبد خبر، نخستین دوره طرح ضیافت اندیشه با حضور بیش از 60 نفر از اعضاء هیات علمی و اساتید دانشگاههای آیت الله حائری میبد و اردکان و دانشگاههای آزاد اسلامی میبد و اردکان با هدف معرفت افزایی و توانمندسازی اساتید در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آیت الله حائری میبد در حال برگزاری است.
کلانتری رئیس دانشگاه آیت الله حائری میبد با بیان این خبر گفت: اساتید با همفکری و هماندیشی از حضور مدرس این دوره بهرهمند شوند. چراکه برگزاری این جلسات فرصت بسیار خوبی برای کسب معرفت و آمادگی هرچه بهتر برای حضور در سال تحصیلی جدید است.
وی با اشاره به جایگاه رفیع و نقش محوری اساتید در توسعه جایگاه علمی کشور و تحقق دانشگاههای تمدنساز اسلامی، تقویت و رشد زمینهها و ظرفیتهای علمی و تربیتی اساتید افزود: باتوکل بخدا و سعی و تلاش مجدانه اساتید بیشک برگزاری اینگونه دورهها ثمرات خوبی را هم برای دانشگاهها و متقابلاً برای کشور عزیزمان ایران اسلامی دربر خواهد داشت.
لازم به ذکر است این دوره با عنوان معرفتشناسی اسلامی(سطح یک) از امروز 16 شهریورماه به مدت 4 روز با حضور مدرس این دوره حجت السلام و المسلمین آقای عظیمی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آیت الله حائری میبد برگزار می شود
مطالب مرتبط:
یادداشت
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|
گزارش
امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام میورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده میکرد تا خوشبو باشد. | |
| |
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماریهای عصبی بیشتر خود را نشان میدهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماریها توصیه میشود. | |
| |
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: تهدیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطانزا میشود. | |