Skip to Content



نخستین جشنواره زردک در کاروانسرای روستای تاریخی خرانق استان یزد برگزار شد.

به گزارش میبدخبر، به‌ منظور شناساندن ظرفیت و پتانسیل‌های روستای هدف گردشگری و با حضور مسئولان استان و شهرستان، نخستین جشنواره زردک در کاروانسرای روستای تاریخی خرانق اردکان برگزار شد.

این جشنواره همراه با آیین سنتی برداشت و شست و شوی زردک در جوار قلعه‌ تاریخی روستای خرانق به مدت 2 روز برگزار شد و افراد حاضر از  بخش‌های علمی، آموزشی، فرهنگی و هنری جشنواره و نمایشگاه صنایع‌دستی و دستاوردهای روستاییان دیدن کردند.

در این جشنواره مردم منطقه با برپایی نمایشگاه، محصولات بومی، گیاهان دارویی، غذاهای محلی، صنایع‌دستی و نیز فرهنگ و هویت اصیل خود را در معرض دید قرار دادند.

جاوید عیدانی بخشدار خرانق نیز با اشاره به اهداف جشنواره یادشده، تصریح داشت: برگزاری جشنواره‌ هایی که ظرفیت معرفی مناطق گردشگری را دارند به‌ ویژه در زمینه محصولات کشاورزی و سنتی، در ایجاد بستر حمایتی این بخش تأثیر بسزایی خواهد داشت.

عیدانی افزود: «در این جشنواره علاوه بر برگزاری کارگاه ‌های آموزشی و پژوهشی ویژه کاشت و نگهداری زردک خرانق به ‌عنوان منحصر به ‌فردترین محصول کشاورزی منطقه، برنامه‌های فرهنگی و هنری نیز به اجرا درآمد و برگزاری بازی‌های بومی و پخت غذاهای محلی از دیگر بخش‌های جشنواره بود.»

بنا بر اعلام کمیته برگزاری جشنواره، علاوه بر گروه‌های مردمی از استان، بیش از 20 تور گردشگری نیز در جشنواره مذکور شرکت کرده و از برنامه‌ های متنوع آن بهره ‌مند شده اند، این جشنواره تا ساعت ٢٢ امروز جمعه 29 آذرماه برپاست و با ویژه‌ برنامه‌ی‌ اختتامیه به کار خود پایان خواهد داد.

انتهای پیام/اد




رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 2.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.