مشکل نوبت دهی در بیمارستان میبد به زودی حل می شود/ در راستای طرح تحول نظام سلامت مراجعه کنندگان به بیمارستان 3 برابر شده است
به گزارش خبرنگار میبد خبر: دکتر آقایی رئیس بیمارستان امام جعفر صادق(ع) در مورد مسئله نوبت دهی به بیماران در درمانگاه تخصصی این مرکز در گفتگو با میبد خبر گفت: با توجه به اجرای طرح تحول توسعه ی سلامت، بیمارستان ما که در ماه های فروردین و اردیبهشت امسال حداکثر 3000 نفر مراجعه کننده به درمانگاه را شاهد بود، این رقم الان به 9 هزار نفر رسیده است. بالطبع ما در این قضیه مشکل داریم.
بنابراین برای رفع این مشکل درخواست تعبیه دستگاهی را داده ایم که برای دریافت نوبت نیاز به حضور بیمار در بیمارستان نباشد؛ بلکه فقط با تماس گرفتن نوبت دهی حاصل شود.
خدا را شکر با پشتوانه ی خیرین، این دستگاه را خریداری کردیم، ان شاء ا... بعد از نصب نرم افزار لازم روی این دستگاه و 9 خط تلفن خریداری شده برای این منظور، این معضل هم برداشته خواهد شد.
رئیس بیمارستان امام جعفر صادق(ع) در پایان خاطرنشان ساخت: امید داشتیم تا پایان این ماه این روند تکمیل شود. اما در اصل بستگی به شرکتی دارد که باید نرم افزار برای ما نصب کند.
یادداشت
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|