عکس/ زولبیای غیربهداشتی با طعم آلبالو در میبد!
یکی از ترفندهای برخی تولیدی های مواد غذایی برای جذب بیشتر مشتریان، استفاده از رنگ های غیرمجاز صنعتی و حتی خوراکی-صنعتی در فرآیند تهیه مواد غذایی می باشد.
به گزارش "میبدخبر"، به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان میبد، این رنگها آثار مخربی بر عملکرد اندامهای مختلف بدن داشته و گاها حتی زمینه ساز سرطان در برخی اندامها مانند مثانه می گردد. لذا به کلیه همشهریان عزیز توصیه می گردد از خرید و مصرف مواد غذایی بویژه زولبیا در چنین ایامی، با رنگهای غیر طبیعی خودداری نمایند.
یادداشت
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|
گزارش
امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام میورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده میکرد تا خوشبو باشد. | |
| |
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماریهای عصبی بیشتر خود را نشان میدهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماریها توصیه میشود. | |
| |
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: تهدیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطانزا میشود. | |